A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ETA 7865 90020 Mariner

Termékkatalógus
ETA 7865 90020 Mariner
4,5 6 értékelés
Többfunkciós porszívó - 1500W, 5l-es porzsák, 4l-es tisztítószeres tartály, 8l-es hulladéktartály, zajszint 80dB, univerzális padló szívófej, kemény padlókra való tartozék, turbókefe, ablakok tisztítására való cső, rés- és párnaszívófej, samponozáshoz való cső
Kód:  EAD1009e Termékszám:  ETA786590020 Gyártó honlapja:

ETA 7865 90020 Mariner

Ez az elegáns, piros designú specialista még az erősen szennyezett szőnyeggel is könnyen elbánik. A szőnyeg kiporszívózás után szebb lesz, mint új korában. Ez egy 3 az 1-ben kivitel – száraz és nedves porszívózást, mély tisztítást, a szőnyegek és az ülőgarnitúrák karbantartását is játszva elvégzi. Ezért különösen alkalmas a lakásban, de kisebb cégeknél is használható. Ráadásul emelett olyan csendes, hogy maximális teljesítményénél sem fog senkit zavarni.

Főbb jellemzői

  • Nagy szívóerő
  • Száraz és nedves porszívózás
  • Alacsony zajszint
  • Nagyméretű hulladéktartály
  • Integrált szivattyú a tisztítóoldat hatékony adagolásához
  • Elektronikus szabályozás
  • Egy biztosíték megakadályozza a hulladéktartály túltöltését
  • A szivattyú túlmelegedése elleni biztosíték
  • A motor túlmelegedése elleni biztosíték

Nagy teljesítmény és sok kiegészítő

Szívóereje az egyik legmagasabb az adott kategóriában, a teljes teljesítmény elérheti a 1500 W-ot, ami tökéletes por- és vízfelszívást biztosít. A teljesítményt elektronikusan  lehet szabályozza, mindig állítsd be a szükséges szívóerőt. A berendezés tartalmaz egy nagy, 5 literes porzsákot, egy 8 literes szemetesedényt és egy tisztítószeres tartályt. A mosószer feltöltésekor nincs szükség a porszívó szétszedésére. A szükséges többszörös szűrőrendszer sem hiányzik.

A tápkábel hossza 8 m, tejes hatósugara 11 m. A kábel feltekercselhető az integrált konzolra, így nem zavar az szállításnál. A porszívó aljára öt darab görgős kerék van felszerelve, amelyek biztosítják a stabilitást és lehetővé teszik a mozgást minden irányba. Az összes csatlakoztatható tartozék átmérője 35 mm. Élvezd a takarítást az ETA többfunkciós porszívóval.

Kiegészítők:

  • Univerzális szívófej padlóra, kihúzható kefével
  • Kemény padlókra való tartozék, amely olyan kemény felületek porszívózására alkalmas, mint pl. a parketta, hajópadló, csempe, linoleum, megakadályozza a padlófelület sérülését
  • Turbókefe az effektívebb porszívózáshoz, hatékonyan összegyűjti a hajat és az állatszőrt
  • Szívócsövek (kétrészes fém)
  • Párna szívófej - puha textíliás felületekre, mint pl. ülőgarnitúrák, vagy párnák 
  • Résszívófej – szűk és nehezen elérhető helyek porszívózására (pl. radiátorok, bútor mögött, stb.)
  • Finomszőrű kefe, amely olyan helyek takarításánál segít, ahol el kell távolítani a port és pókhálót (bútorokon, falakon, vagy képeken)
  • Nagy és kicsi samponozáshoz való cső
  • Ablakok tisztításához való cső
  • Spatula

A minőség megéri!

Az ETA hároméves garanciát nyújt a motorra. Ez plusz előnyt biztosít, így meghibásosás esetén a törvényben előírt kétéves garancián túl is megjavítja a terméket. A kiterjesztett jótálláshoz az Ety weboldalán szükséges regisztrálnod.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Ablakra, Vízhez, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
43 cm Kész!
Magasság
56 cm Kész!
Mélység
42 cm Kész!
Tömeg
14 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Piros Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 7865 90020 Mariner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 7865 90020 Mariner. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 7865 90020 Mariner.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ