Shop roku Siguro kuchyňský robot

ETA Decalco 5180 00201

Termékkatalógus
ETA Decalco 5180 00201
5 6 értékelés
Vízkőmentesítő - sokoldalú vízkőmentesítő készülék kávéfőzőkhöz, rendszeres használat során védi a kávéfőzőt és meghosszabbítja annak élettartamát; ugyanakkor az energiahatékonyságot is növeli, amely pedig a vízkő lerakódásával csökken, 750 ml térfogattal büszkélkedhet, felhígítandó koncentrátum - 7 vízkőoldási ciklushoz is elegendő.
Kód:  ETAOD620 Termékszám:  ETA518000201 Gyártó honlapja:

ETA Decalco 5180 00201

Nálatok is túl kemény a víz és naponta megküzdesz a vízkő okozta problémákkal? A háztartási gépek rendszeres vízkőmentesítése kiemelkedően fontos ahhoz, hogy tökéletesen működjenek. A(z) ETA Decalco 5180 00201 vízkőtelenítő segít a lerakódások eltüntetésében. Folyékony változatának sikere a kényelmes és biztonságos használatban rejlik. Gőz sütő, kávéfőző, elektromos vízforraló, illetve egyéb berendezések vízkő mentesítésére alkalmas. A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a háztartási készülékek élettartamát.

A(z) ETA Decalco 5180 00201 vízkőoldó fontosabb jellemzői

  • Eltávolítja a vízkövet, ill. meghosszabbítja a készülék élettartamát
  • A(z) ETA Decalco 5180 00201 nehézség nélkül eltávolítja a lerakódott vízkőréteget
  • Folyékony változatának sikere a biztonságos és gyors használatban rejlik
  • Elektromos vízforraló, kávéfőző, gőz sütő és egyéb berendezések vízkő mentesítésére alkalmas
  • A rendszeres karbantartás segít meghosszabbítani a háztartási gépek élettartamát

Paraméterek

Típus
Folyékony Kész!

Típus

Típus
Folyékony Kész!

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Decalco 5180 00201 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Decalco 5180 00201 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Decalco 5180 00201.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ