A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DVD lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lejátszó típusa
Asztali
(29)
Hordozható
(12)
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(1)
Feljátszás
(3)
3D támogatás
(13)
Támogatott média
Blu-ray
(20)
CD
(39)
DVD
(41)
VCD
(10)
Interfész
(31)
(27)
Koaxális audió kimenet
(14)
Ethernet
(13)
Audio/video kimenet (3,5 mm jack)
(11)
Videó formátumok
JPEG
(24)
MPEG2
(23)
XviD
(21)
MPEG1
(18)
MPEG4
(18)

A DVD lejátszó manapság már minden otthonban alapfelszereltségnek számít, létjogosultsága az egyre inkább streaming szolágáltatásokra kiélezett multimédia világában is rendíthetetlen. A DVD lejátszók praktikus méretekkel, sokféle felhasználási lehetőséggel és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Milyen a számodra ideális DVD player és milyen típusok közül válogathatsz? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

A DVD lejátszó főbb előnyei

Annak ellenére, hogy a zeneszolgáltatások zöme már streaming alapon működik, számos érvet fel lehet sorolni egy DVD lejátszó beszerzése mellett. A leginkább említésre méltók a következők:

  • A DVD lejátszó kiváló kép- és hangminőség kínál, amely a nagyítás funkciónak köszönhetően a modern tévék esetében is megfelelő.
  • A DVD lejátszó kompatibilis az összes HDMI vagy SCART csatlakozóval ellátott tévével.
  • A fizikai adathordozókból álló gyűjtemények lejátszásának még mindig megvan a maga varázsa.
  • A legújabb filmeket még ma is kiadják DVD video lemezeken és ez valószínűleg még sokáig így is marad.
  • A DVD player működtetése rendkívül intuitív.

Az Upscaling funkció lehetővé teszi a kép átméretezését alacsonyabb (DVD video) felbontásból nagyobb felbontásra (például 1440p).

A DVD lejátszó funkciói

A DVD lejátszó elsődleges funkciója a filmeket és zenéket tartalmazó lemezek kiváló minőségű lejátszása, de ezen felül további hasznos funkciókat is kínál:

  • Amennyiben a DVD lejátszó rendelkezik beépített merevlemezzel, multimédia tartalmak rögzítésére is használható.
  • Bluetooth-os vagy WiFi-s DVD lejátszó esetében vezeték nélküli kapcsolat is létrehozható a DVD lejátszó és a számítógép, vagy egyéb okos eszközök között.
  • Az USB bemenet a tartalom külső adathordozóról (flash meghajtó, külső merevlemez stb.) történő lejátszását teszi lehetővé.
  • Az Upscaling egy olyan hasznos funkció, amely képes feljavítani a képminőséget, a nagyobb felbontáshoz digitálisan hozzászámolja a pixeleket.
  • A DVB-T2 tunerrel felszerelt DVD lejátszó lehetővé teszi a digitális földfelszíni televíziós adások fogadását.

DVD lejátszó otthonra és az utazásokra

Ha a DVD lejátszókról beszélünk, nem feltétlenül csak a TV-hez való csatlakoztatásra kell gondolni. Számos hordozható DVD lejátszó modell is kapható. Lássuk, mi a különbség a két típus között:

Asztali DVD lejátszó HDMI csatlakozóval

Az asztali DVD lejátszó egy általános eszköz, melynek fő célja magától értetődő – filmek lejátszása DVD video lemezekről. A legtöbb DVD lejátszó HDMI kimenettel csatlakozik a tévéhez, de a régebbi televíziókhoz SCART csatlakozó is rendelkezésre áll. A HDMI egy korszerű megoldás, mely gyors és minőségi kép- és hangátvitelt tesz lehetővé. Manapság már minden tévé, monitor és egyéb kijelző HDMI kábelen keresztül csatlakozik a forráseszközhöz.

A hordozható DVD lejátszó ideális az utazásokra

A hordozható DVD lejátszó remek megoldást jelent, ha a hosszú utazások alatt le szeretnéd foglalni a gyerekeket. Beépített kijelzővel, hangszórókkal és akkumulátorral rendelkezik, de az áramellátáshoz az autó szivargyújtójába is csatlakoztatható. Ezen felül a legtöbb hordozható DVD lejátszó memóriakártya befogadására is lehetőséget kínál, melyről bármilyen multimédiás tartalom lejátszható.

i

WiFi-s DVD player

Egy WiFi-vel felszerelt DVD lejátszó egy szempillantás alatt az otthonod multimédiás központjává válhat. A WiFi kapcsolat lehetővé teszi a multimédiás tartalom más eszközökről (például okostelefonról vagy számítógépről) közvetlenül a DVD lejátszóra, majd a TV-re történő továbbítását.

DVD felvevő - nemcsak a sorozatrajongók számára

A DVD felvevő ideális választás lehet azok számára, akik szeretik archiválni kedvenc műsoraikat. A rögzítés a beépített merevlemezre, memóriakártyákra, csatlakoztatott flash meghajtókra és optikai adathordozóra is lehetséges.

A HDD-vel és DVB-T2-vel felszerelt DVD felvevő mint set-top

Ha HDD és DVB-T2 tunerrel rendelkező DVD felvevőt választasz, egy teljes értékű 2 az 1-ben megoldást kapsz: set-top box és DVD lejátszó/felvevő egyben. Ugyanazon készülékkel digitális TV-adásokat nézhetsz és rögzíthetsz.

Ha szeretnél többet megtudni a digitális földfelszíni sugárzásról, olvasd el DVB-T működési elvét bemutató útmutatónkat.

DVD lejátszó további funkciók és tulajdonságok

Általánosságban elmondható, hogy minél több funkcióval bír egy DVD lejátszó, annál jobb. Vegyük sorra, mik lehetnek ezek:

  • A SCART csatlakozó leginkább akkor bizonyul hasznosnak, ha klasszikus tévéd van, melyen nem található HDMI csatlakozó.
  • A Multi-Disc Resume egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a lejátszás folytatását pontosan ott, ahol korábban abbahagytad, még akkor is, ha közben már eltávolítottad a lemezt a DVD player tálcájáról.
  • A Slideshow funkció a fényképeket egyszerű diavetítéssé varázsolja, majd automatikusan lejátssza.
  • A klasszikus DVD video formátum mellet számos multimédia lejátszó alkalmas DivX, AVI és egyéb formátumú, tömörített tartalmak lejátszására is, melyből egy DVD-n akár 4 film is elfér.

Hogyan tudsz eligazodni a DVD-k különböző megjelölései közt?

A DVD (Digital Versatile Disc), magyarul digitális sokoldalú lemez, az analóg VHS-szalagok digitális utódja, a CD nagytestvére, ma az egyik leggyakrabban használt adathordozó. Az eltérő DVD megnevezések a lemez tulajdonságaira utalnak: R az írásra szolgáló lemezeket, RW az újraírható lemezeket jelöli. A DL kétrétegű, ennek köszönhetően dupla annyi kapacitással rendelkezik.

i

A DVD- és a DVD+ megjelölések két, egymástól csak kis mértékben eltérő technológiát különböztetnek meg. A mai DVD lejátszók döntő többsége mindkettőt támogatja.

A DVD lejátszó helyettesíthető egy számítógépbe szerelhető optikai meghajtóval is

Az optikai meghajtók ugyanazokat a lehetőségeket kínálják, mint a DVD lejátszók és felvevők. Ha a klasszikus DVD lejátszó helyett inkább emellett a megoldás mellet döntesz, a Windows 10 és egyéb operációs rendszerek számos programot kínálnak a DVD-k és CD-k lejátszására és szerkesztésére, azonban le kell mondanod például a távirányítóról. DVD lejátszó USB csatlakozóval - számos külső modell is kapható, amelyek USB-n keresztül csatlakoznak a számítógéphez.

DVD lejátszó ár

A DVD lejátszók széles kínálatának köszönhetően mindenki megtalálhatja a pénztárcájának leginkább megfelelő modellt. A legolcsóbb DVD lejátszó 11-12 ezer forintért szerezhető be, az átlagár körülbelül 30 ezer forint környékére tehető, míg a legdrágább DVD lejátszó ára valamivel 100 ezer forint fölé esik. Ha a lehető legolcsóbban szeretnéd megoldani a vásárlást, nézz szét a DVD lejátszó outletben, ahol számos kedvezményes árú használt, felbontott és újszerű DVD player vár rád.

A lehető legjobb képminőségre, vagy akár 3D-s látványra vágysz? Vess egy pillantást a Blu-Ray lejátszó kínálatunkra is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony DVP-SR760H Szállításra kész > 5 db
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB
20 990 Ft

2.
LG DP132H Szállításra kész > 5 db
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4, VOB és XviD, HDMI és koaxális audió kimenet
19 690 Ft

3.
Sony UBP-X800M2 Szállításra kész > 5 db
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN
-19 %
148 200 Ft
119 690 Ft

Még több
41 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Sony UBP-X800M2
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN
Leárazás -19 %
119 690 Ft 148 200 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS505k1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tascam BD-MP4K - Blu-Ray lejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
Tascam BD-MP4K
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, LCD kijelző, támogatott videó formátumok: AVI, MKV, Mov, MP4 és TS, HDMI, koaxális audió kimenet és RCA audió kimenet
368 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSC016a1
4,4 69×
Sony DVP-SR760H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS115b5
4,4 56×
Philips TAEP200/12
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD, DVD és VCD, támogatott videó formátumok: AVI, DivX, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, HDMI és USB
18 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI100h
4,6 13×
LG DP132H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4, VOB és XviD, HDMI és koaxális audió kimenet
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GLG101g1a
Panasonic DP-UB9000 - Blu-Ray lejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Panasonic DP-UB9000
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MP4, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, optikus audió kimenet és USB
549 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0h4
4,7 20×
9 “Sencor SPV 2920 fekete
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD és DVD, 9" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, audio/video kimenet (3,5 mm jack) és USB, súlya: 0,762 kg
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WS509c1t1
4,6 26×
Sony BDP-S6700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, USB és WiFi
Leárazás -5 %
60 990 Ft 64 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500v3
4,4 21×
A Panasonic DP-UB150
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MP4, MPEG2 és TS
74 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0g5
4,8 16×
Sony UBP-X700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, ethernet, HDMI és USB
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS505j1
4,2 16×
Gogen PDX 1043 SU DVB-T2
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, DVD és VCD, 10" LCD kijelző, 1024 × 600 felbontással, felvétel funkció, DVB-T2, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, Mov, mpg, TS és VOB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, audio/video kimenet (3,5 mm jack), HDMI, koaxális audió kimenet, SD és USB, súlya: 1,4 kg
58 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG833h5
4,5
9'' Sencor SPV 7926T
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, DVD és VCD, 9" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, DVB-T2, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, audio/video kimenet (3,5 mm jack), HDMI és USB, súlya: 1,37 kg
Szuper ár
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WS509c1t2b
4,0 15×
7“ Sencor SPV 2722 fekete
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD és DVD, 7" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, audio/video kimenet (3,5 mm jack) és USB, súlya: 0,877 kg
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WS507v
4,5 57×
Panasonic DVD-S500EP-K
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG és XviD, SCART
22 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ003k2
4,4
Sony BDP-S1700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, AVI, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, mpg és WMV, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és USB
Leárazás -14 %
42 990 Ft 50 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500r6
4,2 14×
Panasonic DMP-BDT181EG ezüst
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: JPEG, MKV, MP4, MPEG2 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI és USB
49 700 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ256l8
4,4 27×
Panasonic DMP-BDT180EG fekete
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MKV, MPEG2, MPO és XviD, DLNA, ethernet, HDMI és USB
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ256l7
4,1 14×
Sony BDP-S3700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és WiFi
44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500s1
4,8 11×
Sony UBP-X500B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, AVI, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, HDMI és USB
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS505h
4,5
Panasonic DP-UB450
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI és USB
98 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0g7
Soundmaster PDB1600SW
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, DVD és VCD, 15,4" LCD kijelző, 1280 × 800 felbontással, DVB-T2, támogatott videó formátumok: DivX és MP4, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és USB, súlya: 2,15 kg
86 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNM035c
Panasonic DP-UB9000 - Blu-Ray lejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Panasonic DP-UB9000
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MP4, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, optikus audió kimenet és USB
522 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0h4
4,4 21×
A Panasonic DP-UB150
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MP4, MPEG2 és TS
70 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GZ25v0g5
4,7 20×
9 “Sencor SPV 2920 fekete
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD és DVD, 9" TFT kijelző, 800 × 480 felbontással, támogatott videó formátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, audio/video kimenet (3,5 mm jack) és USB, súlya: 0,762 kg
34 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WS509c1t1

DVD lejátszók

cikkMilyen médialejátszót vegyek? A médialejátszó, más néven multimédia központ, egy régebbi "buta" tévét vagy akár egy projektort is teljes értékű, internetkapcsolattal rendelkező Smart TV-vé varázsol. A médialejátszó kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani néhány alapvető szempontra, amelyek...
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

DVD lejátszók

A DVD lejátszók kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DVD lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább DVD lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DVD lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DVD lejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ