Shop roku Shop roku

ELECTROLUX PD91-6PTX

Termékkatalógus
ELECTROLUX PD91-6PTX
Porzsákos porszívó - teljesítmény: 550 W, 69 dB zajszint, 21,3 kWh/év éves energiafogyasztás, 5 l-es porzsák, mosható filter, 9 m hosszú kábel, 12 m-es hatósugár, szennyeződések összegyűjtéséhez, kárpit szívófej, kefés porszívó fej és résszívó, 24 cm széles, 31 cm magas, 51 cm mély, barna színű
Kód:  ELEUXD914 Termékszám:  PD91-6PTX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX PD91-6PTX

A csendes porszívózás többé már nem csak álom. Az Electrolux PD91-6PTX porszívónak köszönhetően minimálisra csökkentett zajszint mellett porszívózhatsz. A FlowMotion fej és kábelének hosszúsága lehetővé teszi a zökkenőmentes és zavartalan manőverezést az otthonodban. A lépcsők sem okozhatnak neki gondot, hiszen beépített kitámasztóval rendelkezik, hogy a porszívó a lépcsőkön is egyenesen álljon. A porszívó egy mosható higiénikus szűrőt tartalmaz, amely eltávolítja a porrészecskéket a környezetből, és a nem kívánatos reakciókat okozó allergén anyagokat. A porzsák fogantyúja lehetővé teszi, hogy higiénikusan eltávolítsuk belőle a porzsákot. A FlowMotion szívófej gyorsan és könnyen eltávolítja a morzsákat és a leragadt koszt, így tökéletesen tisztán tartja a padlót. Fedezd fel a porszívózás egy vadonatúj dimenzióját az Electrolux porszívójának segítségével. 

A barna színű Electrolux PD91-6PTX porszívó legfontosabb jellemzői

  • Alacsony zajszinttel rendelkezik
  • Speciális kerekek, amelyek elnyomják a zajt és nem károsítják a padlót
  • A mosható higiénés szűrő, amely eltávolítja az allergéneket
  • Hosszú élettartamú, terjedelmes porzsák
  • Teljesítményszabályzóval a markolaton
  • 3-az-1-ben integrált kombinált kefe minden egyes felület tisztításához
  • Egy kis porzsák megteltség kijelző figyelmeztet, ha cserélni kellene a porzsákot

Tökéletes segítő minden helyzetben

Az Electrolux PD91-6PTX porszívó egy terjedelmes térfogatú, 5 literes porzsákkal tartja magában az összes beszívott koszt és port. A külső burkolatán elhelyezett kis kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogyha cserélni kell a porzsákot. A nagy, 12 méteres hatósugara és a 9 méter hosszúságú kábele megkönnyíti a tágasabb területeken való porszívózást. A markolaton található teljesítményszabályozó elősegíti a menet közbeni gördülékeny szabályozást és működést. A teleszkópos cső és a puha, gördülékeny kerekek megkönnyítik a porszívó kezelését, és megóvják a padlót a károsodásoktól. A csomag tartalmaz egy 3-az-1-ben tartozékot, amely tartalmaz egy résszívó fejet, kárpittisztító kefét és egy ecsetes fejet a törékeny tárgyak tisztításához. 

Paraméterek

Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
9 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
69 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!
Mélység
51 cm Kész!
Tömeg
5,6 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX PD91-6PTX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Pure D9 PD91-6PTX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux Pure D9 PD91-6PTX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELECTROLUX PD91-6PTX Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELECTROLUX PD91-6PTX Staubsauger.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ