A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Éjszakai fények gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Idősebb gyerekeknek
(50)
Kisbabáknak
(53)
Jellemzők és funkciók
Hangok lejátszása
(13)
Automatikus kikapcsolás
(22)
Falra vetítő
(14)
A fény színe változik
(27)
Óra
(2)
Hangérzékelő
(4)
Stílus
Modern
(54)
Klasszikus
(22)
Szín
Fehér
(29)
Kék
(14)
Többszínű
(10)
Szürke
(9)
Zöld
(7)
Anyag
Fa
(1)
Fém
(1)
Műanyag
(80)
Plüss
(2)
Szilikon
(10)
Textil
(4)
Helyiség
Konyhába
(1)
Gyerekszobába
(123)
Hálószobába
(15)
Nappaliba
(13)
Folyosóra
(8)
Dolgozószobába
(8)
Sportlétesítményekbe
(1)
Lámpa típusa
Fali
(10)
Asztali
(118)
Függő
(5)
Álló
(2)
LED panel
(2)
További tulajdonságok
Kapcsolóval
(20)
Időzítő
(10)
Fényszín beállítás (RGB)
(8)
Érintéses vezérlésű
(7)
Fényerő szabályzás
(6)
Színhőmérséklet
Melegfehér
(11)
Semleges fehér
(7)
Hidegfehér
(2)
Energiafelhasználás
0,01 W
10 W
-

Az éjszakai fény gyerekeknek megbízhatóan elűzi az összes kísértetet és szellemet. Némelyik különböző színekkel világít, ezáltal feldobhatja a szobát, más éjszakai fények a falra vetítenek. Bizonyos helyzetekben jól jöhet egy kellemes dallamokat játszó éjjeli fény a babának. Lássuk, milyen kínálatból választhatsz, és milyen paraméterekre kell különös figyelmet fordítani.

Tovább

Éjszakai fény gyerekeknek

Kellemes, meleg és szolid megvilágítás, ezt kell, hogy biztosítsa az éjszakai fény gyerekeknek. Semmiképpen sem szabad, hogy a lámpa a kicsik szemébe világítson, vagy gyorsan villogjon. Az éjjeli fény nem a játék helyettesítésére szolgál, hanem inkább arra, hogy segítsen a babának megnyugodni a félhomályban, és lehetőleg még el is aludjon. Az éjszakai fény gyerekeknek néhány további funkciót is kínálhat, amelyeket az alábbiakban mutatunk be.

i

Győződj meg róla, hogy az újszülöttek számára tervezett éjszakai fény babáknak nem tartalmaz-e kék színspektrumot. Az ilyen fény megzavarhatja a picik bioritmusát.

Zenélő éjszakai fény gyerekeknek

A zenélő éjszakai fény gyerekeknek pontosan az, aminek hangzik. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy nézd meg, a gyártó feltüntette-e a csomagoláson vagy a leírásban, milyen ismert dallamokat játszik le a lámpa. Némely éjjeli fény babáknak több dallamot játszik, mások viszont csak egyet. A gyerekek szeretik az ismétlődő zenei motívumokat. Azt azonban fontold meg alaposan, hogy te is képes leszel-e újra és újra ugyanazt a dallamot hallgatni.

Éjjeli fény babáknak szoptatáshoz

Azon kismamák számára, akiknek kisbabája még egészen pici, rendkívül hasznos lehet a szoptatáshoz egy éjszakai fény babáknak. Szoptatáskor az első napokban és hetekben a világításnak a lehető legközelebb kell állnia az éjszakai természetes fényviszonyokhoz, azaz a csillagok és a hold fényéhez. Az éjjeli fény babáknak nem tartalmazhat kék színképelemet. Ez megzavarhatja a nappal és az éjszaka ritmusát, amely az újszülötteknél még éppen kialakulóban van. Az éjszakai fény babáknak azoknak a kismamáknak is hasznára válik, akik nem szoptatnak, de éjszaka időnként fel kell kelniük gyermekükhöz.

Éjjeli fény babáknak szoptatáshoz

Éjszakai fény babáknak - kellemes meleg fény a babának és a mamának.

Éjszakai fény gyerekeknek - konnektoros vagy elemes

A konnektoros éjszakai fény gyerekeknek azzal az előnnyel jár, hogy nem kell elemeket vásárolnod. Vannak olyan éjjeli fények, amelyek a falra vetített képekkel bűvölik el a kicsiket. Az elemes éjszakai fény előnye viszont az, hogy a gyermek bárhová magával viheti.

Ha szeretnél többet megtudni a témában, Hogyan válasszuk ki a világítást a gyerekszobába című cikkünkből inspirálódhatsz.

Gyereklámpa vagy konnektoros éjszakai fény gyerekeknek

A gyereklámpa jó választás azok számára, akik már értik a be- és kikapcsolás mechanizmusát. Legyen szó érintésről, tapsról vagy gombnyomásról. A konnektoros éjszakai fény olyan kisgyermekek számára alkalmas, akiknek éjszaka néha vécére vagy bilire kell menni, de még nem érik el a nagy lámpa kapcsolóját. Egyes éjjeli fények mozgásérzékelővel is rendelkeznek, és csak akkor világítanak, amikor szükség van rájuk. Bármelyik típust is választod, mindenképpen gyengéd megvilágítást biztosítson az éjszakai fény gyerekeknek.

Falra szerelhető éjszakai fény gyerekeknek

A falra szerelhető éjszakai fény gyerekeknek jellemzően dekoratív célokat szolgál. Ha azonban megfelel az éjszakai fénnyel szemben támasztott követelményeknek, tehát halványan és kellemes színspektrumban világít, amely nem zavarja meg a nappal és az éjszaka ritmusát, akkor tökéletesen betöltheti a szerepét. Mielőtt a falra szerelnél egy éjjeli fényt, először próbáld ki, milyen erősen világít, és válaszd ki a helyét olyan távolságban, hogy megfelelő világítást biztosítson, de ne vakítson.

Elemes éjszakai fény gyerekeknek

Az elemes éjszakai fény gyerekeknek nagyszerű segítség az elalvásban és a sötétségtől való félelem leküzdésében. Az éjjeli fény általában plüssállat, állat vagy mesefigura formájú, és inkább barát, mint világítótest. Az elemes éjszakai fény gyerekeknek hatalmas előnye, hogy utazáshoz is alkalmas. A gyermek bárhová magával viheti, akár idegen környezetbe (táborba) is. Az éjszakai fény gyerekeknek tehát lehet egy ismerős barát, aki segít elaludni ismeretlen környezetben.

Éjszakai fény gyerekeknek éjjeliszekrényre - Batman
Éjjeliszekrény lámpa

Falra szerelhető éjszakai fény gyerekeknek - Amerika kapitány
Fali éjszakai fény

Elemes éjszakai fény gyerekeknek - cica
Elemes éjjeli fény

Plüss és műanyag éjszakai fény gyerekeknek

Az éjszakai fény gyerekeknek különböző formát ölthet. Legtöbbször vidám és megnyugtató alakú műanyag lámpákkal, puha plüssállatokkal vagy a kettő kombinációjával találkozhatsz. Ha az éjszakai fény gyerekeknek fehér műanyagból készült, akkor általában színes fény funkcióval is rendelkezik. A plüss vagy színes éjjeli fények általában csak egy színnel világítanak. Mindig ellenőrizd azonban, hogy a gyártó mit ír az éjszakai fény színéről és anyagáról.

Éjszakai fény gyerekeknek különböző praktikus és érdekes funkciókkal

Nézzük meg, milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezhet egy éjszakai fény gyerekeknek. Az ilyen funkciók egy része vidámabbá teheti a mindennapokat, míg mások megkönnyíthetik az életet, az elalvást vagy az ébredést.

Projektoros éjszakai fény gyerekeknek

A projektoros éjszakai fény babáknak ösztönzi a kicsik fantáziáját, és fejleszti a térérzékelésüket is. Gyakran még a felnőtteknél is kiváltja az úgynevezett wow hatást, amely akkor jelentkezik, amikor a kivetítő lekapcsolja a fényeket, és a csillagok fenségesen beragyogják a mennyezetet és a falakat. Egy ilyen éjszakai fény gyerekeknek az esti olvasás vagy mesélés hátteréül is szolgálhat. Hidd el, a gyerekek imádni fogják.

Projektoros éjszakai fény gyerekeknek

Projektoros éjszakai fény gyerekeknek.

Éjszakai fény gyerekeknek ébresztőórával

Az ébresztőórával ellátott éjszakai fény nagy segítség az óvodás vagy iskolás gyerekek számára. A lámpát egy többnyire digitális ébresztőóra egészíti ki. Az ilyen éjszakai fény gyerekeknek a napi rutin kialakításában is hasznos lehet. A gyerekek gyorsan megtanulják, mikor sötétedik be, mikor kell lámpát gyújtani, és mikor kell felkelni.

Éjszakai fény gyerekeknek automatikus kikapcsolás funkcióval

Az automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkező éjszakai fényt minden szülő értékelni fogja, aki időnként el szokott bóbiskolni a kicsik altatása közben. A jövőben nem fogsz majd felriadni, hogy lekapcsold az égve felejtett lámpát. Az automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkező éjszakai fény gyerekeknek időt és energiát takarít meg.

Többszínű éjszakai fény gyerekeknek

A többszínű éjjeli fény babáknak praktikus és igen kedvelt, nem véletlenül van belőle szép számmal a piacon. Mint korábban már említettük, mindig ügyelj arra, hogy a színek inkább a meleg színspektrumba tartozzanak (sárga, narancssárga, piros). A kék vagy zöld spektrumú éjszakai fény zavarhatja a gyermek természetes alvási ritmusát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Minecraft - Logo - 3D lámpa Szállításra kész > 10 db
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 890 Ft

2.
REER Lámpa fehér, LED, éjszakai, kapoccsal Szállításra kész > 10 db
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 100000 óra
4 090 Ft

3.
InnoGIO LAMA midi lámpa Utolsó 2 termék a raktáron
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, akkumulátor üzemideje 12 óra, méretek 18 × 10 cm (Ma×Sz), anyaga szilikon
7 590 Ft

Még több
165 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,1 20×
Marvel - Capitan America - lámpa
Asztali lámpa - modern stílus, magassága 15 cm
6 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0640
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 89×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
12 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 89×
Xbox Icons Light - dekoratív lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, szélessége 30 cm, minimális magasság 10 cm
11 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb791
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
REER My Magic Star Light
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, RGB világítás, időzítő hálózati, 3 darab AA típusú elem
17 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14281
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 125×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
USB PlayStation Icons Light PS5 - Asztali lámpa
Típusok
4,7 125×
USB PlayStation Icons Light PS5
Asztali lámpa - gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, éjjeliszekrényre, szélessége 30 cm
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f2
4,4 34×
InnoGIO lámpa DINO
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 1,5 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, méretek 14,5 × 9 × 13 cm (Ma×Sz×H), anyaga szilikon
10 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12778
4,4 34×
InnoGIO lámpa MOUSE midi
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, akkumulátor üzemideje 12 óra, méretek 17,5 × 13,5 cm (Ma×Sz), anyaga szilikon
9 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12775
Marvel Iron Man - lámpa
Asztali lámpa - LED, gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra, magassága 32 cm, minimális magasság 32 cm
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2230
4,4 25×
REER Lámpa fehér, LED, éjszakai, kapoccsal
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 100000 óra
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3550
4,4 34×
InnoGIO LAMA midi lámpa
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, akkumulátor üzemideje 12 óra, méretek 18 × 10 cm (Ma×Sz), anyaga szilikon
7 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12774
4,0
GoGEN világító ébresztőóra gyerekeknek
Ébresztőóra - digitális időjelzés, tölthető akkumulátoros, integrált akkumulátorral működik, hangjelzéses ébresztés és éjjeli fény
10 900 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOG001a1c
5,0
REER éjszakai fény, nyuszi
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre és íróasztalra, fényforrás izzó (tartozék), izzó típusa LED, energiafelhasználás 0,01 W, semleges fehér szín, maximális színhőmérséklet 5500K, védettségi fok IP40, 2 darab AA típusú elem, üzemidő 50000 óra, méretek 8,5 × 3 × 7,5 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
4 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14289
4,7 10×
REER LED Éjszakai fény fehér
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 230 V, melegfehér szín, méretek 9,5 × 6 × 5,5 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4669
InnovaGoods LED Csillagvetítő - Projektor gyermekeknek Típusok
4,0
InnovaGoods LED Csillagvetítő
Projektor gyermekeknek - falra és mennyezetre, Éjszakai égbolt motívum, elemes, hálózati tápellátás
3 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21236
4,3
REER LED éjszakai fény négyszögletes érzékelővel
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre és szekrénybe, fényforrás izzó (tartozék), izzó típusa LED, energiafelhasználás 0,7 W, bemeneti feszültség 4,5 V, hidegfehér szín, maximális színhőmérséklet 6500K, mozgásérzékelő, védettségi fok IP20, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 10000 óra, anyaga műanyag
Leárazás -8 %
4 490 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14280
4,6
PlayStation - Logo - díszlámpa
Asztali lámpa -, magassága 24 cm
10 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2322
4,1 20×
Minecraft - Pig - lámpa
Asztali lámpa - modern stílus, magassága 16 cm
4 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0634
5,0
Harry Potter - Potion Mood - lámpa
Asztali lámpa - modern stílus, mérete 9 × 9 × 14 cm (Ma×Sz×H)
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0864
4,4 34×
InnoGIO KITTY midi lámpa
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,3 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, akkumulátor üzemideje 15 óra, méretek 15 × 11 cm (Ma×Sz), anyaga szilikon
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12770
4,2
REER Éjszakai fény 2 az 1ben, szürke
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, melegfehér szín hálózati, elemes, méretek 7,5 × 6 × 6 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
7 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4670
4,2 22×
REER Szoptatós lámpa csipesszel
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás izzó (tartozék), izzó típusa LED, bemeneti feszültség 5 V, melegfehér és semleges fehér szín, maximális színhőmérséklet 5500K, időzítő, védettségi fok IP40, tápellátás USB, 1 darab Li-Ion elem, üzemidő 50000 óra, méretek 5 × 3 × 4 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14288
4,4 34×
InnoGIO lámpa BUNNY midi
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, elemes, akkumulátor üzemideje 15 óra, méretek 14 × 11,5 cm (Ma×Sz), anyaga szilikon
10 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12772

Éjszakai fények gyerekeknek

gyerekHogyan válasszunk világítást a gyerekszobába A gyerekszobába megfelelő világítás kiválasztása nem olyan triviális, mint amilyennek tűnik. Nemcsak a gyermek kívánságait kell figyelembe venned, de a kialakítást, a méreteket és a szoba elrendezését is. Ne feledkezz meg az ablakok elhelyezkedésről és számáról,...
Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

Éjszakai fények gyerekeknek

A Éjszakai fények gyerekeknek kategóriában összesen 165 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó éjszakai fények gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb éjszakai fények gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: éjszakai fények gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ