Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac

Termékkatalógus
Devolo dLAN 1200+ WiFi ac
5 3 értékelés
Powerline adapter - Átviteli sebesség akár 1200Mbit/ s, hatótávolság 400m, 2x GLAN, WiFi 802.11ac akár 1200Mbit/s, Dual-ban, Range+ technológia - többfázisú elosztó
Kód:  VD500h1 Termékszám:  D 9386 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac

 

1200 Mb / s kábelek és fúrás nélkül

 

Szükséged van egy otthoni LAN hálózat kialakítására, de nem szeretné vagy nem tudja átfúrni a falakat, és kábeleket sem akar látni a lakásban? Akkor ez a Devolo dLAN 1200+ WiFi ac termék ideális választás lehet. A csomag tartalmazza a kiegészítő modult, amellyel az otthoni hálózatot ki lehet bővíteni (amelyet dLAN 1200+ Starter kit termékkel állíthat elő) egy másik konnektor segítségével, egy újabb LAN csatlakozóval

 

 

Tartomány akár 400 m a Range+ technológiával

 

A szabadalmaztatott Range + technológia lehetővé teszi, hogy akár 400 m-re is csatlakozhasson. Az otthoni hálózattal és az internet segítségével könnyen csatlakoztathat otthonában minden számítógépet, intelligens TV-t, játékkonzolt és más LAN eszközt. Természetes forgalomtitkosítás és aktív védelem a jogosulatlan hozzáférés ellen. Az otthoni hálózatot ezután bővítheti egyszerűen egy másik vevőegységgel az aljzatba. A Devolo dLAN 1200+ kompatibilis az összes Devolo AG Series 200/500/650 termékkel.

Paraméterek

Hatótáv
400 m Kész!

Tartomány

Hatótáv
400 m Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 1200+ WiFi ac. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Devolo dLAN 1200+ WiFi ac.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ