Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Egészséges lisztek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tömeg
500 g
1000 g
-
Szűrés

Az egészséges liszt az egészségközpontú étrend egyik fontos eleme. Egész egyszerűen segíthet javítani az emésztést, növelheti az értékes tápanyagok bevitelét, és talán új ízeket is felfedezhetsz. Próbáld ki te is! Tudj meg többet ezekről a termékekről az alábbi sorokban.

Tovább

Az egészséges lisztek egészségesebb alternatívát jelentenek

Az egészséges lisztek népszerű alternatívái a hagyományos fehér lisztnek. Ide tartoznak a teljes kiőrlésű, a gluténmentes és más, különböző gabonafélékből és magvakból készült változatok. Ezek az egészséges lisztek gazdagabb tápanyagtartalmat, többek között magasabb rost-, fehérje- és alapvető ásványi anyagokat tartalmaznak. Ajánlott az olyan egészséges liszt kiválasztása, amely nemcsak az étrendedet gazdagítja, hanem az egészségedet és az általános jólétedet is támogatja, és kezd el használni a sütés-főzés során.

egészséges liszt - kókusz liszt
Gluténmentes egészséges liszt

egészséges lisztek - Mandula liszt
Mandula liszt

Egészséges lisztfajták széles választéka létezik

Az egészséges lisztek ma már számos különböző fajtában kaphatók a piacon, amelyek eredetük, feldolgozásuk és összetételük tekintetében nagyban különböznek egymástól. Ezek az egészséges lisztfajták a gluténmentes diétáktól kezdve a rostban gazdag diétákig sokféleképpen felhasználhatók. Milyen konkrét egészséges lisztfajták találhatók itt, és melyek a legfőbb előnyeik és jellemzőik?

  • A gluténmentes egészséges lisztek ideális választást jelentenek azok számára, akik cöliákiával küzdenek, vagy megpróbálják korlátozni a gluténbevitelt az étrendjükben. Nagyon sokoldalúak, és a kenyerektől a süteményekig számos ételben felhasználhatók. Emellett remek ízt és textúrát őriznek.
  • A mandula liszt telítetlen zsírokban, fehérjében gazdag, és nagyszerű alternatíva az egészségesebb főzésben. Enyhén diós íze egyedi dimenziót kölcsönöz bármely receptnek, remekül használható sütéshez, alacsony szénhidráttartalma pedig elősegíti a kiegyensúlyozott étrendet.
  • A kókusz liszt magas rosttartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt népszerű a ketogén vagy alacsony szénhidrát tartalmú diétát követők körében. Enyhe kókuszos íze finom a pékáruban és az édes ételek esetében.
  • A mogyoróliszt gazdag ízt és mogyoróaromát kölcsönöz a pékáruknak, és magas rosttartalma miatt is értékes. Ez a fajta kiváló választás fényűző desszertek és sütemények készítéséhez, amelyek bármilyen alkalomra elkápráztatják a vendégeket.

Egészséges liszt - Bery Jones

A Bery Jones egészséges lisztek népszerű választás a coeliakiások és azok számára, akiknek fontos az étrendjük minősége. Gluténmentesek, alacsony glikémiás indexűek, magas fehérje- és rosttartalommal rendelkeznek. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat választunk az előállításukhoz, és úgy tároljuk a végterméket, hogy a lehető legjobb minőségben érkezzen meg a konyhádba. Válassz egy praktikus, környezetbarát, újra zárható csomagolásban lévő változatot.

i

Egészséges liszt a sütéshez

Az egészséges liszt sütéshez rostokat, fehérjét és egyéb tápértéket biztosít, lehetővé téve a pékek számára, hogy kedvenc süteményeik egészségesebb változataival kísérletezzenek anélkül, hogy az íz vagy a minőség rovására menne.

Egészséges liszt sütéshez

Az egészséges liszt sütéshez gyakran tartalmazza például a népszerű chia magot.

Mennyi egy csomag egészséges liszt súlya?

Az egészséges lisztek csomagjai általában 100 g-tól 2 kg-ig terjedő, súlyban kaphatók, így minden vásárló az igényeinek és gazdálkodási terveinek megfelelően választhatja ki a mennyiséget. A kisebb kiszerelések azok számára alkalmasak, akik egy új lisztfajtát szeretnének kipróbálni, vagy részmennyiségekre van szükségük egy adott recepthez. A nagy kiszerelések ideálisak a nagy konyhák és a pékségek számára, ahol a liszt gyorsabban fogy el. A csomagméretek rugalmassága segít a keletkező élelmiszerpazarlás minimalizálásában is, és lehetővé teszi a jobb készletgazdálkodást az otthonokban és a professzionális létesítményekben.

És mi az egészséges liszt energiaértéke?

Az egészséges liszt energiaértéke 100 grammonként 81,26 kcal és 646 kcal között van, az adott típustól függően, ami tükrözi a piacon kapható különböző típusok tápanyagprofiljának széles skáláját. Az alacsony kalóriatartalommal rendelkező lisztek jó választásnak bizonyulnak azok számára, akik könnyebb alternatívákat igényelnek étrendjükben. A magasabb energiatartalommal rendelkező lisztek tápanyagokban gazdag profillal rendelkeznek az energiadúsabb napokra.

Egészséges lisztek és allergének

Az egészséges lisztek kiválasztásakor fontos, hogy figyelmesen olvasd el az allergénre vonatkozó információkat, amelyek minden terméknél fel vannak tüntetve, így a fogyasztók könnyen elkerülhetik az allergiás reakció kockázatát. A gyártók tájékoztatást adnak az olyan gyakori allergének lehetséges jelenlétéről, mint a glutén, a szójabab, a diófélék, a tej, a laktóz és mások, így az allergiások és intoleranciában szenvedők elkerülhetik a nem megfelelő összetevőket.

A tönköly liszt népszerű enyhén diós íze és gazdag tápanyagprofilja miatt. Ez az egészséges liszt sokoldalúan felhasználható a konyhában, és ideális a hagyományos kenyerek, tészták és egyéb ételek táplálóbb alternatíváinak elkészítéséhez.

Nem csak az egészséges liszt érdekel?

Ha nemcsak az egészséges liszt, hanem más kapcsolódó termékek, például a diófélék vagy a növényi tejek, is érdekelnek, akkor a legjobb helyen jársz. Webáruházunkban lehetőséged van mindent együtt megvásárolni, anélkül, hogy hosszasan kellene különböző boltokba járkálnod, bizonytalan eredménnyel, ami gyakran elmarad a hatásuktól.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bery Jones Mandulaliszt 1 kg Szállításra kész > 10 db
Liszt - mandula liszt
4 390 Ft

2.
Bery Jones Kókuszliszt 1 kg Szállításra kész > 20 db
Liszt - kókusz liszt
1 990 Ft

4 termék
4,8 69×
Bery Jones Mandulaliszt 1 kg
Liszt - mandula liszt - 4 390 Ft/1 kg
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery023
4,9 17×
Bery Jones Kókuszliszt 1 kg
Liszt - kókusz liszt - 1 990 Ft/1 kg
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery005
5,0
Bery Jones Mogyoróliszt 1 kg
Liszt - mogyoró liszt - 5 090 Ft/1 kg
Szuper ár
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery010
4,8 69×
Bery Jones Mandulaliszt 500 g
Liszt - mandula liszt - 5 380 Ft/1 kg
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery022

Egészséges lisztek

Egészséges lisztek

A Egészséges lisztek kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Egészséges lisztek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egészséges lisztek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egészséges lisztek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egészséges lisztek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ