AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Termékkatalógus
DJI Mavic 3 Fly More Combo
Drón - 5,1K (5120 × 2700) pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 15000 m, 46 perc üzemidő, 75,6 km/h max. sebesség, online átvitel, összecsukható, akadály észlelése, képstabilizátor és objektumkövetés, 8 GB belső memória, tömege 895 g, csomag tartalma akkumulátor, táska, távirányító, modell, töltő adapter és tartalék légcsavar készlet
Kód:  CVIdji2113 Termékszám:  CP.MA.00000452.01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Mavic 3 Fly More Combo

DJI Mavic 3 drone - Minőség mindenek felett

Emeld kreativitásodat a magaslatokba

Készíts felejthetetlen felvételeket és szabadítsd fel kreativitásodat az új DJI Mavic 3 drónnal. Két Hasselblad kamerával büszkélkedhet, amelyek 4/3 CMOS érzékelővel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi lenyűgöző 5K videók készítését. A drón számos újításon esett át, amelyek még simábbá és gördülékenyebbé teszik a repülést. Az automatikus akadályfelismerés megbízhatóan védi a DJI Mavic 3 drónt a balesetektől. Ha szeretnéd, a drón egy gombnyomással visszatérhet arra a helyre, ahonnan felszállt, ugyanezt teszi, ha elveszíti a jelet. A DJI Mavic 3 drón akár 15 km-es távolságra is képes videót továbbítani. Az akkumulátor élettartamát is javították, így a drón akár 46 percig is kibírja a levegőben. A drón képes a levegőben akár 75 km/h sebességgel is repülni.

A DJI Mavic 3 drón két Hasselblad kamerát használ

Annak érdekében, hogy a drón kompromisszumok nélkül a legjobb minőségű felvételeket rögzítse, a Hasselblad ikonikus svéd márka kifejezetten a DJI Mavic 3 drónhoz igazította L2D-20c légi fényképezőgépét. A Hasselblad szigorú szabványokat tart be, amelyek mind a hardver teljesítményére, mind a szoftver algoritmusokra vonatkoznak. A DJI Mavic 3 drón képminősége új magasságokba emelkedik

4/3 CMOS - A nagyobb érzékelő nemcsak nagyobb felbontást és dinamikatartományt biztosít a DJI Mavic 3 drónnak, hanem csökkenti a zajt gyenge fényviszonyok között. A 4/3 CMOS érzékelő 12,8 stopos dinamikatartományával több részletet őriz meg a fényes és árnyékos területeken

Állítható rekesznyílás - értékelni fogod, amikor a DJI Mavic 3 drónnal dolgozol a legkülönfélébb fényviszonyok között. Állítható rekesz áll rendelkezésre, hogy a fotósok számára a legkülönbözőbb fényviszonyok mellett is használható legyen

Széles 84° FOV - Még több kristálytiszta részletet leszel képes rögzíteni a 24 mm-es autofókuszos objektívvel, amely 84° FOV-val rendelkezik - és mindössze 12,5 gramm súlyú

Vision Detection Auto Focus (VDAF) - A DJI Mavic 3 drónkamera VDAF technológiával rendelkezik, amely a távolsági adatokat használja a fókuszáláshoz, és optimalizálja a fókuszálás sebességét

Hasselblad Natural Colour Solution - DJI Mavic 3 tökéletesen adja vissza a színeket

A Hasselblad filozófiájának szerves része, hogy nem hagyatkozik kizárólag az utómunkálatokra. Ezért a drónban használt kamerák rendkívül pontos és természetes színekkel rögzítik a képeket. Ezeket is kalibrálták pixelszinten, és beépített HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution) funkcióval rendelkeznek. A színpontosság az érzékelő által rögzített színadatok egyedi algoritmus segítségével történő átalakításával érhető el.

A DJI Mavic 3 drón eredményei önmagukért beszélnek

A Hasselblad L2D-20c kamerarendszer professzionális megjelenésű felvételeket készít a DJI Mavic 3. A nagyobb dinamikatartománynak köszönhetően természetes átmeneteket érhetünk el a fény és az árnyékok között, miközben megtartja a mélységi adatokat. A nagyobb, 3/4-es CMOS-érzékelő még gyenge fényviszonyok mellett is tiszta képeket biztosít.

Professzionális paraméterek a videóhoz

A DJI Mavic 3 drón nagyfelbontású videót készít nagy képkockasebességgel (4K/120 fps), hogy professzionális eredményeket nyújtson. A drón kamerája akár 1 milliárd színt is rögzít 10 bites D-Log profillal, természetes színeket és fejlett rugalmasságot kínál a szerkesztésben és a color gradingben.

A DJI Mavic 3 drón teleobjektívvel rendelkezik

Az egyedi telekamera használatával a "Felfedező mód" nagyszerű lehetőség a terep felderítésére és az útvonal megtervezésére. Ha a tárgy vagy a helyszín messze van, akkor a DJI Mavic 3 drón telekamerájával nagyíthatsz rá. Ezzel időt takaríthat meg, mivel nem kell közelebb mennie a helyszínhez vagy a témához a drónnal.

  • 28× hibrid zoom
  • 162 mm, f/4.4

Használd ki a biztonságos repülést a többirányú akadályfelismeréssel

Koncentrálj csak a legjobb felvételek rögzítésére, a többit pedig bízd a DJI Mavic 3 drónra. Ennek oka, hogy a többszörös nagy látószögű vison-érzékelői egy nagy teljesítményű processzorral együttműködve elkerülik az akadályokat bármely irányból. Használhatod az "Advanced RTH" módot, amely lehetővé teszi a DJI Mavic 3 számára, hogy automatikusan válassza ki az optimális útvonalat vissza a felszállási ponthoz. Az üzemmód akkor is aktiválódik, ha a Mavic 3 drón elveszíti a jelet.

Kellemes repülést

A DJI Mavic 3 drón akár 50%-kal ellenállóbb a széllel szemben, mint elődei. Ezt a motorrendszer hatékonyságának javításával és a nagyobb kapacitású akkumulátor kiválasztásával érték el. Így a repülési idő elérheti akár a 46 percet is. A Mavic 3 drón kiemelkedik a fényképek élességével és minőségével, mert hihetetlenül stabil a levegőben. Ez megkönnyíti a timelapse felvételek vagy hyperlapse videók készítését.

A DJI Mavic 3 Combo drón csomag tartalma


Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
Akadály észlelése, Objektumkövetés Kész!
Max. videófelbontás
5.1K (5120 × 2700) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
Akadály észlelése, Objektumkövetés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
5.1K (5120 × 2700) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

Belső memória
8 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
512 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Töltési idő
96 perc Kész!

Tömeg

Tömeg
895 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Táska, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltő adapter, Pótalkatrészek Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A3 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Mavic 3 Fly More Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 3 Fly More Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mavic 3 Fly More Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Fly More Combo.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ