Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Egészséges táplálkozás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Manapság egyre többen ismerik fel, hogy mennyire fontos számunkra az egészséges táplálkozás. Ha fittnek akarjuk érezni magunkat, és úgy is akarunk kinézni, nem elég a gyakori és intenzív testmozgás és az alvás, hanem az egészséges táplálkozás is elengedhetetlen. Olvass tovább, és tudj meg többet az egészséges táplálkozás alapjairól.

Tovább

Mit jelent valójában az egészséges táplálkozás?

Az egészséges táplálkozás alapját az egészséges élelmiszerek és a belőlük készült ételek fogyasztása adja. Sokak számára ez rosszul hangozhat, ezért az egészséges táplálkozás hallatán gyakran rossz szemmel néznek. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz, hiszen az egészséges termékek is nyújthatnak intenzív ízélményt.

Miért fontos az egészséges étkezés, és milyen előnyei vannak?

Az egészséges táplálkozás nagy hatással lehet a szervezetünkre. Olyan élelmiszerekről van szó, amelyek nem génmódosítottak, és eredeti formájukban vagy minimális módosítással kerülnek a szervezetbe. A változatos étrend alapját a zöldségek, hüvelyesek, diófélék, fehérjék, minőségi húsok, tojás és tejtermékek képezik.

  • Az egészséges étkezés maximálisan támogatja mind a fizikai, mind a mentális egészséget.
  • Az egészséges táplálkozás minimalizálja a rossz étkezéssel összefüggő betegségek (különösen a szív- és érrendszeri, valamint rákos megbetegedések) kockázatát.
  • A megfelelő tápanyagok segítségével fokozhatod sportteljesítményedet, és javíthatod testösszetételed az izomtömeg és a zsírvesztés érdekében.
  • A rostok és probiotikumok optimális bevitelével az egészségesebb emésztésért is teszel.

Az étrend általában hatással van a közérzetünkre és arra is, hogy mennyire érezzük magunkat fáradtnak. Az egészséges étkezés nagyszerű módja annak, hogy feltöltődjünk, és többet mosolyogjunk a világra.

A kiegyensúlyozott étrend az egészséges táplálkozás alapja

Mielőtt megváltoztatnád az étrendedet, koncentrálj arra, hogy mik a jelenlegi étkezési szokásaid. Próbáld meg kerülni a feldolgozott élelmiszereket, és helyettesítsd őket olyanokkal, amelyek minimális változtatáson mentek keresztül, és lehetőleg frissek. Minden főétkezésnek tartalmaznia kell az alap tápanyagokat, azaz fehérjét, zsírt és szénhidrátot. A folyadékbevitelednek vízből, cukrozatlan kávéból és teából kell állnia.

i

Azok számára, akiknek nincs idejük saját maguknak elkészíteni az ételeket, vagy nem szeretnek időt tölteni a konyhában, speciális, dobozos étrendek is kaphatók. A diéta keretében a napi étrend 3 főétkezésből - reggeli, ebéd, vacsora - és a főétkezések között elfogyasztott snackekből áll.

Nem ismered az egészséges étkezés alapjait? A szakácskönyvek receptjei segítenek

Ha még csak most kezded az egészséges táplálkozást, az egészséges ételek receptjeit tartalmazó szakácskönyvek nagy segítségedre lehetnek. Ezekben a könyvekben olyan egyszerű, egészséges, mégis ízletes ételeket találsz, amelyeket az egész család élvezhet, és amelyek megkönnyítik az egészséges táplálkozás elsajátítását. Egy átlagembernek nehéz lehet eligazodni az egymásnak ellentmondó ajánlások dzsungelében, és megkülönböztetni, hogy mi igaz, és mi nem - ebben segítenek a szakácskönyvek.

Nyers ételek - merülj el az egészséges táplálkozás legteljesebb formájában

A RAW konyhatechnikai eszközök a nyers táplálkozás híveit segítő eszközök. Ez az étrend azon az elképzelésen alapul, hogy a főtt ételek jelentősen veszítenek tápértékükből. Azok az ételek, amelyek nem estek át hőkezelésen, tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, tápanyagokkal és aktív enzimekkel. Lássuk, mely RAW konyhatechnikai eszközök találhatók kínálatunkban.

  • A nutrimixerek egészséges életmódhoz fontos vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat tudnak kivonni a nyersanyagokból. Az egészséges életmód, a nyers diéta, a vegetáriánusok, és vegánok nagyra értékelik ezeket az eszközöket.
  • A smoothie készítők gyümölcs- vagy zöldségturmixok egyszerű és gyors elkészítésére szolgálnak. Ezeket közvetlenül egy speciális tartályban turmixolhatod össze, amelyből azonnal élvezheted a kész koktélt.
  • A gyümölcsfacsaró gépek ideális eszközök a különböző gyümölcsökből és zöldségekből készült friss és kiváló minőségű gyümölcslevek készítéséhez.
  • A spirálvágók kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyümölcsökből és zöldségekből gyorsan készíthess dekoratív spirálokat.
  • Az aszalógépek sokoldalúan használhatók, hiszen nemcsak gyümölcsök vagy zöldségek, hanem húsok, fűszernövények vagy gombák szárítására is alkalmasak.

i

Az egészséges étkezés nem feltétlenül drága

Úgy érzed, hogy nem tudsz olcsón minőségi, egészséges ételekhez jutni? Mi szívesen bebizonyítjuk, hogy tévedsz. Nézd meg az egészséges táplálkozással kapcsolatos termékek akcióit.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
337 termék
5,0
Concept Nutri SM1500
Turmixgép - 1200 W teljesítmény, maximum sebesség 19000 ford/perc, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott csonthéjasok darálására, smoothiehoz és jégtörésre, műanyag fedél a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,45 l-es tartály, tritán edény
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONsm91
Concept LO7065 SINFONIA - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 82×
Concept LO7065 SINFONIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD004
Concept LO-7066 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 82×
Concept LO-7066 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD005
3,0
Gorenje JC4800VWY
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 80 mm, létartály űrtartalma 0,6 l, szemétkosár űrtartalma 0,6 l, fekvő tengely, ezüst kivitel, méretek 45,5 × 15 × 18 cm (H×Sz×Mé)
41 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EAV4610a
Sencor SNB 4303BK Nutridrink - Turmixgép Típusok
4,7 94×
Sencor SNB 4303BK Nutridrink
Turmixgép - 1000 W teljesítmény, maximum sebesség 20000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, ajánlott leveskészítésre, smoothiehoz és pürékészítésre, tartozékok nélkül és hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 1 l-es tartály, tritán edény
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEMS002
4,0
EZIDRI FD1000 ULTRA DIGITAL
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 1000 W teljesítmény segítségével szárítható gomba, fűszernövények, tea, 5 szárítólemez, szárítólemez átmérője 38,6 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, kijelző, érintésvezérlés, függőleges légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 20 × 38,6 × 38,6 cm (Ma×Sz×Mé)
114 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZISO023
4,1 10×
SENCOR SFD 6600BK Automatic PRO12
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 500 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, tészta, kekszek, palacsinták, 12 szárítólemez, szárítólemez mérete 30 cm × 33 cm (Sz×H), digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, előre beállított programok, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, Air Flow technológia, vízszintes légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 45 × 34,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSO918
4,0
Maxxo INFRA DRY+
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 500 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, 5 szárítólemez, szárítólemez átmérője 30 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 75 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, kijelző, vízszintes légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag
78 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MAXSO269
4,9 14×
SENCOR SFD 7000BK
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 800 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, diófélék, magfélék, kekszek, palacsinták, 11 szárítólemez, szárítólemez mérete 30 cm × 37 cm (Sz×H), kézi vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 75 °C, túlmelegedés elleni védelem, Air Flow technológia, vízszintes légáramlás, rozsdamentes szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 51 × 35 × 39 cm (Ma×Sz×Mé)
61 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSO468
4,8 15×
CONCEPT SM3500 - 1,8l
Turmixgép - 1300 W teljesítmény, maximum sebesség 26000 ford/perc, 2 sebességfokozat, automatikus tisztítóprogram és előre beállított programok, ajánlott pürékészítésre, keverőedény szűrővel és üveg tartály a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,8 l-es tartály, üveg edény
30 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM105
4,4 25×
SENCOR SFD 750WH
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 250 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, diófélék, magfélék, 5 szárítólemez, szárítólemez átmérője 23 cm, kézi vezérlés, lemezek mosogatógépben moshatók, átlátszó fedél, túlmelegedés elleni védelem, függőleges légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 23 × 23 cm (átmérő × magasság)
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSF750
4,8 47×
Tefal ZC255B38 Infiny Juice
Gyümölcscentrifuga - csigás, teljesítmény 200 W, 1 sebességfokozat hátramenettel, 2 db 0,8 l-es edény, 1 db rozsdamentes acél szűrő, Drip-stop csepegésgátló rendszer, csendes müködés, töltőnyílás átmérője 4x5 cm, fordulatszám 82 rpm, 15 év javíthatósági garancia
66 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFOD009
G21 Paradiso big - Aszalógép Típusok
4,7 23×
G21 Paradiso big
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 550 W teljesítmény segítségével szárítható 6 szárítólemez, szárítólemez mérete 43 cm × 29 cm (Sz×H), digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 40 - 70 °C, átlátszó fedél, kijelző, érintésvezérlés, függőleges légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 21,5 × 43,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)
28 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EAY3410b
4,7 16×
Hyundai 337II gyümölcscentrifuga
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 13000 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 0,45 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 30 × 27 × 19 cm (H×Sz×Mé)
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9033c
CONCEPT SM3483 DUSTY ROSE - Turmixgép Típusok
4,6 21×
CONCEPT SM3483 DUSTY ROSE
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, ajánlott smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, bpa free műanyag edény
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM308
4,6 11×
G21 Mistral
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 1100 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, 10 szárítólemez, szárítólemez átmérője 38 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 75 °C, átlátszó fedél, kijelző, érintésvezérlés, vízszintes légáramlás, rozsdamentes szárítólemezek, aszalógép anyaga rozsdamentes acél, mérete 42 × 43 × 53 cm (Ma×Sz×Mé)
98 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: G21Su731
Sencor SNB 4302SS Nutri mixer - Turmixgép Típusok
4,7 94×
Sencor SNB 4302SS Nutri mixer
Turmixgép - 1000 W teljesítmény, maximum sebesség 20000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, rendeltetése smoothie és pürékészítés, tartozékok nélkül és hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, tartály térfogata 1 l, edény anyaga tritán
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEMS001
Concept sm3393 - Turmixgép Típusok
4,8 171×
Concept sm3393
Turmixgép - teljesítmény: 700 W, 1 sebességfokozat, 1,2 l-es tartály, tritán anyagú tartály, pulzáló funkció, használható: csonthéjasok darálása, levesek, smoothie, zöldségpüré készítése és jégaprítás, hordozható palack és aprító, 5 db edény
26 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS339
4,9 30×
Tefal Vitapress ZP300138
Citrusprés - 25 W teljesítmény, tartály térfogata: 0.6 l, préselő kúp mérete: 1, rozsdamentes szűrő, műanyag légyűjtő tartály, eltávolítható részek mosogatógépben moshatók, 15 év javíthatósági garancia
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFOD007
4,6
FitStream Pro sárga, USB-C
Turmixgép - 45 W teljesítmény, maximum sebesség 22000 ford/perc, 1 sebességfokozat, nincsenek különleges funkciók, ajánlott csonthéjasok darálására, smoothiehoz, jégtörésre, jég aprítására folyadék hozzáadásával, zöldségpüréhez és bébiételhez, tartozékok nélkül a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 0,475 l-es tartály, bpa free műanyag edény
21 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FISSM188
Concept SM-3380 - Turmixgép Típusok
4,7 122×
Concept SM-3380
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, ajánlott csonthéjasok darálására és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, tritán edény
Leárazás -4 %
13 390 Ft 13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECO216a
Concept LO7027 - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 77×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
Szuper ár
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD008
SENCOR SSJ 4041BK - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 136×
SENCOR SSJ 4041BK
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a1
4,8 51×
Concept SO-1060
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 245 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, virágok, 9 szárítólemez, szárítólemez átmérője 31,3 cm, kézi és digitális vezérlés, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 38,6 × 35 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECO111a

Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás

A Egészséges táplálkozás kategóriában összesen 337 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ