Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg

Termékkatalógus
DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg
VR szemüveg - FPV szemüveg, 1280x960 HD felbontás, 2,4 GHz, 148 ° -os betekintési szög, képernyőn történő megjelenítés, hordtáska repülésegység
Kód:  CVI5333 Termékszám:  DJIG0253 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg Megszűnt

DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg

Szeretnél olyan látványban részesülni, mint amit a távirányítású drónod vagy versenyautód is érzékel? A DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüvegével mindez gyerekjáték lehet! Ezeket a szemüvegeket kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető legjobb képélményt nyújtsák, szó szerint egy extra szempárként használhatod őket. Működésének alapja az OcuSync technológia, egy videó átviteli modul, amely 2,4 és 5,8 GHz-es kétsávos digitális videoátvitelt kínál, 50 ms késleltetéssel és legfeljebb 7 km hatótávolsággal. Mindezt kiváló minőségű képvilág, nagyszerű technikai design és funkcionalitás egészíti ki.

A DJI Goggles Racing Combo szemüveg legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes képvilág és alacsony, 50 ms késleltetés, 7 km-es hatótávolsággal
  • Erős OcuSync videoátviteli modul
  • Kiváló minőségű kidolgozás és kényelmes viselet
  • A csomag tartalmaz egy VR szemüveget, egy repülésegységet és egy hordtáskát 
  • 12 átviteli csatorna kiválasztásának lehetősége az esetleges interferencia maximális kiküszöbölésére
  • Egyszerűen csatlakoztathatsz más szemüveget vagy közvetlen képátviteli módot a mobiltelefonodhoz

Az OcuSync gyors, késleltetésmentes átvitelt biztosít

Az OcuSync átviteli modul a szemüveg fontos része, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű képek (1280 x 960 HD felbontás) gyors átvitelét, mindezt mindössze 50 ms késleltetéssel. Így tehát semmi sem állhat az élményeid és a drón pontos és gyors vezérlésének útjába! A modul legfeljebb tizenkét átviteli frekvencia kiválasztásának lehetőségét garantálja, automatikus váltással a 2,4 és az 5,8 GHz-es átviteli sávok között amennyiben a modul interferenciát érzékel. A modul hatótávolsága legfeljebb hét kilométer. 

Kényelmes szemüveg a virtuális valósághoz

A DJI Goggles Racing Combo virtuális szemüvegével még a hosszabb drónversenyek alkalmával sem fogsz elfáradni. A szemüveget a maximális kényelem biztosítása érdekében alakították ki, így az meglehetősen könnyű és kényelmes. A szemellenző és a fejrész könnyű, de tartós fémből készült, a belső területet pedig lágy és puha vörös bőrrel vonták be. A szemüveg jól illeszkedik a fejhez, remekül egyensúlyozik rajta és még akkor sem esik le, ha rendkívüli módon belemerülsz a repülés élményébe.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Goggles Racing Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Goggles Racing Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Goggles Racing Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Goggles Racing Combo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ