Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Emporia FLIP basic fehér

Termékkatalógus
Emporia FLIP basic fehér
4,2 22 értékelés
Mobiltelefon - nemcsak idősek számára ajánlott, könnyű használat, népszerű kihajtható design, nagy és ergonomikus billentyűzet, nagy és könnyen olvasható kijelző, SOS hívás funkció, nagyothallók számára is alkalmas, ébresztőóra, legfeljebb 4 db előre beállított szám, mely automatikusan tárcsázható a SOS gomb megnyomásával
Kód:  EMMT02q Termékszám:  TELEMFLBAWH Gyártó honlapja:

Emporia FLIP basic fehér

telefon funkciók

70 mm

Telefon

70 mm-es

Telefon

8,2 mm-es

Telefon súlya: 128 g

Úhlopříčka displeje

!!!!!!

hüvelykes kijelző

Typ operačního systému

!!!!!!

operációs rendszer

Výdrž baterie

!!!!!!

akkumulátor élettartam

MicroSim

!!!!!!

SIM-kártya típus

Rozměry

!!!!!!

telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

!!!!!!

belső memória

Typ kamerau

!!!!!!

kamera

Připojení

!!!!!!

internet kapcsolat

SD karta

!!!!!!

memóriakártya-nyílás

Váha

!!!!!!

súly

Az Emporia FLIP egy egyszerű kihajtható készülék nagy képernyővel és nagyméretű gombokkal a könnyű kezelhetőségért. Kompakt kialakításának, köszönhetően minden zsebben könnyedén elfér. Ez a telefon soha nem hagyja cserben és kamerájával az élet bármely pillanatát megörkökítheti.
 

Legfőbb jellemzők:

  • Nagyméretű gombok és könnyű kezelhetőség
  • Egyszerű felhasználói felület
  • 3 LED
  • 3 csengőhang
  • Segélyhívó funkció (4 szám automatikus hívása)
     

3 LED


Az Emporia Flip Basic nagy, 2,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, melyen a betűk és ikonok könnyen olvashatók. Összehajtott állapotban a képernyő védve van a karcolásoktól, de még ebben az esetben is látja, mi történik a telefonon: három LED tájékoztatja a beérkező SMS-ekről, nem fogadott hívásokról, illetve az akkumulátor állapotáról. 

3 gomb és egy segélyhívó


A kifejezetten nagy gombok világosan elkülönülnek egymástól a könnyű kezelhetőség érdekében. A készülék három különféle csengőhanggal rendelkezik 3 előre kiválasztott szám felhívásához. A telefon segélyhívó gombja az eszköz hátoldalán található. Megnyomásával a telefon automatikusan felhívja az előre beállított 4 szám egyikét és addig hívja, amíg a hívás nem sikerül.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emporia FLIP basic fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emporia FLIP basic bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emporia FLIP basic biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emporia FLIP basic weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emporia FLIP basic weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ