AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03

Termékkatalógus
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Légtisztító - 100 m² max. ajánlott szobaméret, 39,8 - 56 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: oszcilláció, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, távirányítóval, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és kijelző, méret: 83 × 43,4 × 41,5 cm (Ma×Sz×Mé), 11,9 kg súly
Szuper ár
406 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DYScs85 Termékszám:  DS-410639-01 Gyártó honlapja:
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 406 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor nem hiányozhat az otthonodból eme DYSON levegő tisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 100 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Kifinomult kialakításán kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és oszcilláció.

Légtisztító Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 ...
Légtisztító Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 ...

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 légtisztító lényeges paraméterei

  • Egy ilyen hasznos DYSON légtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Megszabadulhatsz vele a levegőben lévő allergénektől is
  • Hatékonyan eliminálja a cigarettafüstöt a környezetből
  • Tökéletesen tiszta levegőt kaphatunk 3 szűrővel
  • Szűrő típusa: HEPA
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok eliminálására képes
  • 100 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • Igény szerint szabályozhatjuk a teljesítményét
  • Időzítő a tisztítási intervallum beállításához
  • A légtisztító mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető
  • Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi
  • Egyszerű a beállítás a távirányító használatával
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • A porszemcsék koncentrációját porérzékelő figyeli
  • A minimális zajszint értéke 39,8 dB(A), illetve a maximális érték 56 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű légtisztítót a neves DYSON gyártótól

Egy ilyen hasznos DYSON levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. Nemcsak a szennyeződéseket tartja meg, hanem a levegőt is képes megtisztítani a szagoktól, beleértve a cigarettafüstöt is. Az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be a légtisztító optimális teljesítményét. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Lehetőséged van arra, hogy a pillanatnyi igényeidnek megfelelően állítsd be a teljesítményt, az optimális tisztítási szint elérése érdekében. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Légtisztító Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 ...
Légtisztító Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen modern DYSON légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a szükséges programot. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi. Műszaki szempontból kevésbé képzett felhasználók is könnyedén működtethetik a mellékelt távirányítóval. A kiváló minőségű kijelző jeleníti meg a releváns információkat. A porszemcsék koncentrációjának figyelése lehetővé teszi a légtisztító teljesítményének beállítását a hatékony szűrés érdekében.

Egy ilyen hasznos DYSON légtisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne. A megtisztított levegő tökéletes keringését az oszcillációs funkció biztosítja, így a levegő a helyiségben több irányba is eloszlik.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen praktikus DYSON levegőtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegő érhető el 3 szűrővel. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok tökéletes kiszűrésére fejlesztették ki. A minimális zajszint értéke 39,8 dB(A), illetve a maximális érték 56 dB(A).

Méretei:

83 × 43,4 × 41,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

11,9 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
100 m2 Kész!
Maximális zajszint
56 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
39,8 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Porérzékelő, Kijelző Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,4 cm Kész!
Mélység
41,5 cm Kész!
Magasság
83 cm Kész!
Tömeg
11,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Luftreiniger Big+Quiet Formaldehyd BP03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Luftreiniger Big+Quiet Formaldehyd BP03.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ