Akvizice ApF HU Shop roku

ETA Kuliner II Max 2038 90010

Termékkatalógus
ETA Kuliner II Max 2038 90010
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1700 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,7 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, érintésvezérlés, időzítő, keverés, dagasztás, tömeg, megvilágítás és keverés funkció, tartozékok dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, mákdaráló , habverő kar és fagylaltkészítő, 6 szeletelő korong, zajszint 83 dB, kábel hossza 1,2 m, tömege 20,18 kg, mérete 37 × 42 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
485 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ETAkrb27 Termékszám:  ETA203890010 Gyártó honlapja:
ETA Kuliner II Max 2038 90010 485 190 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

ETA Kuliner II Max 2038 90010

Fejleszd kulináris kreativitásod, és találj ki új recepteket az új ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgéppel. 1700 W-os motorja van, amely professzionális körülmények között is megállja a helyét, képes akár bonyolultabb kenyértésztát is készíteni. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 12 lehetséges sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Bolygómozgásának hála, ami azt jelenti, hogy az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy strapabíró rozsdamentes acél tállal, melynek térfogata 6,7 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint teljesen fém ház, érintéses vezérlés és időzítő. A tartós ETA konyhai robotgép külalakját szürke szín egészíti ki.

Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...
Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...

ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép lényeges paraméterei

  • Az ügyes ETA konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1700 W teljesítményű motort kapott
  • 12 fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • Keverőtál rozsdamentes acélból 6,7 l űrtartalommal
  • A készülék belsejében egy speciális lámpát helyeztek el annak érdekében, hogy mindent jól lássunk.
  • Hála a beépített mérlegnek, a hozzávalókat könnyedén lemérhetjük közvetlenül a tálban
  • Eme teljes mértékben fémből készült ETA konyhai robotgép teljesen stabil működés közben
  • Munkánkat megkönnyíti a precíz időzítő
  • Az érintésvezérléssel számos előre beállított funkció közül válogathatunk
  • Szürke szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A nagyszerű ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép tulajdonságai

Eme ETA konyhai robotgéppel a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Játszva készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, ahogy csak a nagymama tudja. A dagasztó funkcióval a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. Mixer funkcióval is rendelkezik. Ledarálja a dióféléket és a jeget, ezenkívül ízletes leveseket, zabkását és egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat készít. Így valóban élvezhetjük a legfinomabb ízeket. A darálóval igény szerint apríthatjuk a húst - durvára vagy finomabbra. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk. A hozzávalókat lehetőségünk van közvetlenül a tálban is lemérni a beépített mérlegnek köszönhetően. A készülék belseje egy speciális lámpával van megvilágítva az átláthatóság biztosítására. Így azonnal és jobban szemügyre vehetjük a végeredményt.

Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...
Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...

Ismerd meg a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. Teljesen fémből készült, így hosszú élettartamot és teljes stabilitást garantál működés közben. A precíz időzítővel sokkal könnyebb lesz a munka. Ezen ETA Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

Ez a konyhai robotgép olyan intelligens funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy felesleges erőfeszítés nélkül élvezhessük a főzést. A beállításokat gyorsan és egyszerűen módosíthatjuk az érintésvezérlésnek köszönhetően. Eme ETA robotgép a legjobb asszisztensként segít nekünk, és nagyszerűen alkalmazkodik hozzánk.

Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...
Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...

A strapabíró ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, mákdaráló , habverő kar és fagylaltkészítő 6 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának ezen ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, ezzel időt, pénzt és helyet spórolhatunk meg.

Kábel hossza:

1,2 m

Zajszint:

83 dB

Burkolat anyaga:

alumínium

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

37 × 42 × 31 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

20,18 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!
Teljesítmény
1 700 W Kész!

Tartozékok

Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 700 W Kész!
Sebességfokozatok
12 Kész!
Funkciók
Keverés, Dagasztás, Tömeg, Megvilágítás, Keverés Kész!
Tulajdonságok
Teljesen fém ház, Érintéses vezérlés, Időzítő Kész!
Kábel hosszúsága
1,2 m Kész!
Zajszint
83 dB Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Alumínium Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
31 cm Kész!
Szélesség
42 cm Kész!
Magasság
37 cm Kész!
Tömeg
20,18 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Kuliner II Max 2038 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Kuliner II Max 2038 90010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Kuliner II Max 2038 90010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Kuliner II Max 2038 90010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Kuliner II Max 2038 90010.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ