A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Epson LQ-630

Termékkatalógus
Epson LQ-630
5 2 értékelés
Mátrixnyomtató - 24 tű, 360 karakter/másodperc nyomtatási sebesség, 1+4 példányszám, formátum: A4 - 210×297mm, USB, LPT, szín: szürke, 185mm × 386mm × 306mm (ma×szé×mé)
Szuper ár
198 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PE425b Termékszám:  C11C480141 Gyártó honlapja:
Epson LQ-630 198 590 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

205 140 Ft
Szett megvásárlása

Epson LQ-630

Az EPSON LQ-630 fekete-fehér mátrixnyomtató ideális választás üzleteknek, orvosi rendelőknek, jegyirodáknak, postáknak, bankoknak és moziknak. Címkék, blokkok nyomtatására, illetve másolatok készítésére is tökéletes szolgálatot tesz. Világszínvonalú 24 tűs nyomtatást kínál akár 80-as oszlopszélességgel is.

Főbb jellemzők:

  • Munkahelyek számára fejlesztve
  • Kompakt kialakítás akár 80-as oszlopszélességgel - tökéletesen illeszkedik zártabb helyekre
  • Különálló papírlapok behelyezése és kiadása az elülső oldalon
  • Flatbet síkágyas technológia

Rugalmasság és könnyű hozzáférés

A papíradagoló az elülső részén található és lehet vele nyomtatni a egyoldalasan is, illetve többrétegű papírra is. 360 karakter/másodperc sebességgel képes nyomtatni, és akár 4 db extra példányban is képes nyomtatni az eredetin felül. Flatbet síkágyas technológián keresztül kicsiny különálló lapokra és 9x 7 centiméteres matricákra is lehet nyomtatni. A kiváló nyomtatófej élettartama 400 millió leütés, amely hosszútávú használatot jelent.

Alacsony üzemeltetési költségek

A nyomtató csatlakoztathatósága igencsak sokoldalú. Rendelkezik kétirányú párhuzamos interfésszel és USB 2.0 A típusú csatlakozóval, amellyel több munkaállomáshoz is lehet integrálni. Alacsony energiafogyasztásának hála mindössze 20 watt a fogyasztása, így nyomtató működése rendkívül gazdaságos.

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Mátrix Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!
Csatlakozás
USB, LPT Kész!
Magasság
185 mm Kész!
Mélység
306 mm Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Mátrix Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LPT Kész!

Méret

Magasság
185 mm Kész!
Mélység
306 mm Kész!
Szélesség
386 mm Kész!
Tömeg
3,5 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Nyomtatási paraméterek

Tűk száma
24 Kész!
Nyomtatási sebesség
360 karakter/másodperc Kész!
Példányszám
1+4 Kész!
Papírformátum
A4 - 210×297mm Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "a csomag tartalmaz" mező, és ebben hivatkozás kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre, akkor azt a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson LQ-630 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson LQ-630. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson LQ-630. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson LQ-630. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson LQ-630.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ