Shop roku Akvizice ApF HU

Dyson Ball Parguet +

Termékkatalógus
Dyson Ball Parguet +
Porzsák nélküli porszívó - 600W teljesítményfelvétel, 2L tartály, szívóteljesítmény 180AW, motor előtti élettartamig tartó szűrő, élettartamig tartó karbantartásmentes szűrő, éves energiafogyasztás 28 kWh/év, szőnyegtisztítás C teljesítményosztály, B osztályú padlótisztítás, A porkibocsátási osztály, 80 dB akusztikus zaj, 6,6 méteres tápkábel, maximális működési tartomány 10,5 m, 5 év garancia
Kód:  DYSBA111 Termékszám:  DS-228692-01 Gyártó honlapja:

Dyson Ball Parguet +

A Dyson Ball Parquet egy csúcsminőségű porszívó, amely tökéletesen tiszta háztartást biztosít neked, ráadásul mindezt és nagyon gyorsan teszi. Nem fog fenntartani a bonyolult karbantartással vagy a porzsák cseréjével sem. A Dyson Cinetic technológiának köszönhetően ez a modell nem igényel porzsákot, szűrőcserét vagy mosást. A nagy, 180 AW szívóteljesítmény minden felülethez és a pneumatikus padlószívófejhez is alkalmazható. A gazdag tartozékcsomag biztosan meggyőz arról, hogy ezt a segédeszközt válaszd. Nagy, 10,5 méteres hatótávolsággal rendelkezik, így még nagyobb területek is kényelmesen tisztíthatók vele, és feépítésének köszönhetően a rosszul hozzáférhető tereken is használható, ráadásul egyáltalán nem zajos. 

A Dyson Ball Parquet porszívó legfontosabb jellemzői

  • Könnyen karbantartható, porzsákmentes porszívó
  • Magas szívóteljesítmény 180 AW
  • Nagy, 10,5 méter működési hatósugár
  • Radial Root Cyclone technológia a jobb szűrés érdekében
  • A helyben elfordulást és egyszerű kezelést biztosító Bali technológia 
  • Automatikus Dyson padlószívófej
  • A Dyson porszívó szívóteljesítmény-szabályozással van ellátva és kényelmesen raktározni tudja a tartozékokat
  • A konstrukciója biztosítja az alacsony zajszintet

A Dyson Ball Parquet modern technológiával dolgozik

A Dyson porszívó a legmodernebb technológiákat alkalmazza. A Radial Root Cyclone technológia több port tud ősszegyűjteni, mint a többi ciklon. A levegőáramk a maximális szívóteljesítmény elérése érdekében van optimalizálva. A Dyson nem használ porzsákokat vagy szűrőket. A centrifugális erők a szennyező anyagokat a levegobol közvetlenül az átlátszó hulladéktartályba különítik el.  A Bali technológia azt jelenti, hogy a porszívó helyben megfordítható és könnyen mozgatható vagy mozgatható előre-hátra. A porszívók központi vezérléssel vannak felszerelve. 

Gazdag tartozékválaszték és alacsony zajszint

A porszívó Dyson pneumatikus padlószívófejjel rendelkezik, amely automatikusan beállítja az optimális tömítést minden típusú padlóra. A szívófejet nem kell cserélni az egyes padótípusoknál. A parkettához rugalmas szívófejet terveztek, amelyet a durva szennyeződéseket elvezető csatornával és különösen hosszú sörtékkel láttak el. Az csuklóknak köszönhetően a fúvóka mindkét tengelyen elfordulhat. A Tangle-free turbókefe két forgó kefével rendelkezik, amelyek eltávolítják a szálakat és a szennyeződéseket anélkül, hogy a haj és a szálak az kefére csavarodnának. A porszívót úgy tervezték, hogy ne legyen túl zajos.

A porszívó egyszerű működése

A hulladéktároló ürítése egyszerű és teljesen higiénikus. Ez egyszerűen a gomb megnyomásával történik. A tálca átlátszó, így mindig láthatod, mikor kell üríteni. Azt is látod, mennyi por és szennyeződés van már benne. A szívóteljesítményt mindig nagyon könnyű beállítani, és a leggyakrabban használt tartozékok mindig kéznél vannak a porszívócsövön. 

 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
6,6 m Kész!
Hatósugár
10,5 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
6,6 m Kész!
Hatósugár
10,5 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
600 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
3,5 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
5,2 cm Kész!
Tömeg
7,3 kg Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Ball Parguet + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Ball Parguet +. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Ball Parquet +. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Ball Parguet +.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ