Shop roku Akvizice ApF HU

DJI Spark Fly More Combo (Zöld) + DJI Goggles

Termékkatalógus
DJI Spark Fly More Combo (Zöld) + DJI Goggles
Drón - Full HD kamera, 2 kilométeres távolságból irányítható, 16 perc folyamatos repülés, 50 km/órás maximális sebesség, 300g súly, GPS, microSD (max. 64GB), 2 darab akkumulátor, hátizsák, propeller védők, töltő 3 akkuhoz, DJI szemüvegek
Kód:  CVI516q42 Termékszám:  DJIS0202CG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark Fly More Combo (Zöld) + DJI Goggles

Ragadd meg a lehetőséget!

Ismerkedj meg a DJI Spark miniatűr drónjával, mely a DJI legjobb technológiáival segít neked megörökíteni a legfontosabb pillanatokat! Legyen az az intelligens repülési funkció – beleértve a kézparancsos vezérlést –, a mechanikus gimbal vagy a hihetetlen képminőség a DJI Spark segít Neked megvalósítani álmaidat!


Gyors felszállás

A FaceAware segítségével a DJI Spark arcfelismeréssel száll fel a felhasználó kezéből. Már a bekapcsolás után pár másodperccel a levegőben repül!

Egyszerű vezérlés

Készíts elképesztő légifelvételeket csupán kézjelek használatával, mindenféle távirányító vagy okoseszköz használata nélkül.

Válj rendezővé!

Az intelligens repülési módok és az intuitív vezérlések segítenek a filmes légi videofelvételek létrehozásában csupán néhány érintéssel.

Szerkeszd és oszd meg!

A DJI 4 GO app funkciói automatikus szerkesztési sablonokat és szűrők széles skáláját tartalmazzák! Gyorsan szerkesztheted videóidat és azonnal megoszthatod őket közvetlenül a közösségi médián.


Intelligens repülési módok

Intelligens, megbízható és hihetetlenül intuitív


QuickShot - Videók egy érintéssel!

Nem kell szakembernek lenned, a Spark segítségével professzionális videók készülnek majd rólad! A QuickShot segít lenyűgöző felvételeket készíteni, filmszerű kompozícióval.

  • Rocket - emelkedik miközben a kamera lefelé fókuszál
  • Dronie - Fel-le emelkedik miközben a kamera a tárgyra fókuszál
  • Circle - Egy kijelölt tárgy körül köröz
  • Helix - Spirálisan felfelé emelkedik a tárgy körül

TapFly - Mutass rá és repülj!

Csak képzeld el a felvételed és a Spark elkészíti Neked. Egyszerűen megérinted a telefon kijelzőjét és a DJI Spark képfelismerő technológiája segítségével elképzelésed pontosan megvalósul! A drón még a repülés közbeni akadályokat is felismeri.

  • Koordinátor - Bökj a kijelzőn egy adott helyre és repülj oda tartva az adott magasságot
  • Irány - Repülj egy adott irányba a kijelző megérintésével

ActiveTrack - Maradj a célon!

Az ActiveTrack segítségével a Spark képes automatikusan felismerni a különböző formájú és méretű tárgyakat, utána pedig követni őket. Ez még könnyebbé és megbízhatóbbá teszi a követést! 

  • Trace - Kövesd a célpontod hátulról, elölről vagy akár körkörösen
  • Profil - Kövesd a célpontot fix oldalirányú perspektívából


 


Gesztusok

A gesztusok felismerése lehetővé teszi, hogy egyszerűen, pusztán kézmozdulatokkal irányítsuk drónunkat. Ennek használatával akár távirányítód és okoseszközeidet is nyugodtan otthon hagyhatod!

  • Selfie - Emeld fel a karjaid, hullámozz a kezeddel vagy formálj egy keretet az ujjaiddal és a Spark elkészíti a kért fotót
  • A PalmControl - A DJI Spark képes követni a kézmozdulataidat vagy akár le- és felszállni a tenyeredre

Tapasztald meg a harmadik dimenziót a DJI Goggles virtuális valóság szemüvegével!

A DJI Spark egy olyan intelligens kamera, amely óriási magasságokból készít lélegzetelállító képeket. A DJI úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a kétdimenziós világot és kiterjeszti határait, így a gyönyörű képeket már háromdimenzióban élvezheted! A DJI Goggles virtuális valóság szemüveg segítségével mindent láthatsz, amit a drónod, így szinte olyan érzés, mintha te is a levegőben repülnél!


 


Egyedülálló full-HD képminőség hosszú utakon is!

A DJI Spark a DJI Goggles szemüveg és az OcuSync technológia segítségével valós idejű videót biztosít! Ennek köszönhetően óriási magasságokból tekinthetsz rá a világra, anélkül, hogy egyetlen mozzanatról is lemaradnál! A full-HD felbontás 1920x1080-as képernyőpárat biztosít, 85 fokos látószöggel. Szabadulj meg a gravitációtól és repülj fel a magasba!

Nagyteljesítményű kamera

Csodálatos fotók és hihetetlenül éles videók

Stabil videó

A Spark 2 tengelyes gimbaljának és az UltraSmooth technológiának köszönhetően rázkódás és remegés nélkül tudunk felvételeket készíteni. 

Hatékony lencse

Minden elkészített kép éles és élénk. A Spark nagylátószögű kamerája 25 mm gyújtótávolságú optikával van ellátva, melyben a lencsetagok öt csoportban helyezkednek el, ennek köszönhetjük a színhű és torzításmentes képeket.

1/2.3” szenzor

Kicsi és kompakt, a Spark kamerája egy 1/2.3"-os CMOS szenzorral van ellátva, ami lehetővé teszi rezgésmentes, 10 megapixel felbontású, 1080p videók rögzítését. A nagyobb pixelszám azt jelenti, hogy a Spark érzékenyebb a fényre és precízebb színvilágot rögzít. A drón a korábbi összes DJI felvételi mód mellett két újat is biztosít – vár rád a Pano és a ShallowFocus!

Sebesség és precíz irányítás

Az aerodinamikus, könnyű és keskeny designnak köszönhetően a Spark minimális légellenállással képes szelni a levegőt. A gimbal és a kamera áramvonalas ezzel is növelve a stabilitást. Az erőteljes motorok segítségével a DJI Spark sport módban akár az  50km/h -t is elérheti. A kiforrott irányítási rendszernek köszönhető a repülés élvezetesebb, mint valaha.

Hidalja át a távolságot!

Innovatív HD Wi-fi techológia segíti a 720p élőkép közvetítését akár 2 km távolságból.

Maradj a levegőben!

Az intelligens újításoknak köszönhetően a Spark nem ismer kompromisszumokat a repülési idő tekintetében. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral – persze, az időjárástól függően – akár 16 percig is képes a levegőben maradni, így rengeted időd van videóid és képeid elkészítésére!



Biztonságos repülés

A Spark repülési rendszere tartalmazza a kamerát, a vizuális helymeghatározó rendszert (VPS), a 3D érzékelő rendszert, a dupla GPS-t, a precíziós mérőrendszereket és a 24 magos erőteljes processzort. Ezek teszik lehetővé, hogy a Spark tartósan lebegjen akár 30 méter magasságban, érzékeljen akadályokat 5 méteren belül és biztonságosan leszálljon.

Hazatérés

Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a jel elvész, vagy ha megnyomja az RTH gombot, a drón egy előre meghatározott helyre tér vissza. A kamera rögzíti a  terület képeit és visszatérésnél összehasonlítja őket a biztonságos leszállás érdekében.

Okosabb repülés

A DJI GEO tájékoztatni fogja Önt, ha a DJI Spark Flight biztonsági problémákat észlel, például ha repülőterek vagy stadionok közelébe ér. Ez biztosítja a szükséges információkat a drón felelősségteljes használatához.
 

Teljesítmény és védelem

A DJI Spark nagy teljesítményű Li-Pol akkumulátorokat használ az optimális teljesítmény érdekében. Az intelligens biztonsági funkciók (összesen 12) segítenek a biztonságos repülés biztosításában, emellett az akkumulátor a fennmaradó repülési időt is megbecsüli, így pontosan tudni fogod, mikor kell leszállni.
 

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!
Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
300 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Hátizsák, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltő adapter Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Spark Fly More Combo (Zöld) + DJI Goggles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Spark Fly More Combo - Meadow Green + DJI Goggles. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Spark Fly More Combo - Meadow Green + DJI Goggles. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Spark Fly More Combo - grün + DJI Goggles Brille.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ