A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Edzőmaszk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Az edzőmaszk egyre nagyobb teret hódít, bámulatosan népszerű a fitnesz-mániások között, de mégsem mindenki tudja, hogy miféle fitness eszköz az edző maszk és mire jó. Nézzük, mit kell tudni róla, és miért lehet érdemes neked is befektetni egy edzőmaszkba?

Tovább

Edzőmaszk - Mire jó

A tréning maszk, vagy ismertebb nevén edzőmaszk, mesterségesen csökkenti a légzéskor beszívott levegő mennyiségét. Ez növeli az EPO hormon termelését, amely biztosítja a vörösvértestek termelődését. Minél több a vörösvérsejtek száma, annál gyorsabban képes a szervezet oxigént szállítani az izmokba, és annál jobb sportteljesítmény érhető el. Az edzőmaszkok különösen hasznosak aerob vagy cardio edzésformáknál, például kerékpározásnál vagy futásnál. Milyen előnyöket kínál ezen túl az edzőmaszk vagy edzős maszk, ahogy néha nevezik?

  • Hatékonyabbá teszi a sejtek oxigénfelvételét - Az edző maszk használatának következtében növekszik a szervezet szén-dioxid koncentrációja, aminek köszönhetően a szerevezet kénytelen javítani az oxigénfelvételen. Az edzőmaszk rendszeres használatával javul a szervezet oxigénellátottsága, amely jobb teljesítményt, gyorsabb regenerációt és az immunrendszer fokozott működését eredményezi.
  • Javítja a szervezet szén-dioxid toleranciáját - Ez azért fontos, mert az edzés vagy verseny végén, a legnagyobb kimerültség perceiben segít a jobb teljesítmény elérésében.
  • Tágabb erek, lazább izomzat - A szén-dioxid hatékony izomlazító, mely lazítja a légutak falában található izmokat is, amely jobb vérellátást, így könnyebb légzést ereményez.
  • Erősíti a légzőizmokat - Egyszerűen azért, mert az edző maszk nehezíti a légzést, így jobban megdolgoztatja a légzőizmokat.

Az edzőmaszk mérete

A legfontosabb paraméter a maszk mérete, amely a sportoló tömegétől függ.

Az edzőmaszk mérete S M L
A sportoló tömege 40–69 kg 70–119 kg 120 kg felett

Az edzőmaszk borítása

A maszkok különböző motívumokkal díszített fedőkkel kaphatóak, melyek csak díszítő funkciót látnak el.

Az edzőmaszk használata

A legjobb edző maszk modellek lehetővé teszik az ellenállás szabályozását belégzésnél és kilégézésnél is. Ez azért fontos, mert így módosíthatjuk a légzőizmok terhelését attól függően, hogy milyen intentizású és nehézségű gyakorlatokat végzünk. Fontos viszont megjegyezni, hogy az edző maszk használata nem javasolt mindenkinek. A helytelen használat, vagy helyes, de nem felkészült vagy nem megfelelő egészségi állapotban lévő személy általi használat esetén fejfájás, álmatlanság, alvászavar, hasmenés, szédülés fordulhat elő, rosszabb esetben akár ájulás vagy szívritmus zavar is. Ezért az edzőmaszk használata akkor ajánlott, ha kiváló egészségi állapotban és jó erőnlétben vagy, s még tovább szeretnéd javítani edzettségedet.

Edzőmaszk ár

Az edző maszk nem tartozik a legolcsóbb fitness eszközök közé, hiszen a legtöbb modell ára több tízezer forint. Ugyanakkor a sport maszk célközönségét legfőkébb a haladó és céltudatos sportolók alkotják, akiknél az edzőmaszk által nyújtott erőnlét és teljesítmény növekedés indokolja az edzőmaszkba történő befektetést.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
4,4
Phantom Training Mask Black/gray S
Edzőmaszk - erősíti a légzésben résztvevő izmokat, a PRS szabályozó rendszer akár négy erősségi szint beállítását teszi lehetővé análkül, hogy a maszkot le kellene venned
43 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTVce0150
4,4
Phantom Training Mask Black/gray S
Edzőmaszk - erősíti a légzésben résztvevő izmokat, a PRS szabályozó rendszer akár négy erősségi szint beállítását teszi lehetővé análkül, hogy a maszkot le kellene venned
50 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: SPTVce0150
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Edzőmaszk

A Edzőmaszk kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Edzőmaszk – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó edzőmaszk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább edzőmaszk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb edzőmaszk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: edzőmaszk vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ