Shop roku Shop roku

Epson EB-W32

Termékkatalógus
Epson EB-W32
4,5 2 értékelés
Projektor - 3LCD, WXGA (1280x800) 16:10, 3300 ANSI lumen, kontraszt 15000:1, HDMI, MHL, USB, D-Sub, RCA, 2W hangszóró
Kód:  WX244x71 Termékszám:  V11H721040 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson EB-W32

Ahhoz, hogy egy jól látható vetítés, akkor nem kell nagy, nehéz és drága eszközöket elsősorban. Ezzel szemben fokozott sorozat EB specializálódott tiszta kivetítés hosszú élettartamú lámpával - az otthoni vagy kis irodai, és bármilyen fényviszonyok között. Üzemeltetése és karbantartása a projektor egyszerű és zökkenőmentes. Sőt, nagyobb legyen a gyakorlati funkciók, mint például az osztott képernyős két jelforrások.A telepítés a kivetítő tud kezelni, akár a szoba elrendezése minden. Még ha a projektor szögben áll a kép gyorsan összehangolni a trapézkorrekció.

legfontosabb jellemzői

  • Teljesítmény projektor jó áron
  • A ragyogó, élénk és jól látható képet
  • Pontos eszkaláció kontraszt 15.000: 1
  • A felhasználóbarát kezelőszervek és funkciók
  • Beépített WiFi ellenőrzésére PC szoftver és a mobil alkalmazások
  • Környezeti és gazdasági szempontból barát (5000 óra vagy 10,000 óra ECO módban)
  • Súly szállításra alkalmas (Bag)

Digitális és analóg csatlakozás

Videójel keresztül lehetséges a szabványos D-Sub, kompozit kábel, S-Video és digitális HDMI. A 3in1 USB kijelző, akkor meg kell, hogy ellenőrizzék kép-, hang- és paging Csak egy kábel. Ha a kivetítő kiterjeszteni a vezeték nélküli kapcsolat, akkor vezethet a vetítés a különféle eszközök használata nélkül is kábelen keresztül.

hálózati lejátszó

A beépített WiFi adapter fog használni egy innovatív biztonsági bejelentkezési QR kódokat. Használd az okostelefon vagy táblagép ingyenes alkalmazásokat is iProjection beolvasni a QR-kód által generált és a projektor azonnal csatlakozni és megosztani egy tartalom. Ülésein, akkor könnyen végez összehasonlítást segítségével osztott képernyőn. Software Multi-PC Projection poskytuje moderátorům funkce ovládání a sdílí obsah s až 50 uživateli.

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson EB-W32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EB-W32. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson EB-W32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EB-W32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EB-W32.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ