30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ELDOM Promis TM-150white

Termékkatalógus
ELDOM Promis TM-150white
1,0 1 értékelés
Ételhordó - kétkamrás, hermetikusan lezárható, űrtartalom 1,48 liter, használható hűtőszekrényben és mélyhűtőben is, fehér színű
Kód:  ELPACC17 Termékszám:  TM-150white Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELDOM Promis TM-150white

Minőségi doboz ELDOM Promis tökéletes hajó szállítására és felszolgáló. Box készült minőségű műanyag és rozsdamentes acél belső edény és alkalmas élelmiszerrel való érintkezésre. A kétkamarás rendszer hermetikusan zárt fedéllel, és így elterjedése ellen baktériumok. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy meghosszabbítja az eltarthatóságot egyes élelmiszerek és például gyümölcsöt vagy zöldséget neosychají.

nagy jellegét

  • minőségű műanyag élelmiszerekkel érintkező
  • lezárható
  • belső rozsdamentes acél edény
  • kétkamarás rendszer
  • teljes mennyisége 2 liter
  • alkalmas hűtőszekrény és a fagyasztó
  • Praktikus összecsukható fogantyú
  • fehér

univerzális használatra

ELDOM Promis pontosan az a fajta tartályban van, amit már régóta szükség. Ez egy nagyon erős design és könnyen zárórendszer. Hála abszolút szorosan alkalmas hordozó élelmiszerek, például munkába vagy iskolába. Ezen túlmenően, nem mérgező műanyag nem befolyásolja az ízét tulajdonságait élelmiszer, hogy lehet melegíteni boksz is hűvös és ártalmatlan. Ezért lehet, hogy közvetlen fogyasztásra alkalmas, elkészített élelmiszer melegítés után, hanem találja alkalmazás hosszú távú tárolására élelmiszer (mint például a rizs, a tészta és mások). ELDOM dobozok rendelkeznek kifinomult modern design, amely illeszkedik a modern konyhában.

ELDOM

ELDOM cég több mint 25 éves hagyománya van. Az ő elsődleges célja a vevői elégedettség. Között a portfolió minőség termékeket elsősorban szükség konyha és háztartások nagyon szép áron megfelelő pozícióját a vezető európai gyártója.

Paraméterek

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tömeg
490 g Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Műanyag, Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Vákuumszigetelés, SZilikon tömítés Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tömeg
490 g Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Műanyag, Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Vákuumszigetelés, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
3 óra Kész!
Étel hidegen tartásának időtartama
3 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELDOM Promis TM-150white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-150white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eldom Promis TM-150white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom TM-150white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom TM-150white.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ