Shop roku Akvizice ApF HU

Dr. Mayer GTS2050UV

Termékkatalógus
Dr. Mayer GTS2050UV
4,4 3 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 31000 rezgés/perc, 3 tisztítási mód, 3 db pótfej, időzítő és akkumulátor kijelző
Kód:  DRMAZK012 Termékszám:  GTS2050UV Gyártó honlapja:

Dr. Mayer GTS2050UV


Innovatív technológia

Elektromos fogkefe a Dr. Mayertől, szónikus technológiával, amely percenként 31 000 rezgést biztosít. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy ez a módszer hatékonyabb a fogkő eltávolításában, mint a hagyományos elektromos vagy a kézi fogkefék.

le
Elektrický kartáček Dr. Mayer - sonická technologie

Integrált töltőállomás


le
Elektrický kartáček Dr. Mayer disponuje 3 režimy
 

Háromszoros hatás

Válasszon a három üzemmód közül, személyes preferenciájának megfelelően. Mivel a száj higiéniája mindenkinek mást jelent, ezért ajánljuk az intenzív, a finom és a masszázs funkciókat.


Figyeli a fogmosással töltött időt

A fogkefe két percre beállított automatikus időzítővel rendelkezik. Így mindig a fogorvosok által ajánlott ideig moshatja fogait. Sőt, 30 másodperces intervallumokat is kiválaszthat, ezért fogsora minden részének ugyanannyi figyelmet fordíthat.

le
Elektrický kartáček Dr. Mayer nabízí časovač

One nyugodt reggel


le
Sonický kartáček Dr. Mayer s vysoce kvalitními štětinami

Cserélhető tisztítófej

Kiváló minőség

A világhírű DuPont által fejlesztett, kiváló minőségű sörték gyengéden tisztítják meg fogait a szennyeződésektől. Ennek jutalma a természetes, fehér fogsor és a sugárzó mosoly. Cserélje le az elhasznált tisztítófejet egy új, három darabos csomaggal. A fogkefe egy beépített, újratölthető és hosszú élettartamú NiMH akkumulátorral rendelkezik. A töltöttség állapotát pedig egy LED jelzi.


Fertőtlenítő funkció

A fogkefe mellé egy praktikus UV-fertőtlenítő is jár, amely tisztán tartja majd az eszközt. Az ultraibolya fény ugyanis képes eltüntetni a fejen lerakódott baktériumok 99 százalékát, megakadályozva ezzel a további terjedésüket. A fertőtlenítő funkció a fedél lezárását követő hetedik percben aktiválódik. A higiénikus tárolórekeszbe pedig akár négy darab extra tisztítófejet is elhelyezhet. Az UV izzó könnyedén cserélhető és rögtön ki is kapcsol, amint felnyitja a fogkefe fedelét. A fertőtlenítő technológiával ellátott elektromos fogkefét ráadásul hosszabb utakra is magával viheti. Gyakorlatilag bármilyen elektromos hálózattal kompatibilis, amely támogatja a 100-240V közötti feszültséget.


le
Elektrický kartáček Dr. Mayer s EU certifikací

Bent a védő műanyag fröccsöntő

Műszaki adatok

  • Tanúsítvány: EU (CE), USA (FDA bejegyzett) Cetl
  • RoHS: megfelelő
  • Anyag: ABS műanyag
  • Szín: fehér elefántcsont
  • Méret (H x Sz x Mé): 270 x 100 x 100 mm
 

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dr. Mayer GTS2050UV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr. Mayer GTS2050UV s UV dezinfekcí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dr. Mayer GTS2050UV s UV dezinfekciou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2050UV elektrische Zahnbürste mit UV-Desinfektion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2050UV elektrische Zahnbürste mit UV-Desinfektion.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ