Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet

Termékkatalógus
Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet
4,2 10 értékelés
Mennyezeti lámpa - műanyag, fém, LED-es, hideg fényt adó, 25000 óra élettartam, 1500 lm fényerő, 21,5 W teljesítmény, A+ energiaosztály
Kód:  EMS19022 Termékszám:  1539084000 Gyártó honlapja:
Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet Megszűnt

Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet

Dimmelhető LED lámpa, távirányítóval

A ZM5164 fali és mennyezeti lámpa a legjobb megoldás olyan helyiségekbe, ahol sok időt töltesz. Ez a lámpa lehetővé teszi a fényerő (tompítás) és a színhőmérséklet (melegtől egészen hideg fehérig) szabályozását. Köztudott, hogy meleg fehér fényben kellemesebb pihenni, míg semleges vagy hideg fényben jobb dolgozni.

A mérete mindössze 411 × 88 mm, és fehér műanyag kerettel rendelkezik. Akkora kényelmet és nyugalmat nyújt, hogy nem tudsz ellenállni neki, és megvásárolod a ház legtöbb szobájába - a nappaliba, a hálóba, a gyerekszobába, a dolgozóba és még a lépcsőházba is.

Édes élet a távirányítónak köszönhetően

Ha este elterülsz a kanapén vagy az ágyon, már nem szeretnél újra felkelni amiatt, hogy lekapcsold a lámpákat. Ez a kör alakú LED lámpa nemcsak ezért távvezérelhető. A távirányítón a szokásos ON és OFF gombon kívül egy Dim+/Dim- (hosszan lenyomva növelheted vagy csökkentheted a fényerőt) és egy CCT+/ CCT- (folyamatosan változtathatod a színhőmérsékletet a meleg fehér fénytől egészen a hideg fehérig) gombot is megtalálsz. Szükség esetére középen egy Full Light gomb is rendelkezésre áll, amellyel egyenesen 100%-ra állíthatod a fényerőt.

Memória, időzítő és éjszakai fény

A távirányító alján 5 speciális gomb található, amelyeket lehet, hogy még gyakrabban fogsz használni. A Memory gomb hosszú lenyomásával elmentheted a kedvenc világítási módodat, így nem kell újra megkeresned. Elég megnyomod a Memory gombot (ezúttal röviden), és azonnal behangolódik. Ha úgy érzed, hogy mindjárt elalszol, akkor értékelni fogod a Timer: 10 min vagy a Timer: 30 min gombot - a kiválasztott gomb megnyomása után 10 perc vagy fél óra múlva automatikusan kikapcsol a lámpa. Az utolsó nagy segítség az éjjeli fény (Night Light) üzemmód. Ennek akkor veheted hasznát, amikor este WC-re kell menned, mivel csak néhány LED-et aktivál. Így nem ébreszted fel a melletted alvó partnered.

A fali kapcsolóra is reagál

Nincs mindenhez szükséged távirányítóra. Ha elmész egy klasszikus fali kapcsoló mellett, akkor szokásos módon is le- és felkapcsolhatod a lámpát. Ezenkívül lépésről lépésre megváltoztathatod a színhőmérsékletet. Felkapcsoláskor automatikusan a meleg fehér fény (2700 K) gyullad ki. Ha gyorsan lekapcsolod és egyből felkapcsolod, akkor semleges fehérre (4000 K) vált. Ugyanazon folyamat megismétlésével pedig hideg fehér fényt (6500 K) bocsájt ki.

3 év garancia

Ez a dimmelhető EMOS LED lámpa az EXCLUSIVE kategóriába tartozik, amelyet modern megjelenés, a felhasznált anyagok minősége és a 3 évre kiterjesztett garancia (egy évvel hosszabb, mint a standard) jellemez.


Paraméterek

Élettartam
25 000 óra Kész!
IP védelmi fokozat
IP20 Kész!
Lámpa típusa
Mennyezeti Kész!
Magasság
8,8 cm Kész!
Szélesség
41,1 cm Kész!

Energiacímke

Élettartam
25 000 óra Kész!

Biztonsági osztály

IP védelmi fokozat
IP20 Kész!

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa
Mennyezeti Kész!

Méret

Magasság
8,8 cm Kész!
Szélesség
41,1 cm Kész!
Hossz
41,1 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS LED exklusiv přisaz. svítidlo, 2,1–21,5 W, nastavitelné teploty barvy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS LED exklusiv prisadené svietidlo, 2,1 – 21,5 W, nastaviteľné teploty farby. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS LED exklusiv. Leuchte, 2,1-21,5 W, einstellbare Farbtemperatur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS LED exklusiv. Leuchte, 2,1-21,5 W, einstellbare Farbtemperatur.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ