30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
Full Frame
(3)
APS-C
(34)
Érzékelő felbontása
20,9 Mpx
32,5 Mpx
-
Maximális videófelbontás
4K
(27)
Full HD
(10)
Kijelző funkciók
Fix
(17)
Forgatható/lehajtható
(16)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(12)
Érintőképernyős
(20)
Live View
(34)
Memóriakártya típusa
SD
(37)
SDHC
(37)
SDXC
(37)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(35)
Ezüst
(1)
Szűrés

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) kezdő és profi fotósok számára készülnek. Az egyik legnagyobb előnyük a cserélhető objektív és a kiegészítők széles kínálata. Emellett fejlett funkciókat és ezek manuális beállítását kínálják a DSLR vázon elhelyezett vezérlők segítségével. Van optikai keresőjük, amely torzítás nélkül mutatja a fényképezni szándékozott területet.

Tovább

A tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) felosztása

Általánosságban a DSLR gépek három csoportra oszthatók, amelyek mind a tervezés, mind az ár, mind a funkciók tekintetében különböznek.

digitalis-tukorreflexes-canon-nikon-amator-felprofesszionalis-professzionalis

Kezdő DSLR

Teljes értékű tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek minőségben nem nagyon maradnak el a drága modellektől. A kezelőrendszereik egyértelműen a kezdőkhöz igazítottak, és a funkciókat részletesen ismertetik. A félprofesszionális és professzionális DSLR kamerákhoz képest könnyebbek és kisebbek, konstrukciójuk kevésbé tartós. Az előnyük a beépített vaku.

Kezdő tükörreflexes fényképezőgép előnyei

  • Képminőség – számos gyártónál bevett szokás, hogy az 1-2 generációval idősebb profi és félprofi DSLR gépek fejlesztései lassan „lecsorognak” az alsóbb kategóriákba, mint például a szenzorok esetében. Egy kezdő DSLR gép olyan érzékelővel van ellátva, amely nem is olyan régen még profi modellekben volt fellelhető.
  • Kompatibilis objektívek – a képi megjelenítés minőségében a kiváló prémium objektív nagyobb szerepet játszik, mint maga a DSLR tulajdonságai. Ha egy alap tükörreflexes modellt top objektívvel szerelünk fel, könnyen lehet, hogy jobb eredményeket fogunk elérni, mint egy tükörreflexes gép és egy alap objektív esetében.
  • Súly – nem mindegy, hogy egy egész napos kiránduláson milyen súlyú DSLR gépet cipelünk. A kezdő DSLR gépek kisebbek és könnyebbek.

Kezdő DSLR fényképezőgép hátrányai

Az alap DSLR gépek elsősorban ergonómiai mutatókban maradnak el a profi tükörreflexes fényképezőgépektől. Kevesebb funkció van gombokra kivezetve, így a használat során sokkal többet kell a menüben bolyongani, ezért egy kezdő DSLR fényképezőgép munkára kevésbé megfelelő.

A kisebb DSLR váz nem biztosít pár órás fotózás során biztos és kényelmes fogást, ha nagyobb teleobjektívet csatolunk a tükörreflexes fényképezőgép bajonettjére, ez a probléma csak fokozódik. Ezenkívül bevett szokás, hogy a kezdő tükörreflexes fényképezőgépekbe gyengébb teljesítményű autofókusz rendszerek kerülnek.

Félprofesszionális DSLR fényképezőgépek

Tükörreflexes fényképezőgépek a tapasztaltabb fotósok számára, amihez kifinomultabb vezérlés tartozik. Ezeknek a DSLR gépeknek a váza robusztusabb, tartósabb és sajnálatos módon nehezebb is. Az amatőr DSLR modellektől eltérően kevesebb az előre beállított mód, a hangsúly a félautomata és manuális beállításokra terelődik, valamint nagyobb LCD-kijelzőt kínálnak. Ezt kiegészíti egy státuszkijelző is, az expozíciós értékek beállításához.

Félprofi DSLR fényképezőgép előnyei

  • DSLR váz anyaga – ezeknél a tükörreflexes fényképezőgépeknél már találunk magnézium ötvözetből készült vázat, ami könnyíti a DSLR gépeket, de a strapabíróság megmarad.
  • Kezelőfelület – kezelésük sokkal jobban hasonlít a profi DSLR gépekéhez, vannak programozható gombok, tekerő tárcsák vagy joystick is.
  • Zárrendszer minősége – a félprofi tükörreflexes gépek zárszerkezete több kattintásra alkalmas, mint a kezdő DSLR gépeké, így kevésbé kell tartani attól, hogy korán felmondja a szolgálatot.

Profi DSLR

Tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek hangsúlyozzák a megbízhatóságot, a tartósságot, a sebességet és különösen a fejlett beállításokat. Ez természetesen jóval magasabb vételárat is jelent, ami a lencsék kiválasztásánál is megjelenik. Az amatőr és félprofesszionális tükörreflexes fényképezőgépektől eltérően gyakran hiányzik a beépített vaku.

Profi DSLR
Profi tükörreflexes fényképezőgép - Nikon D5

Profi tükörreflexes fényképezőgép előnyei

  • Magas fps érték – nem egy riport DSLR gép, gond nélkül tud 10 képet is lőni teljes felbontás mellett, ehhez szükséges a gyors memóriakártyák támogatottsága és a DSLR pufferkapacitása is.
  • ISO értékek – a profi tükörreflexes gépek remek eredményeket hoznak rossz fényviszonyok között is, a legjobb autofókusz rendszereket a DSLR szenzor érzékenysége egészíti ki, így minimális zaj mellett több ezres ISO értékek használhatók.
  • Ergonómia – a profi tükörreflexes fényképezőgép munkára ajánlott, ezért úgy lett kialakítva, hogy használata egész napos fotózás során is kellemes legyen.

Amikor kiválasztod a tükörreflexes fényképezőgépet, ne feledd, hogy a DSLR fényképezőgép háza meghatározza az egész rendszert (lencsék, tartozékok stb.). A legtöbb gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját DSLR kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával egy másik márkára áttérni már nem lesz olyan egyszerű.

DSLR fejlett funkciók kezelése

A digitális tükörreflexes fényképezőgépre való áttéréssel több új jelenséggel találkozhatsz. A fejlett DSLR típusok lehetővé teszik a manuális és félautomata módban történő fényképezést, az ISO érzékenység vagy fehéregyensúly beállítását. A digitális tükörreflexes fényképezőgépek manuális vagy félautomata üzemmódban készíthetnek felvételeket. Választhatsz a P, TV, AV és M módok közül, a kiválasztásra leggyakrabban a kamera testén található forgó tárcsa szolgál.

  • P mód - A DSLR fényképezőgép automatikusan beállítja az időt, a rekeszértéket, és kiválasztja az ISO értéket. Nagyra fogod értékelni a mindennapi fényképezés során, például a családi események megörökítésénél, ahol nincs idő a manuális beállításokkal bajlódni.
  • TV mód - Az ISO érték mellett manuálisan beállítható a zársebesség. A kamera a legmegfelelőbb rekeszértéket állítja be automatikusan. Egy DSLR fényképezőgép esetében akkor használjuk ezt a módot, amikor szeretnénk megjeleníteni például egy patak gyors folyású vizét, és állványról dolgozunk. A TV mód az ideális, ha az ún. panning technikát alkalmazzuk, és követjük az előttünk elhaladó objektum mozgását.
  • AV mód - Beállíthatod a rekesz értéket, lehetővé téve a mélységélesség kreatív használatát. Az expozíciós időt a DSLR kamera automatikusan számítja ki. Nagyon hasznos a mindennapok során, számos DSLR fényképezőgép lehetőséget nyújt ebben a módban minimális zársebesség beállítására, ami az Auto ISO funkcióval karöltve tökéletes eredményeket hozhat.
  • M mód - Teljes manuális üzemmód, ilyenkor minden értéket magad állíthatsz be kezdve a zársebességtől a rekeszértéken át az ISO érzékenységig. Ez akkor hasznos, ha az expozícióval és a mélységélességgel is játszani szeretnél. Sokan ódzkodnak ettől a módtól, és a tükörreflexes fényképezőgép tiltott zónájának tartják. Pedig csak pár alap összefüggést kell megérteni és felszínre jön a DSLR gép teljes potenciálja.
DSLR tekerő tárcsa
Jellegzetes tekerő tárcsa a DSLR gép felületén

A fényképezés egy másik fontos paramétere a fehéregyensúly (a DSLR kamerán gyakran WB rövidítéssel van jelen). Kedvezőtlen körülmények között az automatikus fehéregyensúly gyakran rossz beállítást választ, és a képek sárgásak, szürkék vagy kékesek lehetnek. Ez elkerülhető a fényviszonyoknak és a megvilágításnak megfelelő fehéregyensúly kiválasztásával a DSLR fényképezőgép menüjében.

A fehéregyensúllyal járó kellemetlenségeket megoldja a RAW vagy Nikon DSLR gépek esetében a NEF formátum. Ez a tömörítetlen formátum, több információt tartalmaz, mint egy sima JPEG, így az utómunkák során a fehéregyensúly minőségromlás nélkül beállítható.

Egy másik dolog, amit az automata módok néha nem értelmeznek jól, az expozíció. Ezért van a DSLR kamerákon jelen a manuális finomhangolás lehetősége, amelyet az EV expozíciós egységek jeleznek. Ezt a +/- 3 tartományban (egyes DSLR modellekben +/- 5-ig) állíthatod be. Magasabb EV érték esetén a kép világosabb lesz és fordítva.

Ha sok rosszul exponált képet készítesz, ne lógasd az orrod. Használj inkább szintén RAW formátumot a JPEG helyett. A RAW formátum előnye, hogy a képeken olyan utómunkálatok végezhetők, amelyek nem rontják a kép minőségét és ennélfogva a helytelenül beállított értékeket utólag enyhén korrigálni lehet. Hiba lenne nem kihasználni ezt a tükörreflexes fényképezőgépek által nyújtott lehetőséget.

DSLR kamera ár

Az alap tükörreflexes fényképezőgépek ára 125 000 Ft környékén kezdődik. Ezért az összegért, azonban csak DSLR vázat tudunk vásárolni, a kitobjektíves DSLR fényképezőgépek picivel drágábbak.

Kifejezetten jó vásárt nyújtanak a Starter kit szettek, számos gyártó kínál okosan összehangolt DSLR szetteket, amelyek az objektívon kívül memóriakártyát és táskát is tartalmaznak. Az ilyen Starter kit fotós szettek segítségével komoly összegeket lehet megtakarítani.

A legdrágább tükörreflexes fényképezőgépek köze tartoznak a profi Full Frame DSLR kamerák, amelyek leginkább fotósmunkákra valók. Ezek a DSLR fényképezőgépek a gyártók zászlóshajói leggyorsabb képfeldolgozó processzorokkal, megbízható autofókusz rendszerrel és tankszerű strapabíró vázzal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
37 termék
Canon EOS 250D, fekete +  EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 52×
Canon EOS 250D, fekete + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 6,98 cm (Ma×Mé), tömege 449 g, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív és objektív sapka a csomag része
310 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC102b8
4,9 52×
Canon EOS 250D váz, fekete
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 449 g, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
246 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC102b1
Canon EOS 850D EF-S18-55mm f/4-5,6 IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
Canon EOS 850D EF-S18-55mm f/4-5,6 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, selfie tükör, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,26 × 7,62 cm (Ma×Mé), tömege 515 g, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
334 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC850a2
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm IS STM + 50 mm IS - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 52×
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm IS STM + 50 mm IS
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Canon EF-S bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM objektív, Canon EF 50 mm f/1,8 STM 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,26 × 6,98 cm (Ma×Mé), tömege 449 g, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
364 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC102b6
PENTAX K-1 MKII + D FA 24-70mm / 2.8 kit - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX K-1 MKII + D FA 24-70mm / 2.8 kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
1 382 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OX254f
PENTAX KF fekete + DA L 18-55 WR - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX KF fekete + DA L 18-55 WR
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
444 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OX254b
PENTAX KF váz, fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX KF váz, fekete
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
408 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OX254a
PENTAX K-1 MKII + D FA28-105 / 3.5-5.6 kit - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX K-1 MKII + D FA28-105 / 3.5-5.6 kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
1 161 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OX254g
PENTAX K-1 Mark II - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX K-1 Mark II
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
845 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OX0699
PENTAX K-3 Mark III Monochrome BODY KIT EU - Digitális fényképezőgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX K-3 Mark III Monochrome BODY KIT EU
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
1 046 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OX254e
PENTAX K-3 Mark III Silver - Digitális fényképezőgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX K-3 Mark III Silver
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
957 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OX254d
PENTAX K-3 Mark III Black - Digitális fényképezőgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
PENTAX K-3 Mark III Black
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, arcfelismerés, tartós kialakítás, vízhatlan, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,24 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,037 Mpx, forgatható/lehajtható, fix kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és micro USB interfész, micro USB és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 9,3 × 12,55 × 7,4 cm (Ma×Sz×Mé), akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
957 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OX254c
Nikon D780 váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nikon D780 váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, Nikon F bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, kijelző felbontása 2,359 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Wi-Fi, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és vázsapka a csomag része
1 037 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OI2112b1

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek lehetővé teszik a legmagasabb minőségű fényképek készítését. Lelkes amatőr és profi fotósok számára is alkalmasak.

A digitális tükörreflexek fényképezőgépek az (általában CMOS vagy CCD típusú) érzékelő elé helyezett tükörrel működnek. Ez tükrözi a fényt, amely átmegy a lencsén keresztül közvetlenül az optikai keresőbe.A kép minősége a keresőben megegyezik a kapott kép minőségével. Amikor megnyomod az exponáló gombot, a tükör elfordul, miközben a fény átmegy az érzékelőre. A modern digitális tükörreflexes fényképezőgépek már LCD kijelzővel is rendelkeznek, élőkép funkcióval.

A kompaktokhoz képest a digitális tükörreflexes fényképezőgépek sok választási lehetőséget és manuális beállítást kínálnak a profibb fényképezéshez. Számos, külön megvásárolható tartozékkal kerülnek forgalomba, például különböző objektívekkel, állványokkal. A részletes beállítási lehetőségeknek és műszaki jellemzőiknek köszönhetően ezek a fényképezőgépek ideálisak kiváló minőségű felvételek rögzítéséhez, beleértve a sporteseményeket, az építészeti témákat és az éjszakai fotózást.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ