AD květen univerzal Effaclar

Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack

Termékkatalógus
Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A4 + nyomtató, fénymásoló, lapolvasó, akár 10 oldal / perc fekete-fehér, akár 4,5 oldal / perc színes, 5760 x 1440 dpi, 100 lapos papírtálca, USB, WiFi
Kód:  PE296p51 Termékszám:  C11CF31403T29 Gyártó honlapja:
Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack Megszűnt

Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack

A kiváló márkájú multifunkciós tintasugaras nyomtatót a nyomtatási, illetve lapolvasási sebessége és minősége emeli ki a tömegből. Segítségével megbízhatóan másolhatsz dokumentumokat vagy nyomtathatsz fotókat közvetlenül memóriakártyáról, számítógép használatával. A vezeték nélküli WiFi-nek köszönhetően továbbá az iPrint alkalmazásával okostelefonról vagy tabletről is elindíthatod a nyomtatást.

Az Epson Expression Home XP-342 legfontosabb jellemzői

  • Gyors színes és fekete-fehér nyomtatás
  • Nagy felbontású szkennelés
  • Dokumentumok egyszerű másolása 
  • Nyomtatás közvetlenül memóriakártyáról
  • WiFi-n keresztüli kommunikáció 
  • Nagyméretű, tisztán olvasható kijelző könnyíti meg a használatot
  • Mobil nyomtatás okostelefonról
  • Kompakt méretek
  • Osztott színes tartók
  • A4 méretű nyomtatás

Kiváló minőségű fotónyomtatás

Az Epson Expression Home XP-342 egy minőségi nyomtató, amelyet kiváló fénykép nyomtatáshoz terveztek. Ennek érdekében a tintapatronok egyenként cserélhetőek. A készülék prémium minőségű Epson Claria Home tintát alkalmaz, amelynek köszönhetően nagyobb méretű, XL-es nyomtatópatronokat alkalmazhatsz. Nyomtatásra számítógépről, valamint vezeték nélkül, WiFi-n keresztül is van lehetőség.

Széles körű vezeték nélküli nyomtatási lehetőségek

Az Epson Expression XP-245-tel a telefonodra vagy tabletedre is telepíthető iPrint segítségével gyorsan, és vezeték nélkül, WiFi-n keresztül is nyomtathatsz. Az Epson Email Print funkciónak köszönhetően pedig a világ bármely pontjáról indíthatsz nyomtatást – elég csak a megfelelő fájlt tartalmazó emailt elküldened a nyomtató számára.

Epson T29XL multipack XL csomagban

A prémium minőségű tintapatronokat tartalmazó Epson T2986 multipack az Epson Expression Home  XP-235, XP-245, XP-247, XP-332, XP-335, XP-342, XP-345, XP-432, XP-435, XP-442 és  XP-445 tintasugaras nyomtatókhoz lettek tervezve, amelyek maximális nyomtatási minőséget biztosítanak. A színek nem halványulnak el. A csomag összesen 4 színes tintapatront tartalmaz. Minden patron 3.2 ml űrtartalommal rendelkezik, kivéve a feketét, amely 5.3 ml-es. A patronok körülbelül 200 laphoz elegendőek.

 

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 multipack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 Multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-342 + Epson T29 Multipack.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ