Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EATON SMART xComfort Szett - távvezérelhető fűtőtestek szabályozására

Termékkatalógus
EATON SMART xComfort Szett - távvezérelhető fűtőtestek szabályozására
Készlet - 3 radiátor zónaszabályozására, ellenőrzés okostelefonról, tabletről, SMART-TV-ről vagy a PC-ről
Kód:  NZE201d Termékszám:  SMART RAD
EATON SMART xComfort Szett - távvezérelhető fűtőtestek szabályozására Megszűnt

EATON SMART xComfort Szett - távvezérelhető fűtőtestek szabályozására

Takarítson meg pénzt a fűtéssel és gondoskodjon róla, hogy minden nap meleg otthon várja Önt! Az xComfort lehetővé teszi az Ön számára, hogy háza vagy lakása fűtését mobiltelefonjáról is szabályozhassa még akkor is, ha munkahelyén, családi kiránduláson tartózkodik, vagy csak egyszerűen utazik, netán éppen bevásárol. A rendszernek köszönhetően szükségtelen akkor is fűteni, ha nem tartózkodik otthon, ugyanakkor közvetlenül hazaérkezése előtt távvezérléssel bekapcsolhatja a fűtést. Hazaérkezésekor kellemes meleg fogadja majd Önt! Minden SMART csomag funkciói bővíthetőek további csomagok hozzáadásával, így lehetővé válik egy modern, számos előnnyel szolgáló okos háztartás kiépítése.

Főbb tulajdonságok

  • Intelligens, kényelmes fűtésszabályozás 3 fűtőtest fogyasztásának megtakarításával
  • Kapcsolja be a fűtést közvetlenül a hazaérkezés előtt (távvezérlés mobilalkalmazás segítségével)
  • Fűtőforrás profilbeállítások igény szerint (Komfort, Gazdaságos, Csökkentett, Személyre szabott, Fagyás elleni védelem)
  • Előre beállítható fűtőfejek (AUTO, MANU, Parti, Nyitott ablak)
  • A fűtés felügyelhetősége és beállítása okostelefon, tablet, Start TV vagy számítógép segítségével
  • A rendszer további csomagokkal bővíthető a modern, okos háztartás kiépítéséért

Hatékony kezelés

A csomag három vezeték nélküli fűtőfejet tartalmaz a fűtőtestek teljes szabályozására, továbbá kapcsoló aktort a teljes fűtőrendszer előre beállított vagy igény szerinti kezelésére. A fűtéssel kapcsolatos értékek leolvashatóak a fűtőfejeken a megvilágított kijelzőről. A készülék képes vezérelni a teljes hőforrást, tehát a kazánt és a keringető szivattyút. Abban az esetben, ha a fűteni kívánt helyiség fűtővizet igényel, az RF kapcsoló aktor működésbe hozza a hőforrást. Az igény szerint beállított hőmérséklet elérésekor a kazán lekapcsol, ablak kitárása esetén pedig megszakítja a fűtést, amelynek köszönhetően pénzt takaríthat meg. Ha eltávozik otthonról, elegendő mindössze megnyomni az RF gombot, és aktiválódik Csökkentett üzemmód.

Egyszerű telepítés

A rendszert úgy tervezték, hogy bárki képes legyen felszerelni. Ezért a készülék egyes elemei vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, így a telepítéshez szükségtelen bármilyen átépítés vagy kábelezés. Az intelligens egységet mindössze elegendő WiFi router segítségével csatlakoztatni az internethez, okostelefonjára vagy tabletjére pedig töltse le az EATON SMART HOME xComfot alkalmazást. Az alkalmazást korlátlan számú felhasználó telepítheti. A háztartás vezérelhető webes böngészővel számítógépen vagy Smart TV-n keresztül.

Csomagolás tartalma:

1× RF Smart Manager (xComfort vezérlőegység távhasználathoz okostelefon, tablet számára)
3× RF Fűtőfej (motoros meghajtással és 0-100 %-os szabályozhatósággal, 2× AA elem)
1× RF Kapcsoló aktor 8A s feszültségmentes csatlakozóval (a hőforrás kapcsolására – kazánhoz vagy keringető szivattyúhoz)
1× RF 2pontos kapcsoló (a fűtési üzemmód kapcsolásához Komfort / Csökkentett, fehér)

 

Paraméterek

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EATON SMART xComfort Szett - távvezérelhető fűtőtestek szabályozására Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EATON SMART xComfort Vytápění - radiátory s úsporami na dálku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EATON SMART xComfort Vykurovanie - radiátory s úsporami na diaľku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eaton Smart Xcomfort Heizung - Heizkörper mit Fernsteuerung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eaton Smart Xcomfort Heizung - Heizkörper mit Fernsteuerung.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ