Shop roku 30 dnů na vrácení

DYSON V6 Trigger Plus

Termékkatalógus
DYSON V6 Trigger Plus
5 3 értékelés
Morzsaporszívó - kézi, portartály 0,35 literes, üzemelési idő 20 perc, motor elülső részén mosási szűrő, Root Cyclone technológia, réstisztító szívófej, kombinált kefés szívófej
Kód:  EAD1089c07 Termékszám:  DS-213470-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DYSON V6 Trigger Plus

A DYSON V6 Trigger Plus akkumulátoros kézi porszívó az Ön megbízható segítsége lesz a háztartásban. Nagy előnye a szabadalmaztatott Root Cyclone technológia. A 15 elemes ciklonos egység két rétegbe sorolva párhuzamosan működik, ezáltal fokozva a levegő áramlását és a centrifugális erőket, amelyek kinyomják a szennyeződést, a finom port és az allergéneket a hulladéktartályba. A Dyson V6 motorral és egy átdolgozott Dyson Li-ion akkumulátorral kombinálva kelti az erős szívó hatást.

Fő előnyök

  • Szabadalmaztatott Root Cyclone technológia
  • Könnyebb és erősebb digitális motor
  • Lítium-ionos akkumulátor
  • Kis súly
  • Mini szívócső motorizált forgó kefével
  • Motor elülső részén mosási szűrő

Tud gazdálkodni az energiával

A Dyson V6 Trigger+ fel van szerelve egy ultra-finom működésű kapcsolóval. Ez azt jelenti, hogy az egyes feladatok közötti rövid szünetekben nem pazarolja az energiát, és az akkumulátor teljesítményét csak a porszívózás használja. Ez lehetővé tesz 20 percnyi működést. A porszívó fel van szerelve egy gombbal a MAX üzemmódra való áttéréshez a különösen makacs szennyeződések esetében. A porszívó annak a körülménynek köszönhetően, hogy nem szükséges hozzá állandó töltés, nem csupán a háztartásban való takarításra alkalmas. Ugyanilyen jól bevethető autó, ház, lakókocsi vagy sátor takarításánál.

Kényelmes és könnyű porszívózás

A porszívó kezelése nagyon egyszerű, ergonómikus kialakítása és csekély súlya kombinálva a jó kiegyensúlyozással sokkal könnyebb kezelhetőséget eredményez. A hulladék-tartály kiürítése higiénikus és nagyon gyorsan, egyszerűen egy gomb megnyomásával kiszórja az összes szennyeződést. A porszívóhoz kiegészítőként két szívófejet kap, résszívót a sarkok tisztításához és mini motoros szívófejet forgó kefével, amely nylon sörtékkel van felszerelve az állati szőr és a mélyen beágyazódott szennyeződések eltávolítására a bútorból vagy autóülésekből. Nem hiányzik a tartósan meglevő mosási szűrő a motor elülső részén, amely be van telepítve a porszívóba.


A csomag tartalma:

  • A V6 porszívó
  • Mini szívófej motoros forgó kefével
  • Kombinált kefés szívófej
  • Réstisztító szívófej
  • Li-Ion akkumulátor (a porszívó testének rögzített része)
  • Töltő adapter
  • Mosási szűrő a motor elülső részén (beszerelve a porszívóba)
 
 

Paraméterek

Töltési idő
3,5 óra Kész!
Működési idő
20 perc Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
20,8 cm Kész!
Magasság
39,5 cm Kész!
Mélység
14,4 cm Kész!
Tömeg
1,57 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DYSON V6 Trigger Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Trigger Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DYSON V6 Trigger Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON V6 Trigger Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON V6 Trigger Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ