30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ETA 0500 90010 Aero

Termékkatalógus
ETA 0500 90010 Aero
4,7 37 értékelés
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 21 × 26 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,2 kg, fehér és fekete kivitel
28 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETAAE050 Termékszám:  ETA050090010 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

30 480 Ft
Szett megvásárlása

ETA 0500 90010 Aero

Egy tiszta padló látványa, piszok, morzsa és por nélkül, mindenkit örömmel tölt el, éppúgy, mint a gyors, hatékony és energiatakarékos munkavégzés. Az új ETA Aero porszívóval megszabadulhatsz az összes szennyeződéstől. Erőteljes és gazdaságos ECO motorja a padló és a szőnyegek porszívózásakor sok költséget takarít meg. Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően egyszerűen beállíthatod az ideális szívóerőt, és szükség esetén azonnal lecsökkentheted, a cső markolatán található mechanikus vezérlővel. A készülék kis méretű és könnyű, kerekei pedig megkönnyítik a készülék mozgását, így az ETA porszívójával tökéletesen tisztává varázsolhatsz minden zugot az otthonodban. Ha elkészültél a takarítással, a porszívót két részre szedheted, ezáltal kisebb helyen is könnyű tárolni. 

Az ETA Aero Porszívó főbb jellemzői

  • Erős, de gazdaságos ECO motor
  • Szívóteljesítmény szabályozás
  • Számos tartozék, különböző szívófejek
  • Az ETA porszívó kis méretű és könnyű
  • A motor túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik
  • Jelzőfény figyelmeztet, ha tele a porzsák
  • Jelzi a hiányzó porzsákot

Okos és ügyes segítő a takarításban

Az ETA Aero porszívó figyelmeztet, hogy tedd a helyére a 2 literes porzsákot. És ha elfelejtetted volna kiüríteni a porzsákot? A porszívó biztonsági okokból időben leáll. Még ha nagyon kell sietned a takarítással, akkor sem kell attól félned, hogy a porszívó motorja leég. A motor túlmelegedés elleni védelme megakadályozza a motor károsodását. Nyugodtan teljes lendületet vehetsz! Az ETA 5 m hosszú tápkábellel rendelkezik, amely feltekeredik használat után, ezért nem kell a kábelek elhelyezésével vesződnöd. Szobáról szobára kell magaddal vinned a porszívót? Biztosan örülni fogsz a praktikus integrált fogantyúnak!

Tartozékok minden felülethez

Minden felülethez más típusú szívófej szükséges. Az ETA Aero porszívóhoz nem csak egy univerzális padló- és szőnyegszívófejet találunk, amely visszahúzható kefével rendelkezik. A tartozékok között találni fogsz egy parketta és kemény padló szívófejet, egy puha párnaszívófejet az érzékenyebb textíliák szennyeződéseinek eltávolítására, egy résszívófejet a legkisebb zugok tisztítására, valamint egy finom kefeszívófejet, amellyel a finom port távolíthatod el törékeny tárgyakról. Mindezt teleszkópos fémcsőre csatlakoztathatod, amelyet a testmagasságodnak megfelelően állíthatsz be. A kiváló minőségű szűrést HEPA H 12-es szűrő biztosítja.

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
77 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
2 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
21 cm Kész!
Mélység
38 cm Kész!
Tömeg
5,2 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó Kész!
Töltési módok
Tápkábel Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Por Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Rendkívül sokféle porzsákos porszívó megtalálható választékunkban
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 0500 90010 Aero Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Aero 0500 90010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Aero 0500 90010.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ