Shop roku AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Love My Face + 3D arcmaszk

Termékkatalógus
DERMACOL Love My Face + 3D arcmaszk
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Love My Face 50 ml, 3D Hydrating & Nourishing Mask
Kód:  VBAL0644 Termékszám:  8595003110907 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Love My Face + 3D arcmaszk

Lepd meg a társad, édesanyád vagy barátnőd a DERMACOL Love my face + 3D maszk ajándék készletével. A készlet fehérítő arckrémet és textil hidratáló maszkot tartalmaz. A DERMACOL Love My Face könnyű hidratáló arckrém 50 ml térfogattal a málna és az erdei gyümölcs édes illatával a bőrt hidratálja és regenerálja. Ezáltal a bőr nyugodt, friss és gyönyörűen megvilágosodott lesz. A bőr egészséges és fiatalos benyomást kelt. Összetételét bioargan olajjal és értékes szőlőmagolajokkal dúsítják . A terméket a fiatal bőr ápolására tervezték, könnyű textúrája gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet.

A DERMACOL Love my face + 3D textilmaszk legfontosabb jellemzői

  • DERMACOL Love My arckrém fiatal bőrre
  • Málna és erdei gyümölcs édes illatú krém
  • Szerves arganolajat és ritka szőlőmagolajat tartalmaz
  • 3D textil hidratáló és tápláló maszk DERMACOL
  • Összetételét mézes kivonattal dúsítják
  • A maszk intenzív hidratációt és táplálkozást biztosít a bőrnek

Tökéletesen hidratált bőr

3D textil hidratáló és tápláló maszk mézkivonattal regenerálja és tonizálja a bőrt. Intenzív hidratációt és táplálkozást biztosít, selymesen puha és rugalmas. Nagy előnye egy nagyon egyszerű alkalmazás, amikor elegendő a maszkot az arc megtisztított oldalára helyezni, 10 percig hagyni, hogy hatjon, majd eltávolítani. A tökéletesen hidratált és rugalmas bőrért a DERMACOL 3D maszk nélkülözhetetlen segítővé válik.

A csomagolás tartalma:

  • 50 ml térfogatú hidratáló bőrkrém
  • 3D textil maszk

Krém összetétele:
AQUA, dikaprilil karbonát, alkohol DENAT., Pentilén-, glicerin, karbamid, glicerin-sztearát-citrát, Vitis vinifera mag olaj, ARGINIA spinosa magolaj, nátrium-hidroxid, nátrium-szulfit, CI 17200, nátrium-klorid, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, FOSZFORSAV , Fenoxi-etanol, etil-hexil-glicerin, CI 47005, benzil-szalicilát, kumarin.

Maszk összetétele:
AQUA, GLICERIN, PEG-12-DIMETIKON, FENETIL-ALKOHOL, KAPRILIL-GLIKOL, PROPILÉN-GLIKOL, MEL-kivonat, PANTHENOL, PEG-20 CASTOR Olaj, ALKOHOL-DENAT. Rosa moschata vetőolaj, biotin, tokoferil-ACETÁT, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, hidrolizált selyem, tetrazátrium-EDTA, hidroxi-etil-cellulóz, NÁTRIUM-ACETÁT, ISOPROPIL-ALKOHOL, cellulóz, parfüm, citromsav, etil-amino-karbonil, etil-amino-karbonil, etil-amino-amin, fenoxi-aminol, fenoxi GLÜKONÁT.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Love My Face + 3D arcmaszk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Love my face + 3D maska. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Love my face + 3D maska.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ