A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Epson EB-595Wi

Termékkatalógus
Epson EB-595Wi
Projektor - 3LCD, Short Throw, interaktív, WXGA (1280x800), 16:10, 3300 ANSI lm, 10000:1, WiFi ready (modul ELPAP10), 2x HDMI, USB, VGA, LAN, RS-232C, S-Video, MHL, 16W-os hangszóró
Kód:  WX288t88 Termékszám:  V11H599040 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson EB-595Wi

Ez a sokoldalú interaktív projektor ideális a kiváló minőségű prezentációkat az osztálytermeApproxen és kisebb konferenciatermek köszönhetően rövid vetítési távolsággal. A képernyő mérete 2,5 méter ez mindössze 60 centiméterre a képernyőn vagy más felületre. A minimum 40 cm-re a vetítési felület, ami vár még mindig nagyon szép, 1,5metrový képet. Tehát nagyon jól lehet közel a képernyőhöz és show, és még akkor nem vakít, és leadott egy zavaró árnyék. Ez az a, azonban a kivonat sokkal több!

Legfontosabb jellemzők

  • Vetítés árnyékok nélkül, és vakító (nagyon rövid távolság)
  • Számos interaktív szolgáltatások (tollal együtt)
  • Projektor mennyezetre vagy falra (fali konzollal)
  • Kivételes képminőség a 3LCD technológiát
  • 16W hangszóró audio lejátszás
  • A számos interfész univerzális csatlakozás
  • Asztali megosztása több eszközről

Több, mint egy projektor

A projektor standard számos más jellemzőt, hogy felhasználók kényelme érdekében, és megkönnyítik a vetítés. A modell támogatja a két toll, így lehet az egész vetített felület, hogy írjon két felhasználó egyszerre. A tanárok és a diákok használhatják a szoftvert, hogy egyszerre megosztani tartalmakat több számítógépen, és a tanár facilitátor megőrizve felett, mi látható. Ha meg szeretné osztani a dokumentumok közvetlenül intelligens készülékek (Android és iOS), hogy a projektor vezeték nélküli modult.

Magas képminőség vetítés

Az Epson EB-595Wi kihasználja a 3LCD technológia, amely biztosítja a tiszta magas minőségű képek pontosabb színeket. A kivetítő is köszönhető, hogy egy hasonlóan nagy teljesítmény a fehér és a színes fények biztosítani fogja, hogy a bemutató lesz látható még a fényesen megvilágított helyiségben. Nem kell aggódni egyáltalán. Elöadások jól olvasható, tetszetős képeket.

 

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson EB-595Wi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EB-595Wi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson EB-595Wi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EB-595Wi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EB-595Wi.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ