Shop roku Akvizice ApF HU

Elite Kura

Termékkatalógus
Elite Kura
Spinning bicikli - fém kiváló minőségű műanyagból készült kiegészítőkkel, a hegymenet szimulációja maximum 6%, kompatibilis a 20-29 hüvely átmérőjű kerékpárokkal, gyorskioldó mechanizmus az egyszerű és gyors rögzítésért, 50%-kal csendesebben működik, mint az előző modell
Kód:  SPTbd0987 Termékszám:  8020775026458 Gyártó honlapja:

Elite Kura

Az Elite Kura egy nagy teljesítményű, mégis praktikusan kompakt biciklis edzőgép. Kiemelkedik közvetlen energiaátvitelével, nagy teljesítményű belső lendkerekével és csendes működésével. Rendelkezik minden tulajdonsággal ahhoz, hogy tökéletes beltéri személyi edző legyen például télen, de bármikor máskor is. Segítségével az országúti és a hegyi kerékpárodon is edzhetsz, és kihasználhatod az edző alkalmazásokat, amelyekre az Elite Kura vezeték nélküli technológiával továbbítja az adatokat.

Mivel ragad meg az Elite Kura biciklis edzőgép ?

  • Az energia közvetlen átvitele
  • Nagyszerű választás beltéri edzésre
  • Sima és csendes működés
  • Alkalmasság az országúti és MTB kerékpárokhoz
  • Belső lendkerék nagy teljesítménnyel
  • Tökéletes stabilitás
  • ANT+ és Bluetooth kapcsolat

Szerkezeti és műszaki előnyök

Az intelligens Elite Kura biciklis edzőgép kiemelkedik tökéletesen kompakt összecsukható designjával beépített markolattal. Emellett megtartja a kiváló stabilitást, és a belsejében található robusztus lendkerék tökéletes hátteret teremt, mint egy igazi biciklis kiruccanáson. Annak köszönhetően, hogy könnyű kicserélni a hátsó kereket az edzőgéppel, teljes mértékben helyettesíteni tudod a biciklidet a beltéri személyi edzéshez.

Elite Kura egy intelligens biciklis edzőgép, ami azt jelenti, hogy képes kapcsolódni az okostelefonod edző alkalmazásához. Az ANT+ vagy a Bluetooth segítségével így könnyen nyomon követheted és elemezheted a sportteljesítményedet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elite Kura
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Kura. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elite Kura.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ