Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

DJI Ronin-MX

Termékkatalógus
DJI Ronin-MX
Stabilizátor - stabilizálással, videokamerákhoz, tokkal, DJI Lightbridge, Bluetooth 4.0, USB 2.0
Kód:  CVI550a2 Termékszám:  DJIRON30 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Ronin-MX

Még a legprofesszionálisabb filmkészítők is respektálják a DJI nevét, amely a legfontosabb filmes jelenetek legkeményebb igényeinek kielégítésére szakosodott. Ez a termék egy kiváló tulajdonságokkal bíró kameratartó, stabilizálással a földön történő kézi használathoz és a levegőben történő alkalmazáshoz. Igen, ez az óriás vasdarab ideálisan alkalmas a drónra rögzítéshez is. Nagyon jól működik az autókon, a vonatokon és a darugémeken is. Ez azt jelenti, hogy akár a szárazföldön, akár a levegőben, mindig zökkenőmentes felvételeket készíthetsz, mivel a csendes és precíz motorok készen állnak nagy túlterhelések kezelésére is.

Ezt is tudja!

A fő funkció természetesen a kamera abszolút stabilizálása, de ez számos részfunkciót is tartalmaz. A Ronin-MX új verziója elsősorban érzékenyebb, gyorsabb és pont 50% -kal erősebb, mint az előző modell. Egyes kompatibilis kameramodellekhez külső tápforrás szükséges, a Ronin-MX még ezt is képes hordozni. Az állvány 3 üzemmódban működik. Egy olyan tartóban, amely alkalmas arra, hogy a kamerát az operatőr elé tartsa, függőlegesen tartva felülről történő felvételekhez, valamint aktatáska üzemmódban. Ekkor szűk átjárókon, folyosókon és ajtókon is átfér.

Ez a konzol minimális kábelezéssel próbál működni, ezért a kamera felvételeinek előzetes megtekintésének vezeték nélküli továbbítására szolgáló SRW-60G kibővítést gyakran a földön használják. A levegőből az anyagot a DJI Lightbridge 2 interfészen keresztül továbbítja pilótának és a kameramannak. Ezen kívül a kameraállvány működését 5 km távolságról is vezérelheted vezeték nélküli vezérlővel. Még akkor sem kell többé megérintened a kamerát, ha élesíteni akarod:  a külső kibővítéssel éppúgy élesítheted távvezérléssel a kamerát, mint a saját kezeddel.

Mindenütt látnak

A szögtartomány elegendő a leghosszabb jelenetekhez is. A forgástengely 360 ° -os szabad mozgással rendelkezik, hosszirányban pedig megdöntheted +270 és -150 ° közötti tartományban. És ha ez még nem elég, ha átlós irányban forgatod, akkor is akadálymentesen teheted 110 ° -os tartományban, mindkét irányban. 

Főbb jellemzők

  • Lenyűgöző a funkciók száma
  • 4,5 kg nehéz kamerát is elbír
  • Számos eszközzel kompatibilis
  • Magnéziumos konstrukció
  • Könnyű és tökéletesen kiegyensúlyozott
  • Kiváló csatlakoztathatóság különböző interfészeken keresztül (Lightbridge 2, Bluetooth 4, USB 2.0, 2.4Ghz RC)
  • Erőteljes és csendes motorok
  • 3 mód: függőleges, egy tálcában, egy aktatáskamód
  • -15 és 50 ° C között működik
  • Számos rendelkezésre álló bővítés

Egyáltalán nem nehéz

Ne tévesszen meg téged a mérete! Az egész állvány tömege, amikor a földön használod: 2,77 kg, és kevesebb, mint 2,15 kg, ha a drónhoz csatlakozik anti-vibrációs lemezzel. Egyik alapanyaga például a könnyű magnézium. Ez az új modell optimális tömegeloszlású is, hiszen az egyik akkumulátort például a kamera fölé, a konzol középpontja felé helyezték át. 

Csatlakoztatás

Számos vezérlés táblagépes alkalmazásokon keresztül működik. A Lightbridge-hez csatlakoztatva lehetőség van teljes mértékben távolról vezérelni a kameraállványt és akár a drónokat is. Van még egy Bluetooth 4, USB 2.0 és 2.4Ghz RC készlet is hozzá.

A nagy változékonyság az egyik legfontosabb előnye ennek a konzolnak, és lehetővé teszi, hogy testre szabhasd ezt a terméket pontosan az igényeidnek megfelelően.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Ronin-MX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Ronin-MX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI PROFI Ronin-MX.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ