Akvizice ApF HU Shop roku

Energiatakarékos beépíthető sütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütőprogramok
Grill
(114)
Hőlégbefúvás
(85)
Alsó sütés
(77)
Légkeverés
(74)
Kiolvasztás
(73)
Teljesítmény
2100 W
3650 W
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(83)
Függő rácsok
(27)
Préselt
(3)
Szín
Fehér
(7)
Fekete
(73)
Inox
(3)
Ezüst
(31)
Szürke
(1)
Sötét szürke
(1)
Felszereltség
Időzítő
(90)
Kijelző
(87)
Csillapított ajtózárás
(87)
Érintéses vezérlés
(75)
Belső világítás
(75)
Energiaosztály
A++
(3)
A+
(115)
Űrtartalom
34 l
77 l
-
Szűrés

Új konyhát szerelsz fel vagy szükséged van egy új sütőre a régi sütő helyett, amely már sok sültet látott, és egyszerűen már nem akar működni? Nézzük meg együtt az energiatakarékos beépíthető sütő berendezéseket, amelyek talán nemcsak a dizájnjukkal, hanem a csúcskategóriás funkcióikkal is felkeltik az érdeklődésed. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Tovább

Miért érdemes energiatakarékos beépíthető sütő berendezésbe fektetni?

Az energiatakarékos beépíthető sütő egy modern készülék, amely energiamegtakarítást kínál, és csökkenti a főzési költségeket. Úgy van tervezve, hogy a lehető legkevesebb energiát és időt felhasználva készítse el az ételeket.

Hogyan ismerhető fel az energiatakarékos sütő? Minden készülék energiacímkével van ellátva. Az energiatakarékos készülékek büszkélkedhetnek a sötétzöld A+++, a zöld A++ vagy a zöld-sárga A+ címkékkel. A lehető legtöbb energiát megtakarító készülékekért nézz a első két említett kategóriára.

Hagyd, hogy magával ragadjon a modern technológia

Minden terméknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az energiatakarékos beépíthető sütő azonban a pozitív tulajdonságaival dominál. A régi sütők sok energiát igényelnek a működésükhöz és közel sem kínálnak olyan funkciókat, mint az új modellek.

  • Multifunkcionális.
  • Magasfokú energiamegtakarítás.
  • Modern technológia és design.
  • Környezetbarát.
  • Egyszerű telepítés néhány perc alatt.
  • Magasabb beszerzési ár.

Az energiatakarékos beépíthető sütő tulajdonságai

Az energiatakarékos beépíthető sütők lenyűgöző mennyiségű funkcióval rendelkeznek, beleértve a grillt, a ventilátort, az alsó és felső sütést, az olvasztást, vagy a gyors előmelegítés funkciót, amikor sürgősen szükséged van arra, hogy valamit a sütőbe tegyél. De ez még nem minden.

  • Statikus sütés: segít a tökéletesen megsütött tortákban, süteményekben vagy kenyérben.
  • Pároló sütés: biztosítja az ételek magasabb vitamin- és tápanyagtartalmát.
  • Pizza fokozat: olyan program, amely tökéletesen megsüti vagy felmelegíti a házi készítésű pizzákat.
  • Tányérmelegítés: hasznos lehet családi ünnepek alkalmával, amikor nem praktikus a tányérokat mikrohullámú sütőben melegíteni.
  • Valódi forró levegő: gondoskodik a cukrászsütemények és egyéb érzékeny sütemények egyenletes sütéséről.

Mi a helyzet a tepsikkel és a sütőedényekkel?

A modern sütőknél három lehetőség közül választhatsz. A teleszkópos kihúzás nagyszerű lehet a szakácsok vagy háziasszonyok számára, akik gyakran sütnek sütőedényben. Nem kell kivenni a sütőedényt, csak ki kell húzni és fel kell nyitni a fedelét. A függő rácsok és a sínek az örök klasszikusok, amelyek sosem okoznak csalódást.

i

Okos funkciók

Az energiatakarékos beépíthető sütő nemcsak pénzt, de időt is megtakarít. A sütőt Wi-Fi, Bluetooth, Home Connect, Simply-Fi, Miele@mobile, hOn vagy HomeWhiz alkalmazással is összekötheted.

Az energiatakarékos beépíthető sütő telepítése

A beépíthető sütő telepítése a konkrét modelltől és típustól függ, ezért fontos követni a használati utasításban leírtakat, amelyet a csomagban kapsz. Mindazonáltal itt van egy általános telepítési folyamat beépíthető sütőhöz:

  1. Készíts elő helyet a konyhapulton a sütőnek, és győződj meg arról, hogy a pult elég stabil ahhoz, hogy megtartsa azt.
  2. Mérj kétszer, vágj egyszer. Hasonlítsd össze a sütőnyílás méretét a választott modell méreteivel.
  3. Csatlakoztasd a sütőt az elektromos hálózatra egy előre elkészített aljzat segítségével.
  4. Helyezd be a készüléket a kész nyílásba, és győződj meg arról, hogy nem mozog vagy billeg.
  5. A sütő nem billeg? Akkor lépj tovább a rögzítéshez a csavarok segítségével.
  6. Az utolsó lépés a sütő bekapcsolása és az úgynevezett első kiégetés.

Kábel dugóval vagy anélkül?

Mielőtt sütőt vásárolnál, győződj meg róla kétszer, hogy hogyan lehet azt csatlakoztatni. Kínálatunkban találsz hagyományos hálózati kábellel, dugóval ellátott kábellel rendelkező modelleket, vagy olyan sütőket, amelyeknél egyáltalán nincs lehetőség a hálózati kábel segítségével történő csatlakoztatásra.

Beépíthető sütőinket megtalálod klasszikus és retro designban is. Nem szeretnéd, ha a készülék megszakítaná a konyha megjelenését? Ne aggódj, sütőinket megtalálod fehér, fekete, barna, világosszürke vagy ezüst színben.

Az energiatakarékos beépíthető sütő felszereltsége minden olyan dolgot kínál, amit a klasszikus modellek is

A takarékos modellek felszereltségéhez tartozik az időzítő, érintőképernyős vezérlés, gyermekzár, lassított ajtózárás, ujjlenyomatmentes felület, és még sok más kényelmi funkció, amelyek nem csak az étel megégése ellen, hanem az égési sérülésektől is megvéd.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB Szállításra kész > 5 db
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség grill, forrólevegős, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
132 190 Ft

2.
BEKO Beyond BBIS12300XDE Szállításra kész 3 db
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, függő rácsok, gyerekzár és érintéses vezérlés, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
88 890 Ft

3.
WHIRLPOOL OAKZ9 6200 CS IX Szállításra kész > 5 db
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, forrólevegős, statikus sütés, légkeverés, függő rácsok, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
135 990 Ft

Még több
118 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,9 11×
Siguro BO-S35 Built-in Pyrolitic Oven Black
Beépíthető sütő - A+ energiaosztály, űrtartalom: 77 l, gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó sütés, légkeverés és statikus sütés, teleszkópos sütősín, sütő tisztítás: pirolitikus, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, termosztát és belső világítás, tápkábel dugó nélkül, Ma×Sz×Mé 59,5 × 59,5 × 57 cm, 3 év garancia
Szuper ár
166 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRTR005
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB - Beépíthető sütő Típusok
5,0 58×
WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség grill, forrólevegős, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
132 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHTR005
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 21×
GORENJE GBF22ILPMF
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség booster, gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, kijelző, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban,, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
285 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR083
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, sütési útmutató, statikus sütés, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, csillapított ajtózárás és 6, érzék, távirányítás, Wi-Fi kapcsolat, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
574 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHTR044
5,0
BEKO Beyond BBIS12300XDE
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, függő rácsok, gyerekzár és érintéses vezérlés, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Szuper ár
88 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BETR039
INDESIT IFWS 4841 JH BL - Beépíthető sütő Típusok
5,0 13×
INDESIT IFWS 4841 JH BL
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2900 W teljesítmény, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés, belső világítás és mechanikus vezérlés, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
103 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDTR011
5,0 15×
MORA VTS 785 DXB
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
138 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORTR048
5,0
WHIRLPOOL OMR58HU1B
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2900 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, hűvös sütőajtó és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
125 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHTR048
4,9 13×
WHIRLPOOL OAKZ9 6200 CS IX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, forrólevegős, statikus sütés, légkeverés, függő rácsok, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHTR008
5,0
GORENJE BOS6747A11BGX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, tányérmelegítő program, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
131 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR090
4,9 21×
BOSCH HBG6750S1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, érintéses vezérlés és csillapított ajtózárás, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
290 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC270u
4,2 11×
GORENJE BOS6747A01X
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
131 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR068
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX - Beépíthető sütő Típusok
5,0 58×
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, belső világítás és 6, érzék, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
132 300 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHTR004
4,0 10×
BOSCH HBG675BB1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, légkeverés, fémlemez szélessége 36 cm, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer és csillapított ajtózárás, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
269 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTRO46
5,0
BOSCH HBG635BB1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség 10 sütőprogram, grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző és csillapított ajtózárás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Leárazás -4 %
234 890 Ft 244 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTR048
INDESIT IFWS 3841 JH IX - Beépíthető sütő Típusok
5,0 13×
INDESIT IFWS 3841 JH IX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, statikus sütés, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2900 W teljesítmény, időzítő és belső világítás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
119 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDTR010
BOSCH HRG7784B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH HRG7784B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, légkeverés, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
688 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOTRO97
SAMSUNG NV7B41301AS/U3
Beépíthető sütő - mérete 66 × 69,4 × 66 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség felső, alsó sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, időzítő, gyerekzár és kijelző, Wi-Fi kapcsolat, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
179 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMTR022
4,5
GORENJE BPS6737E07B
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, felső, alsó sütés, kiolvasztás funkció, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár és csillapított ajtózárás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
164 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR087
5,0
SAMSUNG NV7B4445VAS/U3 Dual Cook
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, időzítő, gyerekzár, érintéses vezérlés, hűtőrendszer és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
228 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SAMTR011
GORENJE BOS6737E06BG
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, kiolvasztás funkció, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Leárazás -45 %
108 890 Ft 199 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORTR088
4,5
BEKO Beyond BBIM13400XS
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség 3D sütés, booster, grill, kiolvasztás funkció, pizza program, teleszkópos sütősín, 3300 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés és csillapított ajtózárás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
123 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BETR061
4,7
Indesit IFWS 5844 JH IX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, körkörös fűtőelem, statikus sütés, pizza program, légkeverés, függő rácsok, 2900 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDTR013
5,0
WHIRLPOOL OMSK58HU1SX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, pizza program, teleszkópos sütősín, 2900 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
131 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHTR050

Energiatakarékos beépíthető sütők

A Energiatakarékos beépíthető sütők kategóriában összesen 118 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó energiatakarékos beépíthető sütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb energiatakarékos beépíthető sütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: energiatakarékos beépíthető sütők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ