we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

EK Water Blocks EK-KIT G240

Termékkatalógus
EK Water Blocks EK-KIT G240
Vízhűtés - Szett, EK-Supremacy MX, EK-CoolStream PE 240, EK-Vardar, EK-DBAY D5 PWM MX (szivattyút beleértve), EK-DuraClear (2m), EK-CryoFuel Clear
Kód:  EKWBset01 Termékszám:  3831109863565 Gyártó honlapja:

EK Water Blocks EK-KIT G240

Az EK Water Blockskészlet kifejezetten azok számára készült, akik nem akarnak bonyolult elemekből összeválogatni. Fejlett vízhűtést szerelhetz össze belőlük, hogy segítsen elérni a maximális CPU teljesítményt. Minőségi és hatékony kombináció, amely hűti a modern chipeket. Ezzel a készlettel megtalálsz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy egyszerűen telepíts hűtőberendezést a számítógépbe.

Az EK Water Blocks EK-KIT G240 főbb jellemzői

  • EK Water Blocks vízhűtő szett
  • Ezzel a készlettel nem szükséges válogatni az egyes komponensek közül
  • Az EK Water Blocks EK biztosítja a CPU magas működését
  • Egyszerű és bárki által elvégezhető telepítés
  • Vízhűtő szett pumpával

Vízhűtő szett, ahogy kell

Ebben a készletben megtalálod az EK Water Blocks-t, amely egy univerzális CPU vízhűtés, alkalmas minden modern CPU aljzatra. A réz alapban bevágott csapok találhatóak, amelyeken keresztül a hűtőfolyadék áramlik. A blokk tisztaságát könnyen ellenőrizheted az átlátszó plexiüvegnek köszönhetően, amelyből a felső burkolat elkészült. Ezenkívül rendelkezik egy 240 mm-es radiátorral is a maximális hőelvezetésre, amely a legalacsonyabb ventilátor sebesség mellett is üzemel.

Továbbá a csomagban az összetevők:

  • EK-Supremacy MX
  • EK-CoolStream PE 240
  • EK-Vardar, EK-DBAY D5 PWM MX (szivattyúkat beleértve)
  • EK-DuraClear (2m)
  • EK-CryoFuel Clear
 
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-KIT Gaming G240. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EK Water Blocks EK-KIT G240. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-KIT Gaming G240. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-KIT Gaming G240.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ