30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

DJI Spark - rotorvédő

Termékkatalógus
DJI Spark - rotorvédő
4,5 2 értékelés
Pótalkatrész - a DJI Spark számára
Kód:  CVI533p0 Termékszám:  DJIS0200-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark - rotorvédő

A csomag 4 db rotorvédőt tartalmaz a DJI Spark Quadrocopterhez, amely megóvja a propellereket, így nem érhet hozzá a talajhoz, az ujjaidhoz vagy az arcodhoz. Ezáltal megakadályozza a drón rotorjainak sérülését és leállását.

Csomag tartalma:
4 db rotorvédő

Kompatibilitás:
DJI Spark

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu! A tegnapi napon még ez a termék elérhető volt, ma pedig előrendelhető státuszban van. A helyzet az, hogy én ezt a terméket nagyon meg szeretném rendelni július 20-a körül. Biztosítani tudják azt, hogy ez a termék elérhető lesz addigra, vagy inkább forduljak egy másik üzlethez? Mindenesetre beállítottam a termék figyelése funkciót, de félek, hogy addigra nem érkezik meg Önökhöz, sosem lehet tudni. Előre is köszönöm a válaszukat: Farkas László

Kérdések és válaszok: DJI Spark - rotorvédő
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Spark - ochranné oblouky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Spark – ochranné oblúky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Spark - Schutzbügel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Spark - Schutzbügel.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ