30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Discman

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szín
Fekete
(1)
Ezüst
(1)
Szűrés

A discman nem más, mint egy kompakt, hordozható CD lejátszó, amely lehetővé teszi, hogy ott és akkor hallgass zeneszámokat és MP3-fájlokat CD-ről, amikor és ahol csak szeretnél. Milyen funkciókat kínál a diskman? Segítünk a választásban.

Tovább

Kinek való a hordozható CD lejátszó?

Te is azok közé a zenerajongók közé tartozol, akiknek fontos a minőségi hangzás és kitartanak a CD-k mellett, ugyanakkor szereted magaddal vinni kedvenc zenéidet? A hordozható CD lejátszó egy típusa, a discman erre a legjobb megoldás. Ez a legkisebb lejátszó típus CD-k lejátszására, kompakt kialakítása lehetővé teszi az egyszerű hordozást, ugyanakkor hangfalhoz is csatlakoztatható, így nemcsak a fülhallgatón át élvezheted CD-id kiváló hangzását.

A discman jelentése

A discman tulajdonképpen a walkman, azaz a klasszikus hordozható kazettalejátszó utódja, amelyet CD-kről való mobil zenehallgatásra fejlesztettek ki. Ez az elnevezés nem rögzült olyan stabilan köztudatban, mint a walkman - ezt jól mutatja, hogy találkozhatunk a diskman vagy diszkmen írásmóddal is.

diskman

A diskman által lejátszott formátumok

A diskman hagyományosan a különböző CD-formátumokat (CD, CD-R CD-RW) képes kezelni, de sok modell támogatja az MP3-at, illetve a fejlettebbek a WMA formátumot is.

A discman MP3 lejátszóként

A legtöbb diskman MP3 formátumot is képes lejátszani, így bizonyos értelemben MP3 lejátszóként is funkcionál. Tehát ha mégsem akarnál túl sok CD-t cipelni magaddal, vagy MP3 formátumú zenéidet is szeretnéd a diszkmanen hallgatni, akkor felírhatod azokat CD-kre, így rengeteg zene áll majd rendelkezésedre kompakt formában, ráadásul kedvedre váltogathatsz a formátumok között.

A discman csatlakoztathatósága

A discman tipikusan elemekkel (AA vagy AAA) működik, de a legtöbb modellt tápkimenettel is felszerelik. Egyes diskman modellek USB kábeles tápellátást is kínálnak. A hangfalakról sem kell lemondanod, hiszen ehhez is rendelkezésre állnak kimenetek vagy akár Bluetooth technológia a csatlakozáshoz, így a discman otthon a hálózatra csatlakoztatva teljes értékű CD lejátszóként is használható. A fej-/fülhallgatóhoz a diskman 3,5 mm-es jack csatlakozót kínál.

Discman Bluetooth csatlakozással

Egyes diskman modellek Bluetooth 5.0 technológiával is fel vannak szerelve, amelynek köszönhetően kedvenc vezeték nélküli fejhallgatóddal is hallgathatod rajta a zenét. Továbbá lehetőség van Bluetooth-kompatibilis hangfalakhoz is csatlakoztatni a discmant.

discman

A discman hasznos funkciói

  • LCD kijelző - a könnyebb kezelés érdekében
  • Rázkódásvédelem - a zökkenőmentes zenehallgatásért
  • MP3 kompatibilitás - az igazán nagy zeneválaszték érdekében
  • Bluetooth - a vezeték nélküli fejhallgatóhoz és hangfalakhoz csatlakozás miatt
  • FM rádió és DAB+ - ha rádiót is szeretnél hallgatni a diskman készülékeden
  • Memória funkció - a lejátszás onnan folytatódik, ahol a legutóbb véget ért
  • Ismételt lejátszás - arra az esetre, amikor igazán rá vagy kattanva egy számra
  • Véletlenszerű lejátszás funkció arra az esetre, amikor azt se tudod, mit hallgatnál szívesen
  • Bass Boost rendszer - a mélyebb basszusokért

i

A discman ára

Legolcsóbb diskman modelljeink már 10 000 Ft alatt kaphatók. Ezek a klasszikus CD-formátumok lejátszására tervezett modellek. 15 000 Ft körül már MP3 támogatást kínáló modelleket is találsz, 20 000 Ft felett pedig Bluetoothosakat. A legdrágább modellek ára is mindössze 30 000 Ft körül van, ebben a kategóriában már rádióhallgatást kínáló, FM tuneres és DAB+ támogatású készülékeket találsz. Amint látod, nem olyan nagy a discman ár szerinti szórása, így igényeid szerint választhatsz a különböző rendszerek és felszereltségek közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Soundmaster CD9220 Kérés esetén megrendeljük 1 db
Discman - CD lejátszás, támogatott audio formátumok: MP3, 2 × ceruza (AA) elem, kijelző, súlya: 0,4 kg, fülhallgató - tartozék
19 190 Ft

1 termék
4,5
Soundmaster CD9220
Discman - CD lejátszás, támogatott audio formátumok: MP3, 2 × ceruza (AA) elem, kijelző, súlya: 0,4 kg, fülhallgató - tartozék
19 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 22.
Termékkód: SNM036c

Discman

A Discman kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Discman – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó discman Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább discman A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb discman A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: discman vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ