AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ETA Master 2 5229 90010

Termékkatalógus
ETA Master 2 5229 90010
5 1 értékelés
Robotporszívó - allergiásoknak és állatszőrhöz, alkalmas linóleum, fapadlók, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító és töltöttségjelző, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 230 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 10 × 35,5 × 35,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,51 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
169 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETArb75 Termékszám:  ETA522990010 Gyártó honlapja:
ETA Master 2 5229 90010 169 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

ETA Master 2 5229 90010

A neves ETA Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. linóleum, fapadlók, úszó padló és sima padlók felületre alkalmas. Padlótisztító funkciói: felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Segít megszabadulni a kisállatszőrtől is. Kiváló minőségű szűrésének köszönhetően az allergiás családok is értékelni fogják. Nemcsak a modern funkciók állnak a rendelkezésre, hanem nagyszerű funkciókkal is megörvendeztet. Az okos robotporszívó feltölti magát, és teljesen feltöltött akkumulátorral folytatja a takarítást. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így akkor is módosíthatod a beállításokat, vagy elindíthatsz egy takarítást, ha épp nem vagy otthon. Jó szolgálatot tesz rajta a hasznos lézeres navigáció. A lézeres navigációval megtervezi a takarítás leghatékonyabb útvonalát a terület pontos feltérképezését követően. A porszívó hatékonyan működik mindenféle megvilágítással bíró környezetben, ugyanis a navigációra nincsenek befolyással a fényviszonyok változásai.

Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...
Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...

A praktikus ETA Master 2 5229 90010 robot porszívó leglényegesebb jellemzői

  • Az ismert ETA robot porszívó nagyszerű megoldás a következő felületre: linóleum, fapadlók, úszó padló és sima padlók
  • Takarítás típusa: felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Játszi könnyedséggel birkózik meg a háziállatok szőrével is
  • Remek választás, ha a családban van olyan, aki allergiában szenved
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik, amely feszültsége 240 V
  • 6 óra szükséges ahhoz, hogy feltöltődjön teljesen és a teljes feltöltést követően 230 perc az üzemideje
  • 0,6 l térfogattal rendelkezik a portartály
  • Vezérlés: távirányítóval és mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi
  • A speciális érzékelőknek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy nekimegy a bútoroknak
  • HEPA szűrő típusú szűrővel büszkélkedhet Kiváló minőségű
  • 1,5 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • Annak érdekében, hogy tökéletesen kitakarítson, a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó gondoskodik a tiszta lakásról - te csak magaddal törődj - ezt kínálja a közismert ETA készülék

Ez az okos robot porszívó először felporszívóz, majd felmos, így tökéletes tisztaság lesz otthon, és neked több időd marad másra. A száraz tisztítás során a kefék biztosítják a szennyeződések eltávolítását. A nedves tisztítás alkalmával a tisztítószeres oldat a padlóra kerül, hogy a szennyeződések fellazuljanak, majd a készülék visszaszívja a tartályba, így hagy makulátlan padlót a takarítás után. A nedves tisztítási mód a kemény és sima felületeken alkalmazható, azaz járólapon és linóleumon.

Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...
Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...

A megfelelően felszerelt porszívó elengedhetetlen a kényelmes takarításhoz

A jól kihasználható ETA robot porszívó egyesíti a minőségi kivitelezést a por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Egyetlen feltöltéssel a működés ideje 230 perc. A töltöttségi állapotjelző tájékoztat arról, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. Az időtartam, amíg a készülék akkumulátora teljesen feltöltődik: 6 óra. Mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető, ahol meg lehet adni többek között a takarítási ütemtervet és a területet is. Működik a népszerű Wi-Fi technológiával. A készülék kezelése távirányítóval történik. Az alapos tisztítás érdekében a robotporszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...

A biztonság az első, ha a robotporszívóról van szó

A szuper ETA robot porszívó rendkívül megbízható készülék, és mindig számíthatsz rá. A biztonságos takarítás érdekében a készülékre érzékelők is kerültek., hogy megakadályozza a porszívó bútorokkal való összeütközését, valamint a lépcső tetejéről, illetve magasabban lévő helyekről való leesését. A robot porszívó mindig befejezi a takarítást. Miután feltöltődött, ott folytatja a porszívózást, ahol abbahagyta. Lehetőséget kínál a halasztott takarítás beállítására. Magabiztosan kerül ki mindent, és a tartós kerekeknek köszönhetően a küszöbökön és a szegélyléceken is gond nélkül át tud haladni, akár 1,5 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó professzionális teljesítményében a népszerű ETA gyártótól

A porzsák térfogata 0,6 l. A népszerű ETA robot porszívó méretei 10 × 35,5 × 35,5 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 4,51 kg.

Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...
Robotporszívó ETA Master 2 5229 90010 ...

Minőségi szűrőrendszerrel rendelkezik

HEPA szűrő típusú, kiváló, minőségi szűrőrendszer jár hozzá. A HEPA-szűrő rendkívül hatékony a kisebb részecskék, például a pollenek, porszemek és poratkák kiszűrésében, így ideális választás allergiások és asztmában szenvedők számára. Ezáltal javul a lakás levegőjének a minősége.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

oldal

További tartozékok:

felmosó textil és szűrőzsák

Zajszint:

68 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Töltöttségjelző Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Szűrőzsák Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
35,5 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!
Mélység
35,5 cm Kész!
Tömeg
4,51 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Master 2 5229 90010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Master 2 5229 90010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Master 2 5229 90010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Master 2 5229 90010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Master 2 5229 90010.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ