30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Energiatakarékos hűtőszekrények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(4)
B
(13)
C
(68)
Modell típusa
Szabadonálló
(81)
Beépíthető
(4)
Funkciók
No Frost
(34)
Total No Frost
(39)
Önleolvasztó fagyasztó
(6)
Automatikus leolvasztás
(31)
Párásító
(1)
Szín
Fehér
(22)
Fekete
(12)
Inox
(21)
Ezüst
(17)
Szürke
(8)
Sötét rozsdamentes acél
(1)
Nincs
(2)

Amennyiben új hűtőszekrény vásárlásán gondolkodsz, akkor mindenképpen egy energiatakarékos hűtő legyen a kiválasztott modell. 2021-ben új energiacímkék léptek életbe, amelyek célja a könnyebb megértés (A-G), és ezeknek, valamint a fejlett technológiának köszönhetően a prémium kategóriás készülékek már valamivel hatékonyabbak. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen kritériumok alapján válaszd ki a legjobb energiatakarékos hűtőszekrényt.

Tovább

Az energiatakarékos hűtő vásárlása megtérül, remek befektetés

Amennyiben aggódsz a magas energiaárak miatt, itt az ideje, hogy energiatakarékos hűtő berendezésekre és nagygépekre válts. Ezeket úgy tervezték, hogy segítsék az élelmiszerek hatékony tárolását, miközben optimális légkeringést és hűtési teljesítményt biztosítanak. Az energiatakarékos hűtő a lehető leghatékonyabb anélkül, hogy megterhelné a pénztárcádat.

Mi a helyzet az új energiacímkékkel?

A hűtőszekrényekre és fagyasztókra vonatkozó új energiacímkék 2021 márciusában léptek hatályba. A jogszabályi változásoknak és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően búcsút mondhatsz a régi és kényelmetlen + jeleknek, amelyek a B-D osztályokban jelentek meg. Az új készülékek tehát még hatékonyabbak, és mostantól az A-G osztályokba tartoznak (az A a legkörnyezetbarátabb termék). A nálunk megvásárolható energiatakarékos hűtő az A-C energiaosztályba tartozik.

i

Az energiacímkék nemcsak az energiatakarékos hűtő villamosenergia-fogyasztásáról tájékoztatnak, hanem egyéb energetikai és nem energetikai információkat is rögzítenek. További információ az Új energiacímkék 2021 márciusától : Milyeb változások várnak ránk? című cikkünkben érhető el.

Energiatakarékos kombinált készülék

A kombinált energiatakarékos hűtő a legújabb technológiát és nagyszerű funkciókat használ az energiatakarékosság és a hosszú élettartam maximalizálása érdekében. Ezek közé tartozik az optimális hőmérséklet-szabályozás, a fiókok praktikus kialakítása, ahol gyakran különböző hőmérsékleteket állíthatsz be. Kiváló minőségű kompresszorok és az gazdaságos öko üzemmód is található a készülékben.

Az energiatakarékos hűtő nem veszített a teljesítményből vagy az okos funkciókból, épp ellenkezőleg. Rendkívül modern készülék mely számos innovatív funkcióval rendelkezik, kíméli a környezetet, ráadásul az élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissek. Győződj meg róla a saját szemeddel.

Beépíthető energiatakarékos hűtő

A beépíthető energiatakarékos hűtő kapható fagyasztóval vagy anélkül. Erre ugyanaz vonatkozik, mint a fagyasztóval ellátott hűtőszekrényekre. Ez is csúcsminőségű funkciókkal és hatékonysággal büszkélkedhet, ráadásul tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, ami minden dizájnrajongó számára fontos szempont. Figyelj azonban a hűtőszekrény méreteire.


Fekete LG energiatakarékos hűtő

Az energiacímke alapján az A osztályba tartozik

Fehér Gorenje energiatakarékos hűtő

Az energiacímke alapján a C osztályba tartozik

Funkciók, amelyek az energiatakarékos hűtő megvásárlásánál örömet okoznak neked

Az energiatakarékos hűtő számos nagyszerű tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyeket minden modern háztartás értékelni fog.

  • LED-kijelző, amely tájékoztat a hűtőszekrény állapotáról.
  • Fresh Converter - lehetővé teszi a különböző hőmérsékleti beállításokat a fiókban.
  • Elektronikus hőszabályozás – a hőmérsékletet egyszerűen, digitálisan állíthatod be.
  • No Frost azt jelenti, hogy az ételek felülete nem fagy meg.
  • Multi-AirFlow – a levegő a hűtőszekrény minden részében azonos hőmérsékletet tart fenn.
  • Takarékos üzemmód - csökkenti a hűtőszekrény teljesítményét és fogyasztását, amikor nem használod.
  • Gyors fagyasztás és gyors hűtés – a hűtő és a fagyasztó egyaránt képes rövid időre csökkenteni a hőmérsékletet az élelmiszerek gyors lehűtése/fagyasztása érdekében. Jól jön, ha gyorsan szeretnéd lehűteni az italod, vagy jeget szeretné készíteni.

i

Minden energiatakarékos hűtő rendelkezik a felhasználói kényelmet javító különféle funkciókkal. Ezek közé tartozik a Door Cooling+ - gyorsabb hűtés a készülék minden részében, amikor az ajtó nyitva van, vagy a Fresh Balancer - az ideális páratartalom beállítása az élelmiszer típusának megfelelő.

Mire figyelj még az energiatakarékos hűtő kiválasztásakor?

Az energiaosztály, a hűtőszekrény típusa és a lehetséges funkciók mellett a következő paramétereket is érdemes megvizsgálnod:

  • A hűtőszekrény kialakításának illeszkednie kell a konyhához, legyen az modern vagy retro.
  • Az energiatakarékos hűtő méreteinek, legyen az magasság, szélesség vagy mélység, szintén fontos szerepük van.
  • Nem elhanyagolható a hűtő és fagyasztó térfogata, mivel fontos, hogy bőven legyen hely az élelmiszerek számára. A hűtőszekrény belső elrendezése szintén ehhez a paraméterhez kapcsolódik. A háztartás tagjainak száma szerint érdemes választanod.

Az energiatakarékos hűtő viszonylag egy csendes készülék. Ezt az információt többek között az adott termék energiacímkéjén találod meg. Bővebben a Milyen hűtőt vegyek? című cikkünkben olvashatsz tippeket és tanácsokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro BF-O120S Ideal Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
204 590 Ft

2.
GORENJE NRC61CSXL4 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
234 990 Ft

3.
GORENJE NRC69BSXL5 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
316 890 Ft

Még több
85 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
GORENJE R619CSXL6
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 384 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, twin Cooling, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
208 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL214
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 23×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH KGN39LBCF - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH KGN39LBCF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
377 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOCHL139
Siguro BF-O120W Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120W Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120W
4,7 34×
GORENJE NRC61CSXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL199
4,9 10×
GORENJE NRK61CS2XL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
244 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL209
Siguro TT-E250S Chill and Freeze - Kis hűtő Típusok
3,5 12×
Siguro TT-E250S Chill and Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, rozsdamentes acél kivitel, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (m×sz×m), tömege 31 kg, 3 év garancia
Szuper ár
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250S
GORENJE NRC69BSXL5 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
GORENJE NRC69BSXL5
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
316 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL208
4,8 17×
BOSCH KGN36VICT Serie 4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 218 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 186 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
288 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL145
4,7 34×
GORENJE NRC6194SXL5M MetalCool
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
274 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL154
Siguro TT-E250W Chill & Freeze - Kis hűtő Típusok
3,5 12×
Siguro TT-E250W Chill & Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színben, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (ma×szé×mé), tömege 31 kg, 3 év garancia
Szuper ár
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250W
BOSCH KGE36ALCA Serie 6 - Hűtőszekrény Típusok
4,8
BOSCH KGE36ALCA Serie 6
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 214 l, fagyasztó kapacitás 94 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, párásító, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, szellőzés, borhűtő, statikus hűtés, méretek 186 × 60 × 65 cm (H×Sz×Mé)
257 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL072
BOSCH KGN397ICT - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 13×
BOSCH KGN397ICT
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
316 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL129
4,3 38×
GORENJE NRK62CAW4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
238 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL186
WHIRLPOOL WHC18 T574 P - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
WHIRLPOOL WHC18 T574 P
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály C, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
364 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL133
BOSCH KGN497ICT - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH KGN497ICT
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, fagyasztó kapacitás 129 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, nyaralási mód, smart, méretek 209,5 × 76 × 78 cm (H×Sz×Mé)
390 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL178
BOSCH KGE49AICA - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 19×
BOSCH KGE49AICA
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 302 l, fagyasztó kapacitás 117 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, LowFrost, statikus hűtés, méretek 201 × 70 × 65 cm (H×Sz×Mé)
307 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL102
SAMSUNG RB38C705CSR/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,9 10×
SAMSUNG RB38C705CSR/EF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, metal Cooling, smart, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
280 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL176
HISENSE RB390N4BCC - Hűtőszekrény Típusok
3,8
HISENSE RB390N4BCC
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, nyaralási mód, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
221 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL075
5,0
LG GBV3100CPY
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, fagyasztó kapacitás 110 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, Door Cooling+, Zero Clearance, Moist Balance Crisper, méretek 186 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
229 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL128
LG GBP62SWNBC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 10×
LG GBP62SWNBC
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, fagyasztó kapacitás 107 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, Door Cooling+, Zero Clearance, Fresh Converter, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
308 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL110
LG GBP62PZNBC - Fagyasztós hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 46×
LG GBP62PZNBC
Fagyasztós hűtőszekrény
337 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL084
4,4
SAMSUNG RB38C605CWW/EF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, smart, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
286 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL178

Energiatakarékos hűtőszekrények

mélyhűtőHűtőszekrény energiaosztályok Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a...

Energiatakarékos hűtőszekrények

A Energiatakarékos hűtőszekrények kategóriában összesen 85 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó energiatakarékos hűtőszekrények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ