A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

ECG BTR 1000 fehér

Termékkatalógus
ECG BTR 1000 fehér
4,4 5 értékelés
Rádiómagnó - Hordozható FM rádió, USB, MP3, fejhallgató kimenet, AUX in, kártyaolvasó, Bluetooth, fehér
Kód:  WE096k2 Termékszám:  BTR1000WHITE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ECG BTR 1000 fehér

A retro hullám visszatér, így az ECG cég piacra dobta az ECG BTR 1000 rádiót, amely egyesíti a retro és a modern stílust. A rádió digitális hangolású FM állomáskeresővel rendelkezik, a legnépszerűbb és leghallgatottabb állomások elmenthetők. A Bluetooth funkció lehetővé teszi a vezeték nélküli lejátszást okostelefonról, tabletről vagy USB porton keresztül más eszközről. Természetesen az MP3 formátum is lejátszható USB porton keresztül vagy SD memóriakártyáról.

A hátoldalon a készülék oldalán AUX csatlakozó található más hangforrás csatlakoztatására, továbbá fejhallgató-csatlakozó, illetve micro USB hálózati bemenet. A második USB-bemenetet "power bank"-ként lehet használni: feltölthet más külső berendezést a beépített akkumulátornak köszönhetően. A rádió 2100 mAh teljesítményű beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 6 órán át hallgatható a zene anélkül, hogy más energiaforrásra lenne szükség. A praktikus hordozófülnek köszönhetően a rádiót táblakép vagy telefon állványaként is lehet használni, és könnyen magával viheti bárhová. 

Műszaki adatok:

Jellemzők:

  • AUX in
  • kártyaolvasó
  • FM állomáskereső
  • fejhallgató kimenet
  • USB
  • kiegyenlítés
  • Bluetooth
  • Töltés USB-n keresztül

USB-vel támogatott formátumok:
Mp3

Elmentett rádióállomások száma:
20

Elemek:
3,7 V / 2100 mAh

Teljesítmény:
2 x 2,5 W

Méretek (Sz x Ma x Mé):
417 × 193 × 143

Súly:
1,5 kg

Szín:
fehér

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECG BTR 1000 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG BTR 1000 bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG BTR 1000 biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-BTR 1000 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-BTR 1000 weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ