A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Epson Expression Home XP-342

Termékkatalógus
Epson Expression Home XP-342
4,6 36 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkcionális A4+ nyomtató, fénymásoló, szkenner, akár 10 oldal percenként fekete-fehérben és 4,5 oldal percenként színesben, 5760x1440 dpi, 100 lapos tálca, USB, Wi-Fi
Kód:  PE296p5 Termékszám:  C11CF31403 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson Expression Home XP-342

Multifunkciós tintasugaras nyomtató egy közismert gyártótól, amely különösen a minőségével, és a nyomtatási és szkennelési sebességével nyújt kiemelkedőt. Megbízhatóan másolhatsz vele dokumentumok, vagy közvetlenül a memóriakártyáról, számítógép használata nélkül nyomtathatsz ki fényképeket. Továbbá, köszönhetően a vezeték nélküli hálózati kapcsolatnak, az iPrint segítségével bármilyen dokumentumot kinyomtathatsz közvetlenül az okostelefonodról vagy tabletedről. Minden munkát könnyebbé tesz nagy, világos kijelzője.

Főbb jellemzői

  • Gyors színes és fekete-fehér nyomtatás
  • Nagy felbontású szkennelés
  • Dokumentumok egyszerű másolása
  • Fotók nyomtatása közvetlenül a memóriakártyáról
  • WiFi-n keresztül kommunikál
  • Nagy, áttekinthető kijelző, amely megkönnyíti a munkát
  • Mobil nyomtatás okostelefonról
  • Kompakt méretek
  • Színkódolt tálcák
  • Nyomtatás A4-es méretben

Minőségi fotónyomtatás

Az Epson Expression Home XP-342 egy kiváló minőségű nyomtató, amelyet szép képek nyomtatására terveztek. Ennek érdekében az egyes, elkülönített tintapatronokat külön-külön lehet kicserélni. A nyomtató magas minőségű Epson Claria Home tintákat használ, mégpedig praktikus XL patronokkal, amelyek nagyobb térfogattal rendelkeznek. A képek nyomtatása történhet a számítógépről, a kártyaolvasóról vagy akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Széleskörű vezeték nélküli nyomtatási lehetőségek

Az iPrint alkalmazást a telefonodra vagy tabletedre telepítve, azokról az Epson Expression Home XP-342-vel gyorsan és vezeték nélkül kapcsolaton keresztül is nyomtathatsz. Továbbá, az Epson Email Print szolgáltatással a világon bárhonnét képes leszel nyomtatni - csak küldj egy e-mailt a nyomtatónak a megfelelő fájllal.

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
33 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
33 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
15 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
146 mm Kész!
Mélység
300 mm Kész!
Szélesség
390 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tápkábel, Software, Kezdő tintapatronok Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Expression Home XP-342 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-342. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Expression Home XP-342.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ