A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Elektromos kandallók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(1)
LED kijelző
(1)
Időzítő
(1)
Működést jelző fény
(1)

Az elektromos kandallók a hagyományos kandallók kényelmét és esztétikáját kínálják, anélkül, hogy tényleges tűzre lenne szükség. Ideálisak olyan otthonokba, ahol a hagyományos típusok nem helyezhetők el, miközben biztonságot és egyszerű használatot nyújtanak. A látványkandallók a lángok megjelenését és érzetét utánozzák, miközben számos stílust és funkciót kínálnak, a klasszikustól a modernig. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, tanácsot adunk.

Tovább

Elektromos kandalló minden melegkedvelőnek

Az elektromos kandalló a hagyományos kandallók meleg és meghitt hangulatát nyújtja, és további előnye az egyszerű telepítés és a biztonságos használat. Mivel használatához nincs szükség fára vagy gázra, ez az eszköz hatékony és környezetbarát fűtési megoldást kínál. A különböző stílusok és funkciók révén a látványkandallók könnyen beilleszthetők bármilyen térbe. Szeretnéd élvezni otthonod melegét egy új kandallóval, de nem akarsz fát vásárolni? Akkor ez a típus a megoldás.

  • Nem igényel nyílt lángot, így csökkenti a tűz és az égési sérülések kockázatát.
  • Nincs szükség kéményre vagy speciális szellőztetésre.
  • Az elektromos kandallók nem igényelnek hamu vagy füstgáz tisztítást.
  • A hőmérséklet és a láng intenzitása könnyen szabályozható.

  • Magasabb energiaköltségek.
  • Általában nem olyan erősek, mint a hagyományos kandallók.
  • Nem tudják reprodukálni a pattogó fa hangját és a valódi tűz illatát, így nem biztosítják ugyanazt a hangulatot, mint egy klasszikus kandalló.

Hogyan működik az elektromos kandalló?

Bár a látványkandalló hűen utánozza a valódi lángot, valójában semmi sem ég benne. Ebben az esetben egyedülálló trükk, hogy a tüzet díszítő szövetekkel imitálja, amelyeket egy sor lámpa világít meg. Az elektromos kandallók elektromos fűtéssel és lángszimulációval működnek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy meleg és hangulatos hangulatot teremtsenek anélkül, hogy ténylegesen fát vagy gázt égetnének.

Elektromos kandalló

Az elektromos kandallók belső ventilátorral teszik teljessé a tűzhatást. A légáramlásnak köszönhetően a kandallóban lévő dekoratív anyag hullámzik, és a pislákoló láng hatását kelti.

Hogyan válasszunk elektromos látványkandalló típust?

Számos fontos tényezőt kell figyelembe venni elektromos kandalló választásakor. A legfontosabb a helyiség mérete és a kandalló teljesítménye az optimális hőkomfort elérése érdekében. Az is fontos, hogy a látványkandalló illeszkedjen otthonod berendezéséhez. Válassz a valósághű lánghatással és hőmérséklet-szabályozással rendelkező modellek közül – ez növeli a kényelmet és a fűtés hatékonyságát.

i

A fatüzelésű elektromos kandalló biztonságos kezelést igényel

Az elektromos kandallók túlmelegedés elleni védelmet, stabil elhelyezést, az elektromos alkatrészek rendszeres ellenőrzését és a biztonsági utasítások szigorú betartását igénylik. Az éghető anyagoktól való távolság és a biztonságos kezelés szintén fontos. A látványkandallók is veszélyesek lehetnek, ezért ügyel a biztonságra.

Válassz elektromos kandalló típust otthonra

A lakásba való látványkandalló elegáns megoldás a hangulatos légkör megteremtéséhez. Modern kialakítása és könnyű felszerelhetősége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hagyományos kandallók fáradságos beszerelési folyamata nélkül élvezzék a lángok és a meleg varázsát. A lakásba szánt elektromos kandallók egyik előnye a kompakt méretük, amely lehetővé teszi, hogy a nappaliban, a hálószobában vagy a dolgozószobában helyezzék el őket. Emellett kényelmesen elhelyezhetők a bútorokba építve vagy a falon, így értékes helyet takarítanak meg.

  • A felfüggesztett elektromos kandallók innovatív és helytakarékos megoldást jelentenek. Ez a modern látványkandalló opció karcsú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű falra szerelést, így értékes alapterületet takarít meg. A fali elektromos kandalló ideális a modern belső terekhez.
  • A szabadon álló elektromos kandallók kiváló választás azok számára, akik a kandalló klasszikus megjelenésére vágynak, ugyanakkor értékelik a könnyű telepíthetőséget és a hordozható kialakítást. A hagyományos kandallókra emlékeztető típusok az otthon számos helyiségébe illeszkednek, a nappalitól a hálószobáig.
  • A beépített elektromos kandallók a falba vannak szerelve. Mindig van egy meleglevegő-kivezetésük elölről. A falra szerelt modellek nem alkalmasak a beépítésre, mivel felülről van kivezetésük. A beépített látványkandalló kiválóan illeszkedik a belső építészetbe anélkül, hogy bonyolult telepítésre lenne szükség.

A nyaralóba fatüzelésű elektromos kandalló típust is beszerezhetsz. Az elektromos kandallók fűtése kellemes meleget biztosít, amelyet különösen a hidegebb estéken vagy a téli hónapokban használhatsz.

Az elektromos kandallók melegen tartanak?

Az elektromos kandallók nem csak stílusos lakásdekorációk. A legtöbb esetben fűtőelemet tartalmaznak, így a tűz imitálása mellett valódi hőre is számíthatsz. A fűtőelem a tűz vizuális szimulációjától függetlenül is működik, így az elektromos kandalló még a meleg nyári estéken is romantikus hangulatot teremthet. A látványkandallók tehát nem pusztán dekorációk, hanem teljes értékű fűtőkészülékek.

i

Mennyit "eszik" egy elektromos kandalló?

A modern elektromos kandalló készülékeket úgy tervezték, hogy kíméljék az elektromos hálózatot, miközben optimális fűtést biztosítanak. A fogyasztás a termék teljesítményétől függ, amelyet általában kilowattban (kW) fejeznek ki. A legtöbb látványkandalló különböző teljesítményszinteket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a termelt hőmennyiséget a tényleges igényeiknek megfelelően szabályozzák.

Az elektromos kandalló korlátozott teljesítményű

Az elektromos látványkandalló nem alkalmas fő hőforrásként való használatra. A teljesítményt a szükséges kiegészítő hőmennyiségnek megfelelően érdemes kiválasztani. A termosztát nélküli elektromos kandallók teljesítménye körülbelül 50 W, míg a termosztáttal ellátott nagy teljesítményű változatok teljesítménye akár 2 000 W is lehet. A teljesítmény biztosítja a helyiség hatékony és gyors felfűtését. A hőmérsékletszabályozás lehetőségével az egyéni igényeknek megfelelően testre szabható hőkomfortot biztosít, teljesítménye pedig könnyen szabályozható.

A legjobb látványkandallók megfelelő választás azok számára, akik a hatékony fűtés, a modern dizájn és a könnyű kezelhetőség kombinációjára vágynak. Segítségükkel hangulatos és meleg belső teret hozhatsz létre bonyolult telepítés vagy tüzelőanyag-tárolás nélkül.

Dekoratív elektromos kandalló típust keresel?

A dekoratív elektromos kandallók nagyszerű megoldást jelentenek a meleg és esztétikus megjelenítésre bármely térben. A modern minimalista és a hagyományos formatervezéstől kezdve széles választékot kínálnak, amelyek egy valódi kandalló megjelenését utánozzák. A különféle világítási lehetőségekkel és lánghatásokkal nemcsak gyakorlati előnyöket nyújtanak, hanem stílusos belsőépítészeti elemmé is válnak. Mivel nincs szükség bonyolult telepítésre és karbantartásra, ideális választás azok számára, akik komplikációk nélküli kényelemre vágynak.


modern elektromos kandalló
Modern elektromos kandalló

fali elektromos kandalló
Fali elektromos kandalló

dekoratív elektromos kandalló
Dekoratív elektromos kandalló

i

Miben emelkedik ki egy látványkandalló?

A modern elektromos kandallók ötvözik az innovatív technológiát és a stílusos kialakítást, valamint valósághű lánghatást és egyszerű kezelhetőséget kínálnak. Energiatakarékosak, biztonságosak és ideálisak a modern belső terekbe, hangulatossá téve azokat.

Milyen funkciókat kínál egy elektromos kandalló?

Az elektromos látványkandalló rugalmasan falra vagy padlóra szerelhető, így könnyen alkalmazkodik a különböző terekhez. Modelltől függően rendelkezhet elektromos vezérléssel, LED kijelzővel a vizuális lánghatás érdekében, időzítővel az üzemidő beállításához és termosztáttal a hőmérséklet szabályozásához. A fűtési teljesítmény és a zajszint a hatékony és csendes fűtés érdekében optimalizált, többféle teljesítményszint közül választható, így biztosítva az energiahatékonyságot.

  • Az állítható teljesítményű villanykandalló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hő intenzitását a tényleges igényeiknek megfelelően állítsák be. Ez a funkció rugalmasságot biztosít a hőkomfort elérésében, miközben hozzájárul a hatékony energiafogyasztáshoz. Könnyedén szabályozhatod a teljesítményt, különösebb nehézség nélkül.
  • Az időzítő funkció lehetőséget nyújt a működési idő programozására. A felhasználók ütemezhetik a fűtés indítását és leállítását, ami egyszerre jelent kényelmet, energiahatékonyságot és biztonságot. Ha például tudod, hogy tévénézést tervezel, egyszerűen időzítsd a kandalló indítását.
  • A LED világítás esztétikai értéket ad a készüléknek és növeli a lángok valósághűségét. A vizuális hatás mellett a LED-technológia hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást is biztosít. Ezenkívül a kijelző gyakran világosan mutatja az aktuális teljesítményt és más paramétereket is.
  • A biztonsági zár túlmelegedés elleni védelmet jelent, ami megvédi az elektromos tűzhelyet és a környező területet az esetleges tűztől. A biztonságos hőmérséklet túllépése esetén a kandalló automatikusan kikapcsol, növelve a használat biztonságát. Nem kell aggódnod a problémák miatt.
  • Az elektromos kandalló hanggal még valósághűbb élményt nyújt a tűz pattogásának és ropogásának utánzásával. Ez a funkció fokozza a hangulatot és a jó közérzetet, így a kandalló nemcsak a meleg forrása, hanem az otthoni kényelem központja is.

Az elektromos kandallók túlmelegedés elleni védelem és biztonsági biztosíték funkciókkal is fel vannak szerelve, ami növeli a biztonságukat. A távirányító lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, a ventilátor pedig hatékonyan osztja el a hőt. A teljesítményszabályozó rugalmas hőszabályozást biztosít igény szerint.

Milyen anyagokból készülnek a látványkandallók?

Az elektromos kandallók általában tartós anyagokból, például fémből és edzett üvegből készülnek, ami biztosítja hosszú távú tartósságukat és esztétikai vonzerejüket. A méretek változóak, széles választékunkban a kompakt modellektől kezdve a kisebb helyiségekbe ideális, egészen a szobát uraló nagyméretű modellekig mindenféle típust találhatsz. Ez a változatosság biztosítja, hogy mindenki a saját térbeli és dizájnbeli igényeinek megfelelő változatot választhasson.

i

Milyen színű egy látványkandalló?

Az elektromos kandallók széles színválasztékban kaphatók, a klasszikus feketétől, fehértől és szürkétől a modern ezüstön és bronzon át az elegáns aranyig vagy mahagóniig. Ez a választék megkönnyíti a kandalló bármilyen belsőépítészeti kialakításba való beillesztését.

Az elektromos látványkandalló tisztítása

Az elektromos kandalló karbantartása is fontos. Szerencsére ez viszonylag egyszerű, és nincs miért aggódni. Távolítsd el rendszeresen a port és szennyeződéseket a készülék felületéről és a szűrőről. Ellenőrizd és az elektromos alkatrészeket, például a kábeleket és az aljzatokat, hogy jó állapotban maradjanak. Ha szükséges, cseréld ki a lánghatást biztosító izzókat. Ügyelj arra, hogy az elektromos kandalló készüléket ne érje nedvesség, és ne helyezd őket éghető anyagok közelébe.

Olcsó elektromos kandalló típust keresel? Számos kedvezményes terméket is kínálunk, vagy esetleg olyanokat, amelyekkel valaki nem volt elégedett, és úgy döntött, hogy visszaküldi hozzánk. Ha nem bánod a felbontott elektromos kandalló vásárlását, outletünkben igazi kincseket találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
5,0
ARGO 191070186 WAVE
Elektromos kandalló lakásba - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre helyezhető, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát és távirányító, mérete 53 × 96 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
114 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ARGET357
4,3
Ardes 350
Elektromos kandalló lakásba - 1500 W fűtési teljesítmény, 2 teljesítményszint, földre helyezhető, túlmelegedés elleni védelem és teljesítmény szabályozó, mérete 44,5 × 37 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
41 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDTOP06

Elektromos kandallók

A Elektromos kandallók kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Elektromos kandallók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos kandallók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos kandallók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos kandallók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos kandallók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ