Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09

Termékkatalógus
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09
4,8 8 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Légtisztító - 1044 m³/h légtisztító teljesítmény, 2250 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, vírusölő, karbon, formaldehid szűrő, funkciók: késleltetett indítás, oszcilláció, időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: távirányító és digitális vezérlőpanel
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DYSCV277 Termékszám:  DS-369020-01 Gyártó honlapja:
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 307 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09

Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 ...

A megbízható DYSON légtisztító kellemes levegőt hoz létre a gyermekek és a légzési nehézségekkel küzdők részére. Ez a hordozható berendezés abszolút ideális az akár 40 m2 nagyságú szobákba. A nagyfokú megbízhatóságáról a légtisztító kapacitás tanúskodik – ez a készülék akár 1044 m3/óra levegő tisztítására is képes. A formaldehid szűrő megfelelő az olyan ártalmas anyagok eltávolítására a levegőből, mint a benzol, az ammónia és a formaldehid. A minőségi DYSON levegőtisztító központi eleme a HEPA szűrő, amely villámgyorsan megszűri a baktériumok és allergének majdnem 100%-át. A kellemetlen szagok hatékony eltávolításához a szénszűrő a lehető legjobb választás. Az oszcillációval be lehet állítani a levegő áramlásának irányát.

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 légtisztító legfőbb jellemzői

  • A megbízható DYSON légtisztító 40 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő megszűri a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő felfogja a különböző füstöket, gőzöket, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a kellemetlen szagokat
  • A formaldehid szűrő eltávolítja a levegőből a toxikus anyagokat
  • A készülék teljesítménye: 1044 m3/óra
Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 ...
Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 ...

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 légtisztító fontosabb funkciói

Ez a csodás légtisztító időzítő funkcióval is bír, mellyel saját elvárásaidnak megfelelően állíthatod be a működési időt. A megbízható DYSON készüléket speciális módba is be lehet kapcsolni, ha relaxálni szeretnénk egy hosszú nap után. Mindemellett automata üzemmódra is beállítható, vagyis a berendezés a levegő összetételének analizálása alapján választja ki a megfelelő teljesítményt. A légtisztító kezelése a modern távirányítóval vagy telefonos alkalmazással is lehetséges.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ