Shop roku 30 dnů na vrácení

EKG okosórák (ECG watch)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(2)
Férfi
(7)
Uniszex
(188)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(90)
IOS
(187)
Android GMS-el
(14)
Számlap alakja
Kerek
(80)
Szögletes
(146)
Óratok mérete
3,8 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(48)
Ezüst
(70)
Szürke
(53)
Arany
(18)
Rózsaarany
(4)
Bézs
(15)
Rózsaszín
(11)
Kék
(2)
Zöld
(2)
Piros
(8)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(167)
Bluetooth
(226)
LTE
(95)
WiFi
(160)
5G
(7)
GPS
(181)
NFC fizetési típus
Google Pay
(33)
Apple Pay
(122)
Sporttevékenységek
Futás
(226)
Kerékpározás
(223)
Séta
(221)
Fitnesz
(218)
Jóga
(214)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(226)
Pulzusfrekvencia
(221)
Kalóriaszámítás
(216)
Távolság
(212)
Tempó
(197)
Szíj színe
Fekete
(86)
Fehér
(22)
Arany
(7)
Bézs
(5)
Rózsaszín
(18)
Ezüst
(23)
Szürke
(18)
Kék
(26)
Narancssárga
(4)
Zöld
(4)
Piros
(8)
Szíj anyaga
Szilikon
(127)
Nejlon
(30)
Rozsdamentes acél
(15)
Műanyag
(15)
Egyéb fémek
(9)

Az EKG okosóra nagyszerű társ lesz a mindennapokban, amely segít az egészséged megelőző jellegű nyomon követésében. Az órát sportoláshoz és a mindennapi életben egyaránt használhatod. Nézd meg, milyen egyéb funkciókat kínálnak az EKG okosórák, és milyen változatokban kaphatók.

Tovább

Miért jók az EKG okosórák?

Az EKG okosóra nagyszerű módja lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének. Rendszeres mérésekkel szemmel tarthatod saját és szeretteid egészségét. Az EKG okosórák sportolás közben is hasznos segítőtársak, és számos funkciójuknak köszönhetően akár a mobiltelefont is helyettesíthetik.

  • Az okosóra EKG és vérnyomásmérés funkcióval egyértelműen nyomon követi az egészségi állapotodat,
  • számos sport-, óra- és egészségügyi funkciót tartalmaz,
  • általában telefonálásra és üzenetek írására is használható,
  • könnyen kezelhető a magyar nyelvű menünek köszönhetően.

Melyik lesz a legjobb EKG okosóra számodra?

Az EKG okosóra kiválasztásánál több paramétert is figyelembe kell venni. Fontos az óra kinézete, funkciói, kompatibilitása a mobilkészülékkel és a rendeltetése, azaz, hogy kik alkotják az EKG óra célcsoportját. Választáskor nézd meg az akkumulátor kapacitását és az óra töltési módját is. Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál tovább bírja az óra és tudja ellátni a funkcióját. Mindig rálátásod lesz az egészségi állapotodra.

EKG okosórák nőknek
EKG okosóra nőknek

Férfi EKG okosórák
Férfi EKG okosóra

Okosóra EKG funkcióval
Uniszex EKG okosóra

Milyen funkciókkal rendelkezhet egy okosóra? Az EKG mérés csak egy a sok felhasználási lehetőség közül

Az EKG okosórák a funkciók igazán széles skáláját tartalmazzák. Sportolhatsz, dolgozhatsz, pihenhetsz és utazhatsz, miközben végig a kezeden hordod. Segítenek megtervezni a napodat, és éjjel figyelik az alvásodat. Az EKG óra összekapcsolható a mobiltelefonoddal, így például nyomon követheted szeretteid egészségi állapotát is.

Az EKG okosórák egészségügyi funkciói segítenek figyelemmel kísérni a fizikai és mentális egészségedet

Az EKG okosóra egészségügyi funkciói segíthetnek megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, mérhetik az alvás minőségét vagy a stressz-szintet. A nők értékelni fogják a menstruációs cikluskövetés funkciót. Ha aggódsz szeretteid biztonsága miatt, az EKG okosórák egy részén SOS-gomb, esésérzékelő is található, de arra is figyelmeztethet, ha az órát a viselője levette a kezéről.

  • Az EKG okosórák mérni tudják a vér oxigénszintjét, a vérnyomást, a testhőmérsékletet vagy a pulzusszámot. Egyes órák a leolvasott értékek alapján egészségügyi problémákra is figyelmeztethetnek.
  • Az EKG okosóra figyeli az alvásminőséget, képes érzékelni a horkolást, és akár intelligens ébresztés funkcióval is rendelkezhet.
  • Az óra figyelmeztethet az ivás szükségességére vagy a mozgás hiányára is. Az EKG okosóra a stressz oldásában is segíthet, azáltal, hogy végigvezet egy légzőgyakorlaton.

Az EKG okosórák által végzett mérések csak az egészségi állapotot jelzik. Ha kétségeid vannak a fizikai állapotodat illetően, mindig fordulj orvoshoz.

Az EKG okosóra funkciói segítenek a tervezésben és a pihenésben

Az EKG okosórák funkciói számos lehetőséget kínálnak a tervezéshez és a pihenéshez. A naptár, ébresztőóra, stopperóra, valamint az aktuális dátum és idő kijelzése alapfelszereltség ezekben a készülékekben. Néhány EKG okosóra a zenehallgatásban és egyszerű játékok játszásában is társad lesz. Általában navigációt és integrált térképeket is tartalmaznak, így nem fogsz eltévedni kedvenc tevékenységeid során.

AZ EKG okosórák segítenek kapcsolatban maradni másokkal

Egyes EKG okosóra modellekkel könnyedén telefonálhatsz, SMS-eket és e-maileket küldhetsz egyenesen a csuklódról. A legtöbb óra csatlakoztatható az internethez. Így a közösségi média csatornáin keresztül is kommunikálhatsz. Hívásokat kezdeményezhetsz az eSIM segítségével, amely önálló SIM-kártyaként működik, vagy Bluetooth-kapcsolaton keresztül, amikor az óra egy mobiltelefon közelében van, a mobilkészülék SIM-kártyáját használva.

i

Az EKG okosóra Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a telefonhoz, és egyes funkciókhoz a telefonra letöltött alkalmazás is szükséges. Vásárlás előtt ellenőrizd az óra és a mobiltelefon operációs rendszere közötti kompatibilitást.

Az EKG okosórák figyelik az egészségi állapotodat és sportteljesítményedet

Egy EKG okosóra segítségével könnyen mérheted és nyomon követheted a sportteljesítményedet. A futás, a túrázás, a kerékpározás, a jóga vagy a golf olyan sportok, amelyekhez az órát használhatod. Az EKG óra mérheti például a sebességet, a megtett távolságot vagy a szintemelkedést.

Az EKG okosórák elegáns kiegészítők is lehetnek

Az EKG okosórák elsődleges feladata a szervezet funkcióinak megfigyelése, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet elegáns kiegészítője a megjelenésednek. Sokféle design létezik nők és férfiak számára. Szín, számlap vagy szíj alapján is választhatsz.

  • A női okosóra EKG funkcióval jellemzően lekerekített formájú. Gyakran lágy pasztellszínekben pompáznak, tökéletesen illeszkedik a szíj a kijelzőhöz, hogy gyönyörű kiegészítő legyen a csuklódon.
  • A férfi EKG okosórák általában robusztusabbak. Gyakran rozsdamentes acéllal kombinálják őket, és általában acél ezüst vagy fekete színben kaphatók.
  • Az uniszex EKG óra mindenki számára alkalmas. A számlap és a szíj mind a férfi, mind a női kézhez igazodik, és többféle színben kapható.

i

Milyen legyen az EKG okosóra szíja?

Az óraszíjak különböző hosszúságúak és különböző anyagokból, például textilből, bőrből, rozsdamentes acélból, szilikonból vagy műanyagból készülnek. Általában gyorskioldóval vagy mágneses zárral rendelkeznek. Egyes EKG okosórák esetében a szíj cserélhető.

Mit kínál még egy okosóra EKG funkcióval?

EKG okosóra számos színkombinációban, és különböző típusú kijelzővel vagy szíjjal kapható. Fontos szempont lehet a csomag tartalma is, amely az órán kívül általában tartalmaz egy töltőkábelt vagy töltőállomást, de tartalmazhat például tartalék szíjat is.

  • Az EKG okosórák többnyire por- és karcállóak. Különböző mértékben vízállóak is.
  • Az óra vezérlése a kiválasztott típustól függően érintésvezérléssel, gombokkal vagy a kettő kombinációjával történik.
  • A hosszabb akkumulátor üzemidő érdekében az EKG okosóra rendelkezhet állítható energiatakarékos üzemmóddal, amely egyes alkalmazásokat alvó üzemmódba helyez, így az óra tovább bírja.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-15 %
199 990 Ft
169 990 Ft

2.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-11 %
179 990 Ft
159 990 Ft

3.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-17 %
204 990 Ft
169 990 Ft

Még több
226 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c23
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 28×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -4 %
244 990 Ft 254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 28×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - ezüst alumínium tok, télkék sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -4 %
244 990 Ft 254 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c5
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, L - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2c3
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs - Okosóra Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a4
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n4
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -17 %
169 990 Ft 204 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n2
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay - Okosóra
Típusok
5,0
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,61" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, 50 m (5 ATM) vízállóság
143 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPXW2a4
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a41n5
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - rózsaszín alumínium tok, világos rózsaszín sportszíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -6 %
169 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n9
Samsung Galaxy Watch 4 40mm rózsaszín - arany - Okosóra
Típusok
3,0
Samsung Galaxy Watch 4 40mm rózsaszín - arany
Okosóra - női, Android GMS-el kompatibilis, 1,2" OLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SaGALW440rgHU
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - fekete - Okosóra
Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c1
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke - Okosóra
Típusok
4,6 33×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE szürke
Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,36" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, magyar nyelvű vezérlés
129 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW0512c2
Fitbit Charge 6 Obsidian/Black Aluminium - Okoskarkötő
Típusok
3,8
Fitbit Charge 6 Obsidian/Black Aluminium
Okoskarkötő - uniszex, GPS, pulzusszám mérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, alumínium tok
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTBch6a2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék óceán szíj - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék óceán szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2a1
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék-fekete terep szíj, M/L - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék-fekete terep szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2g2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék alpesi szíj, M - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék alpesi szíj, M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2b2
Apple Watch Ultra 2 49mm - titántok, kék alpesi szíj, L - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49mm - titántok, kék alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2b3
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - fekete - Okosóra
Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a3
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm fekete - Okosóra
Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm fekete
Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,4" OLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SaGALW446bHU
Samsung Galaxy Watch 4 40mm fekete - Okosóra
Típusok
3,0
Samsung Galaxy Watch 4 40mm fekete
Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,2" OLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SaGALW440bHU
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ezüst - Okosóra
Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c2
Okos órákGarmin Epix (BEMUTATÓ) – Professzionális sportóra AMOLED kijelzővel A legjobb sportfunkciók, lenyűgöző AMOLED-kijelző és 16 napos akkumulátor-üzemidő. A Garmin Epix úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy sportimádó csak kívánhat.
A népszerű GTS sorozat harmadik generációja az ellenállhatatlan formatervezés, a kiváló felszereltség és a kiváló ár/teljesítmény arány már jól bevált kombinációját használja. Ez lesz netán az új kasszasiker az 60 000 forint alatti kategóriában?
Olvasd el, hogyan méri az Apple Watch az elektrokardiogramot (EKG), és nézz meg néhány tippet a pontosabb mérésekhez. Azt is bemutatjuk, hogy melyik Apple Watch támogatja ténylegesen az EKG-mérést.
Okos órákHogyan párosíthatod az okosórádat a telefonoddal? Párosítsa okosórádat a telefonoddal egyszerűen és zökkenőmentesen. Útmutatónkban minden szükséges információt megadunk a sikeres folyamathoz.
Az okosórák világa csordultig van sikeres darabokkal. Az Apple Fashion évekkel ezelőtt indította el a trendet. Na de mi a helyzet, ha nincs iPhone-od? Az Apple Watch Androidon is működik? Mik a lehetőségek? 
A Samsung és a Google összefog, hogy felvegyék a versenyt az Apple Watch okosórákkal. Együtt fejlesztik a Wear operációs rendszert a korszerű One UI Watch felülettel. Mit jelent ez a felhasználók számára? És mikor érkezik az első ilyen rendszerrel felvértezett okosóra?
További cikkek Összes cikk

EKG okosórák (ECG watch)

A EKG okosórák (ECG watch) kategóriában összesen 226 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó EKG okosórák (ECG watch)
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ