Akvizice ApF HU Slevy s AP+

EMOS GoSmart EV112

Termékkatalógus
EMOS GoSmart EV112
3,0 1 értékelés
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése, automata be- és kikapcsolás és bmi mérés, Bluetooth és wiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
15 080 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EMOS23_035 Termékszám:  2617010902
EMOS GoSmart EV112 15 080 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

EMOS GoSmart EV112

Az EMOS GoSmart EV112 személymérleggel teljes áttekintést kaphatsz a testedről

Hatékony eszközt keresel a jobb fizikum, az egészségesebb test vagy az izmok erősítése érdekében? Az EMOS GoSmart EV112 intelligens személymérleg azért van itt, hogy támogassa téged ezen az úton. Átfogó képet nyújt a testparaméterekről, a testzsírtól az izomtömegig. Az EMOS mérleg akár 18 különböző testmutató nyomon követésének képességével részletes áttekintést nyújt az egészségi állapotodról.Tudd meg, hogy mennyi a testzsírod, az izomtömeget, a BMI-d és más kulcsfontosságú értékeid. Az intuitív grafikus jelentésekkel a mérleg segít nyomon követni a fejlődést, és motivál fitneszcéljaid elérésében. Az EV112 készülékkel minden lépésnél ellenőrzés alatt tarthatod az egészségedet.

Tökéletes kontroll a kondíciód fölött gyorsan és egyszerűen

Az EV112 személymérleg több mint egy egyszerű mérleg - ez az te személyes asszisztensed a fittséged és általános egészségi állapotod nyomon követéséhez és javításához. Ezzel az intelligens mérleggel összesen 18 különböző paraméterhez férhetsz hozzá, a BMI-től (testtömegindex) a testzsírtól az izomtömegig. Az EMOS mérleg nemcsak a súlyodat tudja rögzíteni, hanem képes felmérni az elhízás mértékét is, ajánlást ad az ideális testsúlyra, és áttekintést nyújt a súlyváltozásról. Ezek a részletes adatok átfogó képet adnak a testedről, és értékes eszközzé válnak a hatékony étrend és edzésterv kialakításában.

Az EMOS GoSmart digitális mérleg nyomon követi az egész család fejlődését

Az EMOS GoSmart EV112 személymérleg a család modern segítője, amely minden családtag egészségének és súlyának részletes nyomon követését biztosítja. Azzal a képességgel, hogy akár 10 személyes profilt is létrehozhatsz, mindegyik egyedi adatokkal, például életkorral, nemmel és magassággal, ez a mérleg mindenki számára személyes egészségügyi asszisztenssé válik. Nemcsak a testsúlyt rögzíti pontosan, hanem mindenkinek segít nyomon követni az egyéni fejlődését. A metrikus (kg) és angol (lb) mérések közötti választás biztosítja, hogy az EMOS mérleg mindig a sajátd preferenciáidhoz igazodjon, és könnyen érthető és pontos leolvasást biztosítson. Az EV112 mérleget úgy tervezték, hogy a felhasználók széles körének megfeleljen, és a 180 kg-os teherbírással minden testalkatú ember számára alkalmas, akár néhány kilót szeretnél leadni, akár izomnövekedésen dolgozol.

A személymérleg praktikus jellemzői

Ha új mérleg vásárlásán gondolkodsz, mi a legfontosabb a számodra? Precizitást, megbízhatóságot és egyszerű használatot keresel? A GoSmart EV112 mérleget úgy tervezték, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek. Az intelligens automatikus kapcsolási rendszerrel ez a mérleg nemcsak energiatakarékos, hanem hosszú távú szolgáltatást is nyújt. Akár rálépsz, akár kézzel kapcsolod be, azonnal feléled és készen áll a mérlegelésre. Az EMOS GoSmart EV112 személymérleg praktikus kijelzői időben figyelmeztetnek, ha az akkumulátorokat ki kell cserélni, vagy ha elérte a maximális terhelhetőséget. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy az EMOS mérleg akkor áll le, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Elegáns design és intelligens mag az EMOS digitális mérlegben

Az EMOS EV112 intelligens személymérleg nemcsak pontos és átfogó adatokat szolgáltat a testedről, hanem otthonod elegáns kiegészítője is lesz. Modern üveg megjelenésével, könnyen leolvasható megvilágított LCD kijelzőjével és a nagy tartósságot és mérési pontosságot biztosító ITO edzett üvegfelülettel az EMOS EV112 nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó eszközzé válik otthonodban.

Azonnali használat közvetlenül kicsomagolás után

Az EV112 személymérleggel és az EMOS GoSmart alkalmazással kényelmesen nyomon követheted testedet az okostelefonodon. Nincs több bonyolult beállítás, csak helyezd be a mellékelt 1,5 V-os AAA elemeket a mérlegbe, és máris elkezdhetsz odafigyelni a súlyodra és a fittségedre. Ezzel a GoSmart intelligens mérleggel a fittségi állapotod nyomon követése gyerekjátékká válik, és a mobileszközödön keresztül bármikor és bárhol elérhető.

Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

Az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe való integrációja lehetővé teszi az egyes okosotthon-eszközök csatlakoztatását és automatizálását. Hagyd, hogy a háztartás gondoskodjon magáról!


Paraméterek

Összehasonlít
Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
180 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Csontszövet mérése, Bazális anyagcsere sebességének mérése, Automata be- és kikapcsolás, BMI mérés Kész!
Tulajdonságok
Háttérvilágítású kijelző, Csúszásgátló lábak, Akkumulátor kapacitás mutató, Túlterhelés jelző, Okos Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
180 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Csontszövet mérése, Bazális anyagcsere sebességének mérése, Automata be- és kikapcsolás, BMI mérés Kész!
Tulajdonságok
Háttérvilágítású kijelző, Csúszásgátló lábak, Akkumulátor kapacitás mutató, Túlterhelés jelző, Okos Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Anyag

Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AAA Kész!
Konnektivitás
Bluetooth, WiFi Kész!

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS GoSmart Digitální osobní váha EV112. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS GoSmart Digitálna osobná váha EV112. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart Digitale Personenwaage EV112. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS GoSmart Digitale Personenwaage EV112.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ