Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030

Termékkatalógus
ETA Gustus IV Maximus 4128 90030
5 4 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, lengőkar, időzítő, biztosíték, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, húsdaráló és habverő kar, 4 szeletelő korong, zajszint 83 dB, kábel hossza 1,25 m, tömege 11,08 kg, mérete 36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és szürke kivitel
123 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETAkrb65 Termékszám:  ETA412890030 Gyártó honlapja:
ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 123 490 Ft Felbontott raktáron

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral rendelkezik, amelynek köszönhetően gyorsan feldolgozza még a legigényesebb alapanyagokat is. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 6 sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is működés közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét garantálja. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy rozsdamentes acélból készült tállal, melynek űrtartalma 5,5 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint biztosíték, lengőkar és időzítő. Ezen ETA konyhai robotgép megjelenését fehér és szürke szín egészíti ki.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • Eme ETA konyhai robotgép segít a konyhai feladatok elvégzése során
  • 1200 W teljesítményű motorral szerelték
  • 6 fokozat közül választhatunk
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5,5 l térfogattal
  • Olyan funkciói vannak, mint dagasztás, őrlés és keverés
  • A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során
  • A precíz időzítő megkönnyíti a munkát
  • Természetesen biztosítékkal is ellátták
  • Fehér és szürke szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A nagyszerű ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép tulajdonságai

A remek ETA konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Segítségével összemixelhetünk dióféléket vagy jeget, készíthetünk leveseket, zabkását vagy különféle egészséges turmixot, amelyek megőrzik tápanyagukat. Így valóban élvezhetjük a legfinomabb ízeket. A darálóval igény szerint apríthatjuk a húst - durvára vagy finomabbra. A házi darált hús készítése közben saját magunk dönthetünk az ízesítésről, nem mellesleg a minőség is garantált.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...

Próbáld ki a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

A nagyszerű ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs az ételek készítése során. A különböző tartozékokat rendkívül egyszerűen tudjuk cserélni a lengőkarnak köszönhetően. Egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik, hogy könnyű hozzáférést biztosítson. Könnyebb dolgunk lesz a praktikus időzítővel. A biztonsági biztosíték megakadályozza a veszélyes helyzeteket. Az ügyes ETA Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Eme ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, húsdaráló és habverő kar 4 szeletelő korong. A tartozékok széles skálájának köszönhetően eme ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép több különálló készüléket helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Kábel hossza:

1,25 m

Zajszint:

83 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

11,08 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
4 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!
Funkciók
Dagasztás, Őrlés, Keverés Kész!
Tulajdonságok
Biztosíték, Lengőkar, Időzítő Kész!
Kábel hosszúsága
1,25 m Kész!
Zajszint
83 dB Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
41,5 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Tömeg
11,08 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Gustus IV Maximus 4128 90030
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ