Shop roku Shop roku

Electrolux ECS52B

Termékkatalógus
Electrolux ECS52B
4,6 10 értékelés
Porzsákos porszívó - teljesítmény: 750 W, 69 dB zajszint, 27,7 kWh/év éves energiafogyasztás, 3,5 l-es porzsák, mosható filter, fém gégecső, 9 m hosszú kábel, 12 m-es hatósugár, szennyeződések összegyűjtéséhez, kefés porszívó fej, puhított kerekek, parketta szívófej, padlószívófej és résszívó, 40,2 cm széles, 26,6 cm magas, 30,8 cm mély, fekete és szürke színű
Kód:  ELEVS022 Termékszám:  ECS52B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ECS52B

A tökéletesen tiszta, szennyeződés- és porszemmentes padló könnyedén valósággá válhat az Electrolux ECS52B fekete színű porzsákos porszívóval, amely különféle szívófejeinek köszönhetően az összes sarkat eléri. A fokozatos szabályozásnak köszönhetően 650 W-os teljesítménye az éppen szükséges szívőerőre állítható. Az apró szennyeződésekhez elég az alacsony, halk teljesítmény, amely rengeteg energiát takarít meg. A speciális DustPro szívófej alapos tisztítást biztosít és hatékonyan eltávolítja az összes szöszt, morzsát és egyéb szennyeződéseket. Az Electrolux ECS52B porszívó cserélhető és mosható szűrővel rendelkezik, amely megszabadítja környezeted a mikroszkópikus szennyeződésektől, így megkönnyítve az allergiás és asztmás betegek életét. Tedd könnyebbé a takarítást az új Electrolux porszívoval és élvezd a tisztaságot.

A Electrolux ECS52B fekete porszívó fő tulajdonságai

  • A hosszú élettartamú porzsák térfogata 3,5 l 
  • Szükség szerinti teljesítmény szabályozás
  • Kijelző informál a porzsák cseréjének szükségletéről
  • A kombinált cső eltávolítja a szennyeződéseket a kemény padlóról és a bútorról is
  • Az Electrolux porszívó puha kerekei halkak és nem tesznek kárt a padlóban
  • A cserélhető és mosható szűrő eltávolítja a mikroszkópikus szennyeződéseket is
  • Különféle fejek az összes tér kitakarításához

Alkalmazkodik hozzád és környezetedhez is

Az Electrolux ECS52B porzsákos porszívó térfogata 3,5 l, így nagy mennyiségű szennyeződés elfér benne, gyakori kiűrítés nélkül. A porszívón található kis kijelző figyelmeztet a porzsák cseréjének szükségességére. A 12 m hatósugár és a 9 m hálózati kábel lehetővé teszi a nagy területek akadálymentes porszívózását is. Az Electrolux porszívó teleszkópos csöve könnyedén a megfelelő méretre állítható. A kis kombinált szívófej tökéltesen eltávolítja a szennyeződéseket a kemény padlóról és a bútorról is. A három kiegészítő fejnek köszönhetően lakásod összes szegletét felporszívózhatod. A rácsos fej minden kis helyre befér és kiszívja onnan a port és a szennyeződéseket, a bútor fej segít az ülőgarnitúra kitisztításában, a kefe pedig eltávolítja a szennyeződéseket a törékeny tárgyakról is.

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Padló, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
750 W Kész!

Zaj

Zajszint
69 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
40,2 cm Kész!
Magasság
26,6 cm Kész!
Mélység
30,8 cm Kész!
Tömeg
5,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ECS52B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ECS52B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ECS52B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger ELECTROLUX ECS52B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger ELECTROLUX ECS52B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ