0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Edimax IC-3115W

Termékkatalógus
Edimax IC-3115W
3,5 56 értékelés
IP kamera - 1280x960, 1,3 Mpx, M-JPEG, mozgásérzékelés, LAN, WiFi (802.11 b / g / n), Plug&View
Kód:  NF309h2 Termékszám:  IC-3115W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Edimax IC-3115W

Egyszerű otthoni megfigyelés

Az Edimax IC-3115W egy nagyon kedvező árú hálózati kamera, amelyet egyszerű otthoni megfigyeléshez terveztek. Átlagos okostelefonokkal megegyező méretével, az Edimax IC-3115W kamera könnyen elhelyezhető asztalon vagy falon, így mindig ügyelhetsz háziállataid, otthonod, vagy szeretteid biztonságára. Az Edimax IC-3115W fényes fehér kivitelével és egyszerű kialakításával tökéletesen illeszkedik az otthoni dekorációhoz. Az 1,3 megapixeles Edimax IC-3115W vezeték nélküli hálózati kamera a legjobb választás az egyszerű otthoni megfigyeléshez.

ipcam

Edimax Plug-n-View

Az Edimax Plug-n-View technológia segítségével otthonod, családod, háziállataid és tulajdonod bárhonnan biztonságban tudhatod. A Plug-n-View-nak köszönhetően Edimax hálózati kamerádat néhány egyszerű lépésben beállíthatod. A kamera emellett képes automatikusan csatlakozni a felhőhöz, így bárhonnan el tudod érni okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről.

ipcam

Szélesvásznú, kiváló minőségű videó

Az Edimax IC-3115W kamera 1,7 mm-es (28 mm-essel ekvivalens) széles látószögű lencsével rendelkezik, amely 74,8 fokos látószöget biztosít, így alkalmassá téve az eszközt széles képarányú videó felvételére egyetlen kamerával. 1,3 megapixeles CMOS érzékelőjének hála, ez a kamera SXVGA felbontású (1280 x 960 pixel) videót képes rögzíteni másodpercenként 30 képkockás sebességgel.

ipcam

Mozgásérzékelés

Az IC-3115W egy nagy teljesítményű mozgásérzékelő rendszerrel van felszerelve. Amikor a kamera mozgást érzékel egy adott területen, azonnal készít egy pillanatfelvételt az eseményről és elküldi azt a felhasználónak e-mailben vagy FTP-n keresztül. A több szektorban működő mozgásérzékelés akkor is működik, ha a kamera éppen felvételt rögzít. Ha az IC-3115W kamera mozgást érzékel, képes videót felvenni az adott területről legfeljebb 60 másodpercig.

ipcam

Kezelés számítógépről, iPhone-ról vagy Androidos telefonokról

Az Edimax IC-3115W mellé egy 16 csatornás, számítógépre telepíthető megtekintő szoftver is tartozik (ingyenes), amellyel a felhasználó akár 16 hálózati kamerát figyelhet meg és kezelhet egyidejűleg. A böngésző kézi, ciklikus és időzített képfeltöltésre képes az egyes megfigyelő alkalmazásokhoz. Ezenkívül, az EdiView IC-3115W hálózati kamera megfigyelő iPhone-ra és Androidra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kamera képét számítógép használata nélkül tekinthessék meg.

ipcam

Paraméterek

Szélesség
65 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
27 mm Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Méret

Szélesség
65 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
27 mm Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 960 px Kész!
Betekintési szög
75 ° Kész!
Videó kompresszió
MJPEG Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN, WiFi Kész!

Méretek

Szélesség
65 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
27 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Edimax IC-3115W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax IC-3115W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Edimax IC-3115W.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ