Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dyson V7 Cord Free

Termékkatalógus
Dyson V7 Cord Free
5 2 értékelés
Álló porszívó -állandó szívóteljesítménnyel 100AW-ig, 110 000 fordulat/percig, 2 Tier Radial ™ ciklonnal, Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katód i-ion akkumulátorral, padlófúvókák mindenféle padlóhoz, akár 30 percig működtethető, súlya csak 2,33 kg, praktikus fali tartóval, töltési idő: 3,5 óra, tartály kapacitás: 0,54 liter, méretek: 25x124x22,5cm (csővel), csomag tartalma: V7 porszívó, cső, szőnyegpadló ecsettel, forgó ecsettel közvetlen kombinált ecsetfúvóka, nyílás fúvóka, Li-NMC Li-Ion akkumulátor Li-NmC nikkel-mangán kobalt katóddal (rögzített porszívó testrész), töltő adapter, fali tartó
Kód:  DYSCF795 Termékszám:  DS-255494-01  Gyártó honlapja:

Dyson V7 Cord Free

A Dyson V7 Cord Free porszívóval a takarítás már nem lesz kemény feladat. Erőteljes motorteljesítménnyel: 110 000 fordulat / perc, könnyen eltávolíthatja a legszilárdabb szennyeződéseket is bármilyen padlóról vagy szőnyegről. A Dyson V7 Cord Free egy rúd és kézi porszívó kombinációja: a használat módja teljes mértékben a felhasználó preferenciájától függ, illetve a beépített akkumulátor állapotától. Más modellekhez képest egyszerűen kiüríthető a portartálya és a tartozékok széles kínálatát nyújtja, ami megkönnyíti otthonod tisztaságának megőrzését. Érdemes megemlíteni a kiváló minőségű ergonómiát is. A gyártó ügyesen megalkotta a fogantyút, hogy kényelmesen tarthasd, bárhol is használod a porszívót.

Dyson V7 Cord Free

A Dyson V7 Cord Free porszívó legfontosabb jellemzői


Nagy teljesítményű motor (akár 110.000 fordulat / perc)
A Cyclone technológia finom por- és allergénszűrő képességgel
Akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy használhasd a porszívót akár 30 percig vezeték nélkül
A rúdposzívózás és a kézi kialakítás kombinációjával
A portartály egyszerű kiürítésének lehetősége
Alkalmas bármilyen padló és szőnyeg takarításához
A forgó keféje könnyedebb lépcső tisztítást biztosít
A kompakt kialakítás a fogantyúban lévő súlyponttal megkönnyíti a kezelést
Praktikus tárolási lehetőséggel egy speciális fali tartónak köszönhetően

Csomag tartalma:

Porszívó V6 Slim Origin motortechnológiával
Cső
Padlófúvóka elektromos forgó kefével, szénszállal
Kombinált ecsetfúvóka
Li-Ion akkumulátor Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katóddal (szilárd porszívó-teljesítmény érdekében)
Adapter
Fali dokkoló
Hatékony előszűrőrendszer

Olyan szívósebességgel, amely felülmúlja más porszívókét


A porszívó rejtett erőssége a digitális impulzus technológia, neodímium mágnessel. Ennek köszönhetően a Dyson V7 Cord Free 110.000 fordulat / perc sebességet képes elérni.

Dyson V7 Cord Free

Dyson V7 Cord Free

A Dyson V7 Cord Free tervezői az allergiásokra is gondoltak


Gyorsabb légáramlás és finomszemű por- és allergénszűrés a 2 Tier Radial ciklon technológiának köszönhetően- mindkettő tizenöt ciklonból áll, amelyek két rétegben vannak elhelyezve. Ezeknek hála a Dyson V7 Cord Free hatékonyabban tereli a szennyeződéseket és a piszkot a portartályba.

Padló és szőnyeg porszívózásához


A keskeny padlófúvóka lehetővé teszi a Dyson V7 kényelmes használatát bármilyen típusú padlón, beleértve még a masszív területeket is. A nylon sörtéknek köszönhetően a mélyebb szennyeződés is eltűnik a szőnyegből. A sima padló tökéletes tisztasága érdekében eltávolítható szénszálas fúvókát is használhatsz.

Dyson V7 Cord Free

Dyson V7 Cord Free

Használd a Dyson V7 porszívót vezeték nélkül és férj be vele a kevésbé hozzáférhető helyekre is


Vezeték nélkül a Dyson V7 Cord Free akár 30 perc folyamatos működést biztosít. Forgó kefe használata esetén az akkumulátor élettartama elérheti a 17 percet és nagyjából 6 percig képes működni MAX módban (nagy sebességgel a leginkább ellenálló szennyeződések eltávolítása érdekében).

Kényelmes teljesítményszabályozás


A szívóerőt a Dyson V7 vezeték nélküli porszívón egyetlen nyomógombbal szabályozhatod, kétféle teljesítményszint között választhatsz.

Dyson V7 Cord Free

Dyson V7 Cord Free

A legkomfortosabban kezelhető porszívó


A Dyson V7 Cord Free súlypontja a fogantyúban található. Ez megkönnyíti a tisztítást mind a magas, mind az alacsony rétegű területeken és még könnyebben használható a kevésbé hozzáférhető nyílásokhoz.

Kézi vagy rúd kialakítás? A Dyson V7 Cord Free lehetővé teszi, hogy te választhass


Szeretnél egy klasszikus vagy kézi porszívót? A Dyson Dyson V7 Cord Free kifinomult kialakítással rendelkezik, amely által mindkét formában használható.

Dyson V7 Cord Free

Dyson V7 Cord Free

Gyros szennyeződés-eltávolítás


A Dyson V7 Cord Free könnyen működő portartállyal rendelkezik, csak nyomd meg a gombot, és ürítse ki belőle a szemetet. Gyorsabb és kényelmesebb vele a munka, mint más porszívókkal - annál is inkább, hogy mert nem kerülsz közvetlen érintkezés a szennyeződéssel.

Tökéletesen elosztott súly és nagyszerű ergonómia


A Dyson V7 Cord Free porszívók erőssége, hogy kiváló minőségű ergonómiát és alacsony súlyt képviselnek, ami jobban el van osztva más modellekhez képest.

Dyson V7 Cord Free

Dyson V7 Cord Free

Az alacsony profilú fúvókát főként a bútorok alatt végzett takarítás során fogod értékelni


A padlófúvókának nagyon alacsony a profilja. Ennek köszönhetően a padlón marad, még akkor is, ha a Dyson V7 Cord Free teljesen le van hajtva.

A Dyson V7 Cord Free ideális a lépcsők tisztításához is


A te feladatod a lépcsőház karbantartása? A Dyson V7 Cord Free porszívó egy speciális forgó kefe segítségével leegyszerűsíti számodra a munkát.

Dyson V7 Cord Free

Dyson V7 Cord Free

Az egyetlen porszívó, amely mindig elérhető


Az eredeti, praktikus fali dokkoló lehetővé teszi, hogy a Dyson V7 porszívót kényelmesen tárolhasd és szükség esetén mindig kéznél legyen.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson V7 Cord Free
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V7 Cord Free. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V7 Cord Free. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V7 Cord Free. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V7 Cord Free.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ