DJI Osmo Mobile ezüst

Termékkatalógus
DJI Osmo Mobile ezüst
Telefontartó -
Kód:  CVI549k91 Termékszám:  DJI0657 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Osmo Mobile ezüst

Tökéletes felvételek mozgás közben is

Rögzítsd életed felejthetetlen pillanatait professzionális módon. Az Osmo Mobile egyedülálló forradalmian új funkciója a mobiltelefont egy nagyszerű felvevő eszközzé alakítja így mozgás közben is professzionális felvételeket készíthetsz.

Off
osmo

Off
osmo

Főbb jellemzők

  • Egyedi stabilizátor a mobiltelefon számára
  • Fényképezés és videófelvétel közben mindig kiküszöböli a remegő képet
  • A felvétel stabilizálása mindhárom tengelyen
  • Automatikus objektumkövetés
  • Egyszerű vezérlés beépített joystick segítségével
  • A nagy kapacitású akkumulátor akár 4,5 órás üzemidőt is nyújt
  • A DJI GO segítségével más használati módszereket is felfedezhetsz
Off
osmo

Teljes felügyelet

Vezéreld telefonod professzionális kameraként és felejthetetlen felvételeket készíthetsz. A teljes beállítást hüvelykujjad alatt irányíthatod (pl. expozíció, fehéregyensúly, ISO stb.).

Off
osmo

Nagy kapacitású akkumulátor

A nagy energiájú, energiatakarékos akkumulátor lehetővé teszi, hogy több, mint 4 órán át készíthess felvételeket. Ha igényesebb felhasználó vagy, külső akkumulátor beszerzésére is van lehetőséged.

Off
osmo

Prémium formatervezés

Az Osmo Mobile tartó kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeket más Osmo termékek esetében is használnak. Kompatibilis az 59-85 mm szélességű telefonokkal.

Részletes panoráma

Próbáltál már panorámafotót készíteni mobiltelefonoddal? Nem működik? Az Osmo Mobile tartóval menni fog! Csak válaszd ki, hol szeretnél panorámafelvételt készíteni, és az Osmo mindenről maga gondoskodik. Fokozatosan megfordul, felvételeket készít, majd mindent egyetlen egésszé egyesít.

Off
osmo

Professzionális kép remegés nélkül

Miután behelyezted a telefont a stabilizáló horonyba, az eszköz úgy forgatja a fejet, hogy a felvétel még mindig vízszintes legyen, és a kép semmilyen körülmények között ne mozduljon el. A DJI GO alkalmazással rengeteg olyan funkcióra teszel szert, amelyekre korábban szükséged volt a felvételek készítéséhez.

Készíts felvételt bármilyen helyzetben

Az ActiveTrack lehetővé teszi az objektumkövetés beállítását, így az Osmo követi az adott személyt vagy objektumot. Ha önmagad jelölöd be, az Osmo Mobile mindig rajtad tartja a felvételt, így bármiben is veszel épp részt, tökéletes felvételek készülnek rólad.

Off
dji

Fedezd fel a stabilizátor varázsát!

És mindez még nem minden, hiszen ezzel a stabilizátorral a fotózás és videófelvétel varázsát fedezheted fel. Szeretnéd élőben közvetíteni a videókat? Miért is ne? Az Osmo Mobile segítségével a legtisztább felvételeket kapod. Este vagy éjszaka, gyenge fényviszonyok mellett fényképezel, és nem fogod erősen a kezeddel a készüléket? Az Osmo Mobile megteszi ezt helyetted, és gyönyörűen éles éjszakai felvételeket készíthetsz segítségével.

Off
osmo

Joystick

Tartsd hüvelykujjad alatt az irányítást, és határozd meg, hogy az Osmo milyen irányba mozogjon. Beállíthatod az érzékenységet vagy sima fordulást is.

Off
osmo

Kiegészítők

Különböző típusú kiegészítők használatával remek eredményeket érhetsz el. Az Osmo szinte bármihez csatlakoztatható a jobb fogás érdekében.

Off
osmo

Töltőport

Az USB port a firmware töltésére vagy frissítésére használható. Az eredeti kábel segítségével az eszköz 3 óra alatt teljesen feltöltődik.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Mobile stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Osmo Mobile strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Mobile - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Mobile - silber.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ