DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml

Termékkatalógus
DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml
5 2 értékelés
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló, hidratáló és öregedésgátló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 179 666,67 Ft/1 l
Kód:  KSPL0806 Termékszám:  8430830507578

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml

Egy ránctalanító szérum, amely 4% polipeptidet tartalmaz kígyóméregből, a DIET ESTHETIC kiváló spanyol természetes kozmetikumok sorából. Ez a szérum kitűnő választás a ráncok hatékony csökkentésére.
Klinikai tesztek alapján igazolták a felismerhető lifting (kikapcsoló, kisimító), anti-aging és anti-wrinkle hatást. A hatóanyagot in vivo (élőben) és in vitro (kémcsőben) is tesztelték. A vizsgálat során 28 napon keresztül, napi 2 x alkalmazással használták, ami jelentősen csökkentette a legmélyebb ráncokat és mimikai vonalakat is. Ezt a hatást más anyagok is erősítik - hyalurunsav, retinol, Q10 koenzim, kollagén és elasztin, amelyeket a krém mind tartalmazza. A 4%-os szérum hatásai már az első használatnál látszanak.
A szérum hidratáló faktorokat is tartalmaz, amelyek egész nap védik a bőrt, és tartós puhaságot kölcsönöznek neki. A szérum emellett kellemes illatú is.

Hatóanyagai:
Polipeptid a vipera mérgéből (Tropidolaemus wagleri) - a ráncok csökkentésére
B és E vitaminok - védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és a túlzott UVA és UVB sugarak ellen.
Shea vaj
Csipkebogyó olaj, olíva olaj és kukorica olaj - nem eredményeznek zsíros bőrt
Koji sav - fehérítő hatás az öregedési foltok ellen
Hyaluronsav
Retinol
Q10 koenzim, kollagén, elasztin - a bőr hidratáltsága és a ráncok csökkentésére

Hatások:
A szérum használata láthatóan megfiatalítja a bőrt. A szérum hatékonyan csökkenti a ráncokat és a finom mimikai vonalakat. Ugyanakkor revitalizálja, regenerálja és világosítja is a bőrt. A testápoló rendszeres alkalmazása egységes tónust ad a bőrnek, miközben alaposan hidratálja.

Alkalmazás:
Alkalmazd naponta kétszer a megtisztított bőrre.

Összetétel:
Polypeptid a vipera mérgéből (Tropidolaemus wagleri), B és E vitaminok, shea vaj, csipkebogyó olaj, oliva olaj, kukorica olaj, hyaluronsav, koji sav, retinol, Q10 koenzim, kollagén, elasztin

Paraméterek

Űrtartalom
30 ml Kész!
Hatás
Hidratáló, Regeneráló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Regeneráló Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ