A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Dermacol SUN - SPF 20, spray (200 ml)

Termékkatalógus
Dermacol SUN - SPF 20, spray (200 ml)
4,9 8 értékelés
Napozó spray - vízálló spray - 14 450 Ft/1 l
Kód:  OPA006 Termékszám:  8595003103480 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol SUN - SPF 20, spray (200 ml)

A Dermacol egy cseh kozmetikai vállalat, amely a 60-as évek elején alakult. Termékei a legmagasabb minőséget képviselik, és a szigorú előírások szerint zajló termelést a legújabb, kozmetikumok terén elért kutatási eredmények implementálásával kombinálják. A Dermacol termékek klinikai tesztelés szigorú kontroll alatt zajlik az Állami Egészségügyi Hivatalban, Prágában, valamint a GMP és ISO szabványoknak megfelelően készülnek. A Dermacol termékek aktív összetevőinek eredete a világ vezető laboratóriumaihoz vezethető vissza - nemcsak a Cseh Köztársaságba, hanem Franciaorszságba, Olaszországba, Spanyolországba, Németországba vagy Japánba.

A vízálló naptej béta-karotin tartalmával biztosít megfelelő védelmet a nap sugaraival szemben. A protektív UVA- és UVB-komplex kiszűri az UV sugarakat, a szőlőmag olajban található E-vitamin pedig megakadályozza a bőrkárosodást és az idő előtti öregedést.

A termék típusa:
Vízálló naptej, SPF 20, Spray

 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A legfontosabb előnyök:
Bőrgyógyászatilag tesztelt - E-vitaminnal, szőlőmag olajjal és a béta-karotin

Alkalmazás:
Alkalmazd a nappal való érintkezés előtt 20 perccel. Ismételd meg minden törülközés vagy hosszú vízben tartózkodás után. Használat előtt alaposan rázd fel. A napnak való tartós kitettség súlyos egészségügyi kockázattal bír.

Eredmény:
Gyönyörűen lebarnult, bronz fényű és egészséges bőr.

 

Űrtartalom:
200 ml-es

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Védőfaktor
20 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
20 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol SUN - SPF 20, spray (200 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Sun Water Resistant Sun Milk SPF 20 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL SUN Mlieko na opaľovanie SPF 20 rozprašovač (200 ml).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ