Shop roku AP+ plus nový vizuál

DOMO DO486BL

Termékkatalógus
DOMO DO486BL
Turmixgép 1200W, konténer 2l, 3 automata program, vízálló és jég aprításához, fedjük töltő nyílás, öntisztító funkció, anyag Tritan konténer
Kód:  DOMMS003 Termékszám:  DO486BL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO486BL

Szakmai turmixgép Domo meghökkent a különböző funkciókat, nagyban megkönnyíti a munkát a konyhában. Ez három funkciója van: meleg leves, turmixokat és növényi pürék, amely képes kezelni szinte felkészülni. A funkciók, meleg leves, turmixokat és zöldség püré keverőgép Domo emelheti a főzés egy profi kulináris művészetek. Míg a turmixgép működik, akkor is folytatni egyéb tevékenységek. Ne félj, hogy állítsa le a turmixgépet feltétlenül figyelni: befejezése után kikapcsol.

Hatalmának 1200 W az egyik legerősebb turmixgép a piacon. Kombinálva a magas megtakarítási-fém fogaskerekek kidolgozása sebesség akár 26.000 rpm. / Min.és így összetörni a nyersanyagok a főzéshez, jég. Között motoralkatrészek, és a tartályt tárolt csillapító gumi betétet, amely kiküszöböli a rezgések és a rezgések nagy sebességgel.

Folyamatosan fordulatszám szabályozás és impulzus switch 100% felett a végső szakaszban zúzás. Kiválaszthatja magad, milyen puha állagú turmixgépben készíteni.

Turmixpohár készült biztonsági szabadalmaztatott anyag TritanTM BPA-anyagok. Tartály térfogata 2 l teljesen elegendő ahhoz, hogy az összes bejelentett ételeket. Az alak a hajó tervezett létrehozását a forgószél a beépítését a teljes mennyiség a feldolgozott nyersanyagok. A hajó fel van szerelve tökéletesen záró fedéllel, amelynek a belsejében van egy töltőnyílás könnyű anyagok hozzáadása nélkül megállítani a tartályt a szolgáltatást. Töltőnyílás van zárva egy műanyag mérőedényt 90 ml-re.

használja a turmixgép

  • Keverés és őrlés az összes rendelkezésre álló főzéshez
  • Hideg összetevők készített forró levest
  • Finom turmix koktélok fontos rostforrás és vitaminok
  • Anyarozs gabonafélék, kávé és diófélék, jég tartály
  • A spreadek és kötszerek friss alapanyagokból készült
  • Gyárt és finom fagylalt

paraméterek

  • Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
  • A tartály anyaga Tritan BPA mentes 2 l
  • Vízálló burkolat, amelyben egy töltőnyílás
  • Öntisztító funkció
  • Méretek: 26 × 26 × 45 cm
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Paraméterek

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO486BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO486BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO486BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO486BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO486BL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ